BMW X5 vs Mercedes GL

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d

Мнение от datcho » 27 Мар 2008, 20:09

Azrail написа:Бе четох, четох, ...

Брех.

П.П. Най-новата Х5-ца (изгубих им отдавна следата на номерациите, не я знам) нарочно не я слагам никъде в класацията, защото от моите наблюдения е в пъти по-зле от старата, или поне американския боклук, който имах нещастието да покарам за около два часа, градско и извънградско.

Иначе и ти знаеш за какво става въпрос де .. :)
Fall in love or fall in hate. Get inspired or be depressed. Make babies or make art. Speak the truth or lie and cheat. Dance on tables or sit in the corner. Life is divine chaos. Embrace it. Forgive yourself. Breath. And enjoy the ride...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Мар 2008, 20:49

аз като добре запознат със въпроса мога да кажа че двата "камиона" нямат нищо общо.

гл-а е за хора със големи семейства. зад третата седалка има достатъчно място да се сложи голяма бебешка количка + разни по-дребни неща. зад 3-тия ред на х5-цата няма място за абсолютно нищо. да не говориме че 3тия ред на х5 е стриктно за деца докато във гл-а отзад спокойно сядат хора по 180см..

като возия гл-а е мек, залитащ и мъртъв. направо си е неприятен за каране, но за возене е перфектен- ултра-тих, комфортен и тн. във това отношение х5-цата е като спортна кола. добро седене на пътя, по-твърда возия, хубаво усещане във волана... бмв...

аз не мисля че двете имат нещо общо. нито се премерени във една аудиенция- х5-цата реално си е била (и е независимо че новата е по-голяма) премерена във мл-а...

така че - както казах- не мисля че сравнението е подходящо. едното е камион, другото си е... висока кола.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Предишна

Назад към Извън Темата