джибре тайм

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

джибре тайм

Мнение от Engi » 05 Юли 2004, 1:40

френдс, повечето от вас са виждали моя багажник и знаят как изглежда:) за тези, които не знаят, ще го опиша на кратко: ПЪЛЕН :lol:
та, по същество:) днес, както си пушех гуми на центъра на кв. Бенковски, я преметнах прекалено рязко от десен кръг на ляв, а в багажника ми металния диск 10кг. за щанга отнесе зелената стъклена бутилка габровска ракия:( ракията ще я прежаля някакси ( още не знам как :( ) но не мога да прежаля, че в момента цялата кола мирише на селска кръчма:( поседя отворена отвсякъде, карам си цяла вечер на свалени джамове, и преди малко, като я пребирах в гаража и дигнах джамовете, познатата миризма се върна точно за 10 секунди все едно въобще не съм я проветрявал:( дайте идеи как отново да превърна тази сива бъчва в кола:)
Изображение

drift master
Аватар

Мнение от stjoker » 05 Юли 2004, 7:21

хаххахах какво е това отношение към ракияте бе човек ....... уфффф пренебрежение в багажника ...... не така пиячката само при тебе..... даже на седалката до теб и задължително да и сложиш колан :lol: :lol:
а относно проблема ти сложна работа .... или трябжа да я замениш с друга миризма като да счупиш едно шише парфюм отгоре ама то се тая после ще ти мирише на парфюм.... или отваряй багажника и чакаи с времето ще се измирише ..... седмица две :lol: :lol:
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!
Изображение

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 05 Юли 2004, 8:18

Еййй, чууи, кофти история. Аз честно да ти кажа не се сещам задруго освен да напълниш Вероника с ароматизатори. Има един ароматизатор, който според мен най-много действа на Търтъл Вакс. Добре осмърдява колата. Ние преди време бяхме сложили на Анчето. Самия ароматизатор представлява такава една цилиндрична малка кутийчица, абе като консерва :lol: и на него, ако не се лъжа имаше една костенурчица. Ние си бяхме взели с портокал, ама мисля, че има и други миризми. Не помня обаче точно откъде го взехме, но все ще го намериш по магазини, където има полир пасти и такива работи. Струваше към 5-6 или 7 лева доколкото помня нашето.

Значи това, което ти казвам с този ароматизатор... Не знам дали ще стане. Иначе той добре омирисва, но не знам в случая дали ще помогне. Според мен ще има ефект, макар и не толкова голям. Просто като видях темата и първо затова се сетих.
Успех :!: :)
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 05 Юли 2004, 8:22

Вие сте аматьори бе, на мен като ми беше изтекла в багажника саламурата от една тенекия бяло саламурено сирене......
Една година се измирисва после

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 05 Юли 2004, 8:35

zmej написа:Вие сте аматьори бе, на мен като ми беше изтекла в багажника саламурата от една тенекия бяло саламурено сирене......
Една година се измирисва после

И аз го имах същия проблем на една стара кола - няма по-гаден номер, ако искаш да си отмъщаваш на някого...
Engi, батка, защо не я закараш някъде да я изперат? По друг начин няма да стане. Ако нямаш къде, обади ми се, едно приятелче има автомивка и гарантирам, че ще ти я направят перфектно за минимални пари :wink:
Това с ароматизаторите и проветряването е като да се припотиш и да искаш да решиш проблема с малко парфюм - циганска работа! Баня му е майката :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30;Е65
Мечтае да кара: Е30

Мнение от DILDO » 05 Юли 2004, 8:37

zmej написа:Вие сте аматьори бе.....

Амаатьори а? Нямаш си на идея к'во става като ти се излее добавката за горивито в багажника на хечбег .Сядаш отзад и излизаш "насмъркан" от гадните миризми.

До Engi

пробвай с тия ароматизатори дето са с игличките .Направи му по - голяма дупка да тече повече и би трябвало да стане,ако не..... сваляш и переш.....

п.с . като бях на 8-9 години изсипах една от тия капсоли дето миришат на л***а в багажника на едно такси(беше отворено човека си го чистеше) на другия ден минах от там пак беше отворено и тоя ме благославяше.....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 91 325i E36 // '06 525xi E60 // x5

Мнение от k4.BX-Ghost » 05 Юли 2004, 9:10

Aз викам ох баня , ох кеф . Няма нищо по добро от професионалното изпиране и измиване на колицата , ако си нямаш човек в Студентски град ,зад зимния дворец е на СофАвто мивката доста сам доволен от момчетата но цените са им дебели .
==============================
Сделано в СССР

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 05 Юли 2004, 9:59

нека внеса още малко обяснения
понеже работата ми изисква да си тъпча багажника с кви ли не боклуци, скоро го облицовах временно в балатум, за да не ми се сасипва тапицерията. освен това ракията се счупи сред обичайните парцали, които са ми в багажника. те иа поеха, а останалото просто го изпрах от балатума. няма друго обаче смрад има:) даже и в купето пристигна вече :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от chefo » 05 Юли 2004, 10:40

Енджи, бате, просто друго не мога да добавя, освен НАЗДРАВЕ!!!
:drinking: :drink: :bchug:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 05 Юли 2004, 12:20

Отиваш на автомивка, обясняваш какъв е случая и там ще ти изперат целия багажник, тапицерий и т.н. Така ще убиеш поне 90% от вонята.

Един съвет - не отваряй багажника пред полицаите - ще се натарамбучкат само от вонята :wink:

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 05 Юли 2004, 14:16

Сос от печено агнешко в багажника как ви звучи ??? :roll:

NO COMMENT

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 05 Юли 2004, 14:54

BMW-X5 написа:Сос от печено агнешко в багажника как ви звучи ??? :roll:

NO COMMENT

хаха, това сихурно върви с глутница, кучета/чакали/койоти или други подобни твари тичащи след колата :mha:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 316 m43b19

Мнение от 54321 » 05 Юли 2004, 18:50

ОК и аз няма да влезна с много ценни съвети, но...
Веднъж бях на едно парти на открито (три дневно),на една поляна, DJ-то ми беше приятел и понеже не беше спал 2 дена го пуснах да спи в моята кола (хечбек). До тук добре, но на сутринта установих , че двудневните му хавлиени чорапи приятно ферментирали в оригинален Runners са придали приятна миризма изветрявайки в спалния чувал носещ спомени от ЛЕК драйфоч след ЛЕКО запиване. "Комбинация добра това се оказа(ударението е на последното "а")". С леко насълзени очи отворих всички отваряеми "неща" и бързо взех радикалното решение да изпръскам един флакон дезодорант (зелена Malizia)
НЕ МОГА ДА ПОНАСЯМ ЗЕЛЕНА MALIZIA

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 05 Юли 2004, 18:55

споко и аз съм изсипвал ракия в нашата кола...даже в купето отзад в краката.само забърсах и се отмириса след седмица.
а иначе веднъж сложих отзад една тенджера със сърми отивахме на село...те за кучетата бяха..ама като не съм затиснал капака и след едно юнашко каране из дупките-отварям багажника в тенджерата няма нищо.всички сърми пръснати че и под резервната гума отишли,инструментите изклепа..мани мани :lol: :lol: :lol: 8)
Изображение
8.32

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 05 Юли 2004, 18:58

ако имаш зьб на някой, му трошиш 2 ица вьв вентилационните отвори отпреде.....и гледай сеир....уфффффф...ама кво мрьсно копеленце сьм бил :D :D :D
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Следваща

Назад към Извън Темата