Кой оператор ползвате Mtel Globul Vivatel

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кой?!

Анкетата свършва на 03 Апр 2008, 15:27

М-Тел
116
57%
Вивател
22
11%
Глобул
64
32%

Общо гласове : 202
старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 28 Мар 2008, 11:56

SKISA написа:а помните ли времето ,когато мобифоните се ползваха ,освен за показване на социален статус и за оръжие...!? :mhihi:
имах един бенефон,който като го изпуснах пред булбанк ми падна на деснячката в крачка и такъв шут му набих,че щех да изкърта плочките на облицовката с него!! излете му батерията ,после го сглобих и си бачкаше...! 340грама беше -ебати кютука!!!

Помня ги тия боклуци.Имах един Бенефон Дракон или нещо такова,но тогава го гледах като индианец пишеща машина! :mhihi: .Имаше 40 игри,некви мелодийки и бях много щастлив! :lol: :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 28 Мар 2008, 11:57

И на слънчев бряг имаше само една клетка и мутрите си бяха сложили една масичка на която имаше сигурно 100 мобифона :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 28 Мар 2008, 11:58

Bogat-Beden написа:Те само Мтел се дърпат,шото знаят как ше увиснат :evil:

Ами нормално да се дърпат, с тия тарифи... :roll:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 28 Мар 2008, 12:02

Navi_Bmw написа:
SKISA написа:а помните ли времето ,когато мобифоните се ползваха ,освен за показване на социален статус и за оръжие...!? :mhihi:
имах един бенефон,който като го изпуснах пред булбанк ми падна на деснячката в крачка и такъв шут му набих,че щех да изкърта плочките на облицовката с него!! излете му батерията ,после го сглобих и си бачкаше...! 340грама беше -ебати кютука!!!

Помня ги тия боклуци.Имах един Бенефон Дракон или нещо такова,но тогава го гледах като индианец пишеща машина! :mhihi: .Имаше 40 игри,некви мелодийки и бях много щастлив! :lol: :D

бенефон-драгон!!тоя беше по-мънечък..към 280грама! бенефон -сигма голд беше се едно верно е от злато-толку тежеше!
м-тел докараха глоба,заради закъснението на преместванията на номерата,ма им пука!!!печелят си!!

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 28 Мар 2008, 12:03

Аз имах нокия 150, 500 грама говедо, само ми късаше дънките, а те струваха повече от телефона :mhihi:

Инак по темата, Мтел Релакс 500, доволен съм от него, Мтел Сотаджийска карта, не плащам ДДС, говоря с маса народ на аванта, ниска такса, ниска цена на минута, Мтел Прима, доволен съм и от нея, зареждам веднъж в годината, да не го спрат, ползвам го само за входящи, че като ми писне и му дърпам шалтера и оставам с дтугите, дето са известни само на по-близките ми. Ама нещо с 3 телефона е тъпо и от един месец се каня да го махам сотаджийскив, ма да видим га ше е.

Абе 96та го зехме за 1000долара и беше секънд, ама 3 години по-късно струваше колкото едно напиване в средно статистическа селска кръчма, иначе бех гъзар у техникума, само аз имах радиостанция, пардон мобифон :mhihi: Иначе аз усетих много голяма разлика в парите като пуснах 3ия телефон на релакс, дефакто си разделих същите пари за сметка межсу двата телефона, но говоря поне два пъти повече и на всичкото отгоре не мога да си изговоря минутите.
Последна промяна sonny на 28 Мар 2008, 21:45, променена общо 1 път

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 28 Мар 2008, 12:07

sonny написа:
SKISA написа:аебати кютука!!!

Аз имах нокия 150, 500 грама говедо, само ми късаше дънките, а те струваха повече от телефона :mhihi:

Инак по темата, .

е ти па егати дънките!!! моят бенефон струваше 1800лв/не че съм го плащал аз де-беше служебен!! ти много на далавера си го взел!!
по темата-сигурно надписват гадовете,щото аз влезох в група и въпреки ,че повечето разговори са ми с групата-сметката не пада драстично!! кво праат ,кво струват-уж имаме 500 безплатни помежду си ,ама...!!! кьопава работа е тва м-тел!!

Аватар

Мнение от saarak » 28 Мар 2008, 18:03

Аз ползвам и 3те, но гласувах за Глобул, щот най-ме кефят. За 20 лева на месец 60 минути към който си искам, а и са като че ли най-точни от всички - Мтел-а ми е служебен и не го обичам, пък Виватела е кирия само към Вивател и БТК - към другите главорежат.
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d Avtomatik / Touring

Мнение от magiosnik^ » 28 Мар 2008, 21:24

saarak написа:Аз ползвам и 3те, но гласувах за Глобул, щот най-ме кефят. За 20 лева на месец 60 минути към който си искам, а и са като че ли най-точни от всички - Мтел-а ми е служебен и не го обичам, пък Виватела е кирия само към Вивател и БТК - към другите главорежат.

коя е тази програма на глобул

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 Ci

Мнение от st.George » 28 Мар 2008, 21:56

magiosnik^ написа:
saarak написа:За 20 лева на месец 60 минути към който си искам

коя е тази програма на глобул

Къде им е кяра на тая програма, че не ми е ясно? И на Мтел и на Глобул актуалните програми предлагат 0.32ст. цена на минута към всички национални оператори. Една проста сметка си направи - 0.32 х 60 = ?

err0r написа:

Направете си една бърза справка на страница 2 в таблицата която дадох....
E46 Ci :owned:
E46 318i m43b19 :arrow: SOLD!
E36 318i m40b18 :arrow: SOLD!

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 28 Мар 2008, 23:32

Що не мога да избера два оператора? На Мтел и на Глобул съм. Ония от Вива не ме кефът, щото са смотаняци още.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 29 Мар 2008, 0:03

mtel+ vivatel -мтел си говоря с наще и кат съм на планина а с вивател-с всички останали :mhihi:
пп:глобул съкс :lol:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 29 Мар 2008, 0:34

Мтел-Неква общинска карта незнам на ква такса е ама имам 500 безплатни(Не е релакс500) и след като свършат говоря на некви пари ама още не съм стигал дотам 500 мин да не ми стигат
Глобул-Там е на тая с тия 500 към 10 номера
Вивател-Ползвам го за домашен заради 50-те мин към Бтк иначе е неква такса 6 кинта :)

От Мтел съм си най-доволен понеже и никога не съм имал проблеми с тях,а в Глобул малко ме ядоса обслужването :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ole » 29 Мар 2008, 1:26

Мтел 8)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 29 Мар 2008, 1:36

st.George написа:
err0r написа:

Направете си една бърза справка на страница 2 в таблицата която дадох....
нема проблем и да умножим по 2 може би?? :confused: :roll: :help: а за минималното месечно потребление ,с което Мтел станаха легендарни и най-скъпата и печеливша фирма у БГ... :evil: Коректността за тях е доста абстрактно имагинерно непреведимо понятие
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d Avtomatik / Touring

Мнение от magiosnik^ » 29 Мар 2008, 1:38

и това не е хич зле !!!

http://www.vivatel.bg/bg/consumer_tarrifs.php?t=61

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата