Реална ли е цената на това купе?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Реална ли е цената на това купе?

Мнение от tankishev » 27 Мар 2008, 18:18

Здравейте колеги,
Попаднах на тази обява и мисля да звънна на човека в понеделник да питам за повече детайли. Цената обаче ми се вижда висока - вие какво мислите ... заслужава ли си парите ако е перфектна колата или не ... какво друго (Е46) може да се вземе (и стегне) за такива пари - това е максималният ми бюджет съответно мога да го похарча за кола без проблеми или за нещо по евтино + сервизиране да стане като ново. Като казвам максимален бюджет разбирайте купуване, стягане, регистриране, застраховки... за консумативи и потдръжка пари има ;) Моля кажете вашите мнения.

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i 1999г.

Мнение от Сладур1 » 27 Мар 2008, 18:23

за 25000 лв доста добро Е46 ще вземеш.друг е въпроса дали искаш купе или седан.това изглежда да има всички екстри ама пак трябва да се види.доста обяви съм виждал пише парктроник пък на снимката отзад не се вижда да има...така че...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tankishev » 27 Мар 2008, 18:31

Екстрите ще се видят на место. Макар, че едва ли са всички - като гледам няма телефон (няма антена), и няма сензори за дъжд и светлина. Ксенона се вижда (фабричен с пръскалките), предполагам има кожа, потгрев на страничните огледала (щом са сгъваеми). Всички купета, които съм гледал са със ЦД. Но нави и потгрев на седалките може и да няма.

За тази цена според теб всички екстри ли трябва да има ... или ксенон, кожа, ЦД и новите гуми са достатъчни :confused:

А като казваш за добро Е46 какво имаш предвид ... защото четейки форума съм предубеден към 320д ... по-точно бих взел но до ~20 хил примерно с идеята, че ще трябва да се сменят турбо, дебитомер, демпферна шайба и др. (това ако е нов внос ... макар за турбото да важи и ако е от БГ)

А иначе не държа на купето ... бих карал и по-улегналия седан

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 27 Мар 2008, 19:25

tankishev написа:Екстрите ще се видят на место. Макар, че едва ли са всички - като гледам няма телефон (няма антена), и няма сензори за дъжд и светлина. Ксенона се вижда (фабричен с пръскалките), предполагам има кожа, потгрев на страничните огледала (щом са сгъваеми). Всички купета, които съм гледал са със ЦД. Но нави и потгрев на седалките може и да няма.

За тази цена според теб всички екстри ли трябва да има ... или ксенон, кожа, ЦД и новите гуми са достатъчни :confused:

А като казваш за добро Е46 какво имаш предвид ... защото четейки форума съм предубеден към 320д ... по-точно бих взел но до ~20 хил примерно с идеята, че ще трябва да се сменят турбо, дебитомер, демпферна шайба и др. (това ако е нов внос ... макар за турбото да важи и ако е от БГ)

А иначе не държа на купето ... бих карал и по-улегналия седан

Мое лично мнение е, че му е множко! Аз също си търся нова таратайка, а съм се спрял засега на 328 купе, а то излиза там някъде, НО с акциз! И пак е с всички екстри! За мен за тези пари трябва да им поне навигация, кожа, сензорите не мисля, че са задължителни, но подгряването на седалките и другите шукарийки са си задължителни...много ми се струва това за неакцизна кола, а и каквото и да си говорим, колкото и да е пазена е карана по българските пътища, така че няма да е като взета от Германия примерно...но това е моето мнение!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

ентусиаст
Аватар
Кара: разни баварски екземпляри
Мечтае да кара: ///M

Мнение от kiko™ » 27 Мар 2008, 21:04

Колега, то по принцип зависи каква точно кола си търсиш, ако не си запален по по-мощните коли ти предлагам да си потърсиш някое 318ci, аз съм с такова и съм доволен, върви прилично, не гори много, красиво е много и за тия пари ще си купиш колица в перфектно състояние, с всички възможни глезотиики (кожа, ксенон, навигация,.....) , даже и парички ще ти останат!!

Назад към E46