Косово е Сърбия!
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
D3BEP написа:SKISA,
Прочетох го, посмях се![]()
Добър човек си.
Ако търся къде да се обидя, пак мога да намеря.
Но пък ми стана добре каот ти прочетох поста. Вече бях взел як ода набирам и да се изнервям.
Но пак въртиш твоите си неща братле. Имам чувството ,че целта е да ме надприказваш. Върни една страница назад и прочети последния ми пост със смисъл, обосновка и точкиТой ти показва зза какво всъщност споря АЗ.
Не съм комунист, точно колкото и това, че искам да кацна на Марс не значи че съм марсианец.
Само че твърде много се отдаваш на личното, на политическото пристрастие и ти верно си зад някаква барикада, дето... С кого воювате, братле? Утрепете го, барем да се невиди.
Историята на моят род не е само двама дядовци. По - славната история започва при Плевен, изборът на цар и минава при Галиполи. Това са все царски служби. Имоти? Бол. А дядото, който е "комунист" е от друг род и се включва в нашия косвено, по - късно.
Но на никой от нашите не му е написано "кулак" или "враг"....
Това, коеот искам да ти кажа е, че търсиш някаква лична разправа, лично отмъщение с глобални неща. А не е така. В личните драми нещата обикновено са лични .
Или правим нещо от типа на хитлеровото "Смъртта на идеология се постига само със пушка и друга идеология"?
Бая идеологии сме извъртели за историята си. Отдавна вече няма нови. Само пушки.
хубаво ,че те разсмивам!в крайна сметка ние само си говорим-едва ли ше се сбием..

искам да ти отговоря само на част от постта: аз не искам да те надприказвам-то май не е и възможно.не търся разправа-ако търсех да съм атакист или нещо от сорта! приемайки доста неща лично човек стига и до глобалното. пушките са адски неприятна мярка-видял съм го. не е въпроса да се избием ,а да не повтаряме грешки. а че соца беше грешка мисля ,че е ясно!просто се сруи-провали се!единствената ми барикада е живота-боря се това,което си изкарам да си е мое!нищо повече! не се обиждай на комунист-нали не си. и аз не съм фашист-бъди сигурен. имаше една стара книга/ са да не излезе ,че искам да съм дон или кръстник/ там много ми хареса едно редче: приемам всичко за лично! и най-дребното птиче,изакало се на ревера ми е лично! цитата не е точен от "Кръстника". всеки ако си гледа от неговата камбанария-общата камбанария ще е висока! понеже си гледаме в чуждите копанки-за тва се и разединяваме..! здраве да е..!
ако аз не съм достатъчно компетентен да докажа нещо-историята го е доказала! няма вече соц! дори и в китай го няма..! поне не във вида му от източна европа! явно не ще да го бъде...!както и нема да я бъде обединена Югославия! свирено! гледаме напред и се поучаваме от грешките. бих си бранил собствеността на барикада ,щот си е моя-от никой не съм я взел! за идеали по не бих се бил. остани си със здраве -в тоя форум друго ни обединява.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колеги, моля ви да се успокоите ,че така нищо добро няма да се случи а само караници стават
На тези ,които ме осъдиха като национален предател ще кажа да вземат да се разходят до Прищина и като стигнат там ,дай-боже живи и здрави да се поогледат и да видят с какво са се съгласили
Докато съм жив по този въпрос ще подкрепям Сърбите на 99,9% ,защото аз не изхождам само от позицията колко много са ни навредили.Никога няма да дам съгласието за държава ,която няма чувство за уважение към държавност и власт
Видял съм го с очите си и ако някой иска да ми каже нещо ,нека е бил първо там и тогава да говорим
Георги Пенчев

На тези ,които ме осъдиха като национален предател ще кажа да вземат да се разходят до Прищина и като стигнат там ,дай-боже живи и здрави да се поогледат и да видят с какво са се съгласили

Докато съм жив по този въпрос ще подкрепям Сърбите на 99,9% ,защото аз не изхождам само от позицията колко много са ни навредили.Никога няма да дам съгласието за държава ,която няма чувство за уважение към държавност и власт

Георги Пенчев
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
..... Ясен стана на всички , колкото и да се напъваш ----Странно , за турско нищо не искаш да кажеш------Пак ще ти повторя ----има хора с мнения различни от твоето --това не значи ,че са прости и глупави или манипулирани , нещо което постоянно намекваш--- Просто хората са възпитани и отстъпват ---- Като си мераклия --заповядай----D3BEP написа:Tи на къв са прайш? На обиден на тема личен живот? От мен? Смешен ли си или жалък?
Ясно ти го намекнах, ама май не си само смешен.дзвер приятелката ти как те трае---защото така както си се описал--леле мале
не защото се дразня от новите въф форума- а защото се дразня от мошенници - кво толкова не разбра. а ако не се обидиш -моля да се изразявяш по кратко --звучиш като дървен философ и трудно се четеш ---та и за това те питах как те трае -- не с лошо чуство между другото--не че ме интересува но приятелката ти има ли въобще собствено мнение -мислиш ли че те обича -или просто я дресираш
Сори, ако съм те разбрал погрешно, вероятно е заради:
- сбъркания правопис
- сбърканата структура на изреченията
- свързващите ги ченгелчета
Малко ми се струва излишно да споря на тема българщина с такъв литератор. Ти как мислиш?
Аз мисля, че този ти отговор съдържа ясна обида към личния ми живот - тотално непознат човек, и то защото изказах менние за отношения между мъжа и жената в тема, много по - стара от тази.
А сега ти седиш тука, обиден, личният ти живот съм поругал.
Ако ти отговоря както трябва, ще трябва и да те набия.
Защо държиш да се заключи темата? Само това би ли обяснил?

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Penchev
- Сватбаря
-
Няма да бъде заключвана темата
Само да се поуспокоим
Нека ако още някой е пътувал скоро през Сърбия да сподели всичко
хубаво ,че Гьорцето каза за автобуса
ако със следващ има проблем ,моля те напиши
Георги Пенчев

Само да се поуспокоим

Нека ако още някой е пътувал скоро през Сърбия да сподели всичко

Георги Пенчев
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз имам още три камиона минали след признаването и не са се оплакали да има проблеми по пътя...! малко повече приказки на границата с митничарите им и малко повечко/10/ евра отгоре ,ма те и преди си беха просяци и пак си изкаха,така че яд по пътя засега няма. за леки коли не знам как е.
- Penchev
- Сватбаря
-
Ей хора, да взема да внеса малко колорит в и без това доста сбръчкалата се тема
http://www.youtube.com/watch?v=X1gSNRO50ng
Всяка година лятото в село Драгачево ,Сърбия - не е много далеч от София , се провежда най-големия и силен фестивал на духовата музика в Сърбия и общо взето на Балкана - Zlatne Trube Guce
Тази година твърдо съм решил да отидем с приятели и да наковем камъка под звуците на тая лудница
Преди две години тамън се бях нагласил и пропадна поради непредвидени обстоятелства ходенето там
Дано да няма ядове със Сърбите
Георги Пенчев

Всяка година лятото в село Драгачево ,Сърбия - не е много далеч от София , се провежда най-големия и силен фестивал на духовата музика в Сърбия и общо взето на Балкана - Zlatne Trube Guce

Тази година твърдо съм решил да отидем с приятели и да наковем камъка под звуците на тая лудница

Преди две години тамън се бях нагласил и пропадна поради непредвидени обстоятелства ходенето там

Дано да няма ядове със Сърбите

Георги Пенчев
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
2 пъти минавам през Сърбия последно снощи се върнах. Минавам през всякви селия и през Београд - никакви проблеми! Ям си в сръбски ресторанти и няма грижи!
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
agent smit написа:Немога да я разбера тази всенародна обич що питаете към сърбите. Забравихте ли кой се противопостави на Съединението на България през 1885 година, забравихте ли кой винаги е забивал нож в гърба на нас Българите когато сме воювали с византийците през Средновековието или с турците през Балканската война, незнаете ли, че в т.н. Западни покрайнини живеят Българи които и до днес са подтискани от сръбските власти и не могат да живеят пълноценно, забравихте ли кои заличиха българските надписи по надгробни камъни и църкви в Македония и ги поправиха на сръбски език? Това малко ли ви се струва уважаеми колеги, че продължавате да подкрепяте сърбите, макар и само идейно или духовно.
Ама защо правителството било признало Косово? Ами да не си избирал тези партии на изборите народе.
Ма аз не гласувам щот ми е тъпо, ми браво на теб тогава циганите, турците и пенсионерите ще определят съдбата ти, гласувайки за техните си партии, така може би ще ти стане по умно.
Заглавието на темата е Косово е Сърбия, аз пък бих казал Западните покрайнини са България, това ми се струва много по-добър призив, върху който да се съсредоточим.

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Zaho написа:agent smit написа:Немога да я разбера тази всенародна обич що питаете към сърбите. Забравихте ли кой се противопостави на Съединението на България през 1885 година, забравихте ли кой винаги е забивал нож в гърба на нас Българите когато сме воювали с византийците през Средновековието или с турците през Балканската война, незнаете ли, че в т.н. Западни покрайнини живеят Българи които и до днес са подтискани от сръбските власти и не могат да живеят пълноценно, забравихте ли кои заличиха българските надписи по надгробни камъни и църкви в Македония и ги поправиха на сръбски език? Това малко ли ви се струва уважаеми колеги, че продължавате да подкрепяте сърбите, макар и само идейно или духовно.
Ама защо правителството било признало Косово? Ами да не си избирал тези партии на изборите народе.
Ма аз не гласувам щот ми е тъпо, ми браво на теб тогава циганите, турците и пенсионерите ще определят съдбата ти, гласувайки за техните си партии, така може би ще ти стане по умно.
Заглавието на темата е Косово е Сърбия, аз пък бих казал Западните покрайнини са България, това ми се струва много по-добър призив, върху който да се съсредоточим.
![]()
![]()
Евала за думите брат !!!
+1

- Penchev
- Сватбаря
-
madpetio написа:2 пъти минавам през Сърбия последно снощи се върнах. Минавам през всякви селия и през Београд - никакви проблеми! Ям си в сръбски ресторанти и няма грижи!
Пеца а дали е празно по границите , а ?

Георги Пенчев
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Аз неминавам през големи гранични пунктове и там няма трафик.
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
"братята" сърби са само "братя" аудио-визуално.
за който е чел историята - не мисля че е имало случай във които сърбите да са ни направили военен, политически или икономически реверанс.
съгласен че нато не трябваше да им се меси защото това само засилва напрежението във района и предпоставките за междуверската битка, но ние ще загубиме много повече от колкото ще спечелиме ако не бяхме признали косово.
пък и като последна дупка на кавала на мисля че щеше да има значение ако не ги бяхме признали така или иначе.
мисля че ситуацията беше сносно отиграна от правителството ни.
за който е чел историята - не мисля че е имало случай във които сърбите да са ни направили военен, политически или икономически реверанс.
съгласен че нато не трябваше да им се меси защото това само засилва напрежението във района и предпоставките за междуверската битка, но ние ще загубиме много повече от колкото ще спечелиме ако не бяхме признали косово.
пък и като последна дупка на кавала на мисля че щеше да има значение ако не ги бяхме признали така или иначе.
мисля че ситуацията беше сносно отиграна от правителството ни.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- klintan66
- старши ентусиаст
-
Че сърбите са ни го слагали -няма спор -- но погледнато в дългосрочен план не ми се струва добре ислямизацията да пълзи към Европа--от тази гледна точка предпочитам с гърци , сърби и румънци да се гледаме "с белото на очите" а не да ми "бляска ятаган" ... най-общо казано.Брат ми и е изключитолно запознат с Библията и като ми преразказва и сравнява пророчества от нея -някои звучат доста авангардно и страховито но фактите са си факти- и започвам да се притеснявам ---чипове инплантирани в тялото --световна религия и т.н. --Това е написано много отдавна а сега тези неща се подготвят----
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band