Кой оператор ползвате Mtel Globul Vivatel
Модератор: Общи модератори
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
От година и половина съм Глобул Смарт Груп - 500 безплатни към 10 номера, а преди това пак 2 години към Глобул и смея да кажа, че за тези години може и да не са изкачали с най-добри оферти, но поне не са ме надписвали. Отделно каквато ми е тарифата към Глобул, такава ми е и към Мтел и Вивател и не се съобразявам на кой оператор звъня, за разлика от мн мои познати на Мтел. Имала съм и две карти на Мтел преди Глобулските и при двете яко надписваха - от тогава се зарекох че на Мтел вече НЕ!
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
М-тел заради номера, който имам от 5-6 години и Глобул по задължение от фирмата. Ако скоро се окопитят операторите и започне прехвърлянето на номера, М-телския номер правя към Глобул и готово.

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
err0r написа:М-тел заради номера, който имам от 5-6 години и Глобул по задължение от фирмата. Ако скоро се окопитят операторите и започне прехвърлянето на номера, М-телския номер правя към Глобул и готово.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Те само Мтел се дърпат,шото знаят как ше увиснатerr0r написа:М-тел заради номера, който имам от 5-6 години и Глобул по задължение от фирмата. Ако скоро се окопитят операторите и започне прехвърлянето на номера, М-телския номер правя към Глобул и готово.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а помните ли времето ,когато мобифоните се ползваха ,освен за показване на социален статус и за оръжие...!?
имах един бенефон,който като го изпуснах пред булбанк ми падна на деснячката в крачка и такъв шут му набих,че щех да изкърта плочките на облицовката с него!! излете му батерията ,после го сглобих и си бачкаше...! 340грама беше -ебати кютука!!!

имах един бенефон,който като го изпуснах пред булбанк ми падна на деснячката в крачка и такъв шут му набих,че щех да изкърта плочките на облицовката с него!! излете му батерията ,после го сглобих и си бачкаше...! 340грама беше -ебати кютука!!!