спряна от движение?
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
спряна от движение?
значи проблема е следният-преди две години,куката реши,че съм опасен щот карам бавно рано сутрин(около 5ч) и се опита да ме спре,последва лека гонка и ме заклещиха!неуспях да избягам и затова останах в колата,пуснах музичката по-силно и набрах един френд да си бърборим(безплатните след 22ч),че да измислим кво да прайм!обаче след час и нещо вече бяха три патрулки,мноо фуражка и на мен ми писна и излязох,щот няква пътна помощ затърсиха,че да ме вдига и си викам-ся и пътната ще искат да плащам....и веднага дай документа-давам,дай да тарашим-на,тука къв е този прах-аз
,бели конци им се виждат прах,както и да е,бръскам едни простотии дет и аз не си вярвам,за кво съм бегал,ама и леко фъфля...ай ще си играем с дрегерчо-няколко пъти се лигавя и он им писна и ми дадоха една бележка да давам кръв,но видяха,че всичкото джам тъмно и оп,ме спряха от движение!там за кръвта извиках едно приятелче,то даде,щот аз бях на бутилка и половина,всичко без проблеми..
а колата е със софийска регистрация,разбрах,че талона е върнат в тамошния кат!мога да си я прехвърля тука,ама искам да е с друга регистрация,щот на куката много не спирам!
е дайте съвет как да си взема малкото талонче
(леко се отплеснах,ама и доста подробности съм и спестил)

а колата е със софийска регистрация,разбрах,че талона е върнат в тамошния кат!мога да си я прехвърля тука,ама искам да е с друга регистрация,щот на куката много не спирам!
е дайте съвет как да си взема малкото талонче

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Най-разумно е да продадеш колата, да отидеш доброволно в КАТ, да им се извиниш най-учтиво, да си скъсаш сам книжката и никога повече да не се каяиш зад волана, дори и ако колата е без двигател и само трябва да се бутне в двора. Просто много нарушения, много простотия, не е това начина да се правим на велики, едно нарушение да, две иди ала, ама ти си плачеш за затвор с таа бутилка и половина
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Re: спряна от движение?
pavlin_e30 написа:значи проблема е следният-преди две години,куката реши,че съм опасен щот карам бавно рано сутрин(около 5ч) и се опита да ме спре,последва лека гонка и ме заклещиха!неуспях да избягам и затова останах в колата,пуснах музичката по-силно и набрах един френд да си бърборим(безплатните след 22ч),че да измислим кво да прайм!обаче след час и нещо вече бяха три патрулки,мноо фуражка и на мен ми писна и излязох,щот няква пътна помощ затърсиха,че да ме вдига и си викам-ся и пътната ще искат да плащам....и веднага дай документа-давам,дай да тарашим-на,тука къв е този прах-аз,бели конци им се виждат прах,както и да е,бръскам едни простотии дет и аз не си вярвам,за кво съм бегал,ама и леко фъфля...ай ще си играем с дрегерчо-няколко пъти се лигавя и он им писна и ми дадоха една бележка да давам кръв,но видяха,че всичкото джам тъмно и оп,ме спряха от движение!там за кръвта извиках едно приятелче,то даде,щот аз бях на бутилка и половина,всичко без проблеми..
е дайте съвет как да си взема малкото талонче![]()
Ти май и на Голямата гордост се изживяваш!!! Вземи си влей малко акъл, че остави, че следващия път ще се отрепеш като пумяр, ама ще вземеш и някой невинен с теб!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Мхм треа медицинска ризка да ти дадът от тия с многоте коланчета!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
човече ти изхвали ли се за бутилката вино? весело ли беше като те гониха? след това как ти се струваше всичко? И както каза колегата по-горе.... Направо продай си колата и си скъсай книжката и талона.. а кола карай само на компа че дори и там ти е много...
КОЛЕГИ!!! НИКОГА НЕ КАРАЙТЕ ПИЛИ ЧЕ ИНАЧЕ ЩЕ ПИШЕТЕ ИСТОРИИ КАТО ТАЗИ...
КОЛЕГИ!!! НИКОГА НЕ КАРАЙТЕ ПИЛИ ЧЕ ИНАЧЕ ЩЕ ПИШЕТЕ ИСТОРИИ КАТО ТАЗИ...
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ало,морала да си е за вас,карал съм с не повече от 30км/,това проблем ли е?не съм писал,за да се хваля,ако тряя се хваля има матрял за книга,не ме е срам,че съм карал,след употреба,щот търкалям едвам-едвам,май ме сбъркахте с децата-рацерчета,дет с две безалкохолни и откачат по улиците!
ай някой да даде по-компетентно мнение,не да ме плюете,щот можеше да спестя историйката и тогава щяхте да се счупите да давата акъл,то вярно,че тука само перфекционисти-всичко платено,изрядно,по устав,ма тва само за пред хората...
и вино не пия!
ай някой да даде по-компетентно мнение,не да ме плюете,щот можеше да спестя историйката и тогава щяхте да се счупите да давата акъл,то вярно,че тука само перфекционисти-всичко платено,изрядно,по устав,ма тва само за пред хората...
и вино не пия!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
pavlin_e30 написа:ало,морала да си е за вас,карал съм с не повече от 30км/,това проблем ли е?не съм писал,за да се хваля,ако тряя се хваля има матрял за книга,не ме е срам,че съм карал,след употреба,щот търкалям едвам-едвам,май ме сбъркахте с децата-рацерчета,дет с две безалкохолни и откачат по улиците!
и вино не пия!
Перфекционист не съм, ако ме хванат куките да ме проверяват по домова книга ше ме скъсат, ама никога няма да призная, няма да уважа човек, който кара пил. За мен ти си Ствиски номер2, няма значение как караш, употребил ли си, у ареста, това треа да е наказанието. Да не си пил, да историиката ще е весела, ама твойто на нищо не прилича
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
и с 3км/ч да караш пил ли си-ше те удари друг и после познай кой ше е виновен!?!? не е въпроса дали можеш да караш пил-въпроса е ,че е забранено!!! некой тъпак сигурно го е измислил....!!! сигурно ,щото са взели една камара народ,напили са ги и са преценили ,че никой няма такива преценки и реакции като е пил,каквито като не е...!!! така че явно има защо да е забранено!! грешки се правят и на трезво ,ама на пияно са двеста пъти повече!! бих се качил след пиене само ако зависи живота на някой близък...не дай си боже да го закарам до болница!!! иначе-не!!!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Брат, ти верно ли или се майтапиш? Никога не съм мислел, че правиш такива неща....
Ако е истина, слушай сега какво мисля аз, по това което знаем от закона и сме чували:
1. Наказанието ти за мизерията, която си направил и спирането на колата от движение ченгетата са ти го направили за да ти е гадно, обаче бягството пиян от полицията и спирането от движение са две СЪВСЕМ НЕЗАВИСИМИ процедури. Автомобилът не носи отговорност за твоите действия.
2. Пускането от движение става само там, където ти е талона на колата. Отиваш с каквито документи имаш, заявяваш си правото на собственост и искаш да ти я пуснат в движение. Ще се изисква вероятно да си смениш стъклата - поне предните и да минеш технически преглед. Това според мен става само в КАТ където ти е талона.
3. Не знам как стои въпросът с придвижването на колата без талон до мястото на прегледа и ремонта. Там вече трябва да питаш кат. Вероятно могат да ти издадат някаква бележка.
Но, каот изключим главоблъсканиците, не мисля че това как си карал и къв идиот си бил ще се отрази на "освобождаването" на колата.
Аз не съм юрист, подчертавам ,че напоследък се появиха анализатори на думите ми, но мисля, че такава е процедурата.
Ако е истина, слушай сега какво мисля аз, по това което знаем от закона и сме чували:
1. Наказанието ти за мизерията, която си направил и спирането на колата от движение ченгетата са ти го направили за да ти е гадно, обаче бягството пиян от полицията и спирането от движение са две СЪВСЕМ НЕЗАВИСИМИ процедури. Автомобилът не носи отговорност за твоите действия.
2. Пускането от движение става само там, където ти е талона на колата. Отиваш с каквито документи имаш, заявяваш си правото на собственост и искаш да ти я пуснат в движение. Ще се изисква вероятно да си смениш стъклата - поне предните и да минеш технически преглед. Това според мен става само в КАТ където ти е талона.
3. Не знам как стои въпросът с придвижването на колата без талон до мястото на прегледа и ремонта. Там вече трябва да питаш кат. Вероятно могат да ти издадат някаква бележка.
Но, каот изключим главоблъсканиците, не мисля че това как си карал и къв идиот си бил ще се отрази на "освобождаването" на колата.
Аз не съм юрист, подчертавам ,че напоследък се появиха анализатори на думите ми, но мисля, че такава е процедурата.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Павлинчо,а защо талона е в Софийския КАТ?
Ако е за стъклата просто си махаш фолиото и я пускаш в движение! Щом е със Софийска регистрация,това става там!А когато са я спрели са ти дали една лепенка на която пише,че колата се спира от движение до отсраняване на неизправността.С нея винаги можеш да кажеш,че отиваш да я оправяш.Поне аз така карах моята 3 месеца когато я спряха от движение заради стъклата!

Ако е за стъклата просто си махаш фолиото и я пускаш в движение! Щом е със Софийска регистрация,това става там!А когато са я спрели са ти дали една лепенка на която пише,че колата се спира от движение до отсраняване на неизправността.С нея винаги можеш да кажеш,че отиваш да я оправяш.Поне аз така карах моята 3 месеца когато я спряха от движение заради стъклата!

Последна промяна POL_Starshi на 28 Мар 2008, 12:37, променена общо 1 път
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
A_DUNCHEV написа:Павлинчо,а защо талона е в Софийския КАТ?
Щото я спират от движение там, където са я пуснали и регистрирали. Номерът даже е техен.
а колата е със софийска регистрация
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
uricatoli написа:човече ти изхвали ли се за бутилката вино?........
АХТУНГ! АХТУНГ!
Да уточня! Павката пие само мента!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ако е спряна от движение отиването до мястото за отстраняване на повредата и подле до КАТ май става само с репатрак. (или поне така трябва да е по закон). Не, че някой го спазва де.
Мен ми е чудно как сте се гонили пък си карал с 30км, страшна гонка е била
Мен ми е чудно как сте се гонили пък си карал с 30км, страшна гонка е била

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2