модели
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
модели
странно в САЩ се продават модели които ги гледам в Европа само по списанията като х6 или 1ца камбрио да не говорим ,че цените са смешни
http://www.bmwusa.com/Default.aspx
http://www.bmwusa.com/Default.aspx
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Значи до колкото знам за Х6 в България започват продажбите през юни месец
За 1ца кабрио сигурно пак през лятото или най-късно през есента ще започне да се продава. В какъв смисъл казваш,че цените са смешни?Конкретизирай..
Това,че там колите са по-евтини всеки го знае, и дори напоследък много хора си внасят коли от там.

- vesko06
- старши ентусиаст
-
1ца кабрио трябва да се продава вече. Понеже я видях в София
Значи аз съм се объркал..Дори сега видях,че в Германия вече се продават и двата модела

П.С В вестник "24 часа" от миналата събота дори пишеше, че колите се различават и по качестовото на материалите,използвани в купето

- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
- vesko06
- старши ентусиаст
-
Дааамм...И при това са супер евтини
328i-$32,400(изчислено по днешен курс на долара-около 41000 лв.) Тук къде ги има тези двигатели на тези цени...? 

- vesko06
- старши ентусиаст
-
а Х6 и тоя грозофил ще го докарат споко
Не мисля, че Х6 е грозофил..Колата е супер...Просто перфектна-и формите и вътре..просто нямам думи

цени
vesko06 написа:Значи до колкото знам за Х6 в България започват продажбите през юни месецЗа 1ца кабрио сигурно пак през лятото или най-късно през есента ще започне да се продава. В какъв смисъл казваш,че цените са смешни?Конкретизирай..
Това,че там колите са по-евтини всеки го знае, и дори напоследък много хора си внасят коли от там.
ами едни и същи модели в Сащ струват колкото в европа само ,че в евро и с базов 1.8 мотор ,железни джанти с тасове ,черни пласмасови дръжки на вратите и още бог знае колко рязан.
- vesko06
- старши ентусиаст
-
Re: цени
bader написа:vesko06 написа:Значи до колкото знам за Х6 в България започват продажбите през юни месецЗа 1ца кабрио сигурно пак през лятото или най-късно през есента ще започне да се продава. В какъв смисъл казваш,че цените са смешни?Конкретизирай..
ами едни и същи модели в Сащ струват колкото в европа само ,че в евро и с базов 1.8 мотор ,железни джанти с тасове ,черни пласмасови дръжки на вратите и още бог знае колко рязан.
Това ти казвам, че на тройката най-малкия модел е 328и... Моделите много се различават... Влез в www.bmw.us и погледни, ако не вярваш...
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
- vesko06
- старши ентусиаст
-
Не знаех , че има М3 седан
В момента никой не говори за М3 седан. Не знам къде го видя това

П.С Прилагам снимки за да видиш:

- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
MaXimal написа:1ца кабрио трябва да се продава вече. Понеже я видях в София
Във Варна Карс има една,ама за цена не питах

- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
ole написа:М3 седан няма ли да го изкарат след като пуснат фейслифта на 3-ката, или вече има м3 седан?
Има само в Америка.
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2