Шибани джамбази!
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- acrimonious
- кандидат ентусиаст
-
Шибани джамбази!
Историята: Спирам на паркинга над Драгалевския манастир. След 15 мин максимум се връщам. На паркинга има само един автобус с френски туристи, който е от 10мин там. Алармата е пищяла (как без никой да я чуе не знам, но като я изключих изписука 4 пъти, т.е. включвала се е). Шофьорът на автобуса не е видял никой. Та значи: За няколко минутки са ми разбили задното странично малко стъклко и са ми взели Мп3- плейър-а - панелът си беше в мен. Равносметката: колата си има пълно каско, което значи- няма проблем със стъклото. Плейърът обаче беше купен по-късно, т.е. -280лв. Затова само исках да предам на нещастниците, които ми разбиха колата едно мисловно съобщение, защото шансът да видят това е минимален:
ЛАЙНА СКАПАНИ ТАКИВА, МОЛЯ СЕ НЯКОЙ ДЕН ДА СЕ СРЕЩНЕМ, ИЛИ АКО НЕ С ВАС ПОНЕ С ДРУГИ ТАКИВА КАТО ВАС, ЗА ДА МОГА ДА ВИ СКЪСАМ ВЪШЛИВИТЕ ГЪЗОВЕ ОТ БОЙ!!!
ЛАЙНА СКАПАНИ ТАКИВА, МОЛЯ СЕ НЯКОЙ ДЕН ДА СЕ СРЕЩНЕМ, ИЛИ АКО НЕ С ВАС ПОНЕ С ДРУГИ ТАКИВА КАТО ВАС, ЗА ДА МОГА ДА ВИ СКЪСАМ ВЪШЛИВИТЕ ГЪЗОВЕ ОТ БОЙ!!!
Re: Шибани джамбази!
acrimonious написа:****************

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
добре де един много идиотски въпрос от мен ... какво ги прават тези касетофони или CD-та като ги вземат
... нито имат панели за тях нито има къде да го продадат
... най-много да си изкарат един бой ако ги види някой ...
sorry ама продължавам да се учудвам на цялата простотия която е обхванала дори и крадците

sorry ама продължавам да се учудвам на цялата простотия която е обхванала дори и крадците

Наистина си намират панели и ги настройват за съответния касетофон...
Но тази цигания няма да спре докато и ние самите не спрем да си купуваме крадени касетофони от наркоманите
Ще ви дам един пример:
преди 20-тина дена и на мен ми откраднаха МП-3-та, но за мое щастие имах допълнителна застраховка за него...Струваше 800лв. и като отидох при застрахователя всичко мина гладко(за разлика от полицаите които ми загубиха два дни за да ми издадат една скапана служебна бележка!!!). та преди няколко дни отивам на касата за парите и не можех да повярвам на очите си-платиха ми 950лв, защото били писали и ключалката, която беше малко прецакана от предишни кражби
Та кажете ми: дали ще си купя краден касетофон следващия път
Искрено ви съветвам и вие да постъпвате като мен...
Но тази цигания няма да спре докато и ние самите не спрем да си купуваме крадени касетофони от наркоманите

Ще ви дам един пример:
преди 20-тина дена и на мен ми откраднаха МП-3-та, но за мое щастие имах допълнителна застраховка за него...Струваше 800лв. и като отидох при застрахователя всичко мина гладко(за разлика от полицаите които ми загубиха два дни за да ми издадат една скапана служебна бележка!!!). та преди няколко дни отивам на касата за парите и не можех да повярвам на очите си-платиха ми 950лв, защото били писали и ключалката, която беше малко прецакана от предишни кражби

Та кажете ми: дали ще си купя краден касетофон следващия път

Искрено ви съветвам и вие да постъпвате като мен...
- acrimonious
- кандидат ентусиаст
-
Опа, вече съм по-добре. Извинявам се на Туртурело за езика, наистина бях луднал. Ходих до 6-то районно за служебна бележка. Дознателят беше пич. И най-интересното, което чух от него бяха две неща:
1) Отидох с майка ми, която настоя да дойде с мен за успокоение. И тя вика на дознателя: "Е добре де, защо тези хора са добре, занимавайки се с тва? К'ва е тая държава?". А той и отговаря: "Е как ще са добре? Добре ли е постоянно да се чудиш дали докато крадеш няма да те хване полицията или да дойде някой по-луд от теб? Има случаи на застреляни такива и много случаи на брутално изпотрошени. Не са те добре, ние сме зле".
2) В Драгалевци, Симеоново и Бояна често стават такива неща. А на паркинга на кабинковия лифт в Симеоново. Преди изчезваха по 2-3 коли дневно. Сега обаче паркинга се охранява от полицаи.
Абе като цяло пих една студена вода за плейъра, ама карай... Това, което ми постопли сърцето беше, че докато бях в 6-то районно дойде приятелката на един от полицаите, който работи там- бяха и счупили предното странично стъкло пред Нов Български и и бяха дръпнали касетофона. Това е кофти, но иначе мисълта ми беше за самата женичка- беше МАЛИИИИИИИИИИИИИИИИ
Абе как се вика, има и по-ценни неща от един касетофон 
1) Отидох с майка ми, която настоя да дойде с мен за успокоение. И тя вика на дознателя: "Е добре де, защо тези хора са добре, занимавайки се с тва? К'ва е тая държава?". А той и отговаря: "Е как ще са добре? Добре ли е постоянно да се чудиш дали докато крадеш няма да те хване полицията или да дойде някой по-луд от теб? Има случаи на застреляни такива и много случаи на брутално изпотрошени. Не са те добре, ние сме зле".
2) В Драгалевци, Симеоново и Бояна често стават такива неща. А на паркинга на кабинковия лифт в Симеоново. Преди изчезваха по 2-3 коли дневно. Сега обаче паркинга се охранява от полицаи.
Абе като цяло пих една студена вода за плейъра, ама карай... Това, което ми постопли сърцето беше, че докато бях в 6-то районно дойде приятелката на един от полицаите, който работи там- бяха и счупили предното странично стъкло пред Нов Български и и бяха дръпнали касетофона. Това е кофти, но иначе мисълта ми беше за самата женичка- беше МАЛИИИИИИИИИИИИИИИИ

- Don Valyo
- Потребител
-
Български синдром в Испания
Та като си за4екнал тая тема да кажа и аз нещо , преди около месец и нещо си купих едно Бавар4е тук в Испания и нащи скапи балгари решиха 4е да изкарат някои лев4е и от мен и ми хварлиха един парцал с киселина на предния капак, и ми се дигна боята, и след седмица идват едни нашенци и ми казват дай 300 евро и ще ти го оправим, питам аз а вие от каде знаете кво му е на капака. И един запо4на да ми обяснява с подробности как ставало 4е да се вдигне така боята, и наблизко имаше едни приятел4ета от близка Литва и отидаха да си " поговорят " с моите скапи санародници и след около 2 4аса се варнаха с 300 евро и едни извинения а ве4ерта като излязохме да се по4ерпим и стана тай 4е ми останаха пари само да си купя едно шпрей4е да си прасна капака колкото да не раждясва. Така 4е не се ядосвай ще ти паднат по някакав на4ин, а за МР3 не се притеснявай намират се.4ао.
Аз вече съм професионалист по темата - за една година 2 кенуда и 1 панасоник. Няма спасение. И как ще има, като във вестник "Позвънете" и още два подобни си има легални обяви от типа - "купувам задни части на сиди плеъри". Това е положението - човека си пуска обява, че купува крадени музики и си живурка необезпокояван от никой.....
Сега съм с един пайниър и зъбчетата на шейната са му завити навън за да не го захапва и всяка вечер си го разкачам от кабелите и го прибирам..
Сега съм с един пайниър и зъбчетата на шейната са му завити навън за да не го захапва и всяка вечер си го разкачам от кабелите и го прибирам..
- k4.BX-Ghost
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 91 325i E36 // '06 525xi E60 // x5
Значи , който желае да се радва на момченцата дето пипат .. минете кам 9-10 вечерта на ул. Ив. Шишман .. с/у пицария "Мамма мия" (градинката на цьрквата "Св. Седмочисленици" )и надуйте музиката за да ви чуят , като се огледате да момченца и момиченца които кротко си пушат. Като се убедите ,че са ви видели се каширайте някаде .. резулат ще има 80% . От личен опит 2 момченца меко казано ги украсихме , нищо че не бяхме с кола и 2-ма предадени на полицайте , след падане по стьлбите естествено .
==============================
Сделано в СССР
Сделано в СССР
12 мнения
• Страница 1 от 1