Набелязъл съм няколко 320д за покупка - ВЗЕХ третата!!!!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
© написа:първата с чип - отпада
втората с ксенон, а с копче за светлини без ксенон - най вероятно удряна и сменени фарове - отпада
третата - може и да е добра, на съмнително малко километри, трябва да се гледа
четвъртата и петата са без ксенон, а това за мен е много важна и скъпа екстра в последствие, на съмнително малко километри - почти сигурно нереални, но все пак трябва да се гледат
Подържам колегата, само ще го допълня за кола №4 и №5, забележете скоростните лостове на какво приличат и дали не са олющени доста, даже на №5 се вижда бялата пластмаса на топката.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
това е зрителна измама ,топката е махагонова и слънцето блести на другата снимка е ок .. ей ,като инспектор Дюдю съм 

- shaterhand
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 520 D
Това за охлузените скоростни лостове не го бях забелязал...
То човек като инспектор Дю-Дю трябва да е......

То човек като инспектор Дю-Дю трябва да е......
колега коя е с малко екстри,щото като гледам повечето имат темпомат,парктроник,само кожа нямат,ти за кои екстри говориш?а за охлузените волани само на място на снимките неможе да се разбере.и не виждам защо да не си я докара от италия?!къде е проблема.хората ходят в германиа и си карат по една кола...не виждам от италия защо да не можеAlexi написа:от италия не може да си я докара сам ,ти карал ли си си кола 1 брой от италия без автовоз ? по темата .. нито една не ми харесва - охлузени волани и скоростни лостове- прибавяш 100к към пробега ,твърде малко екстри ,само тая със сивата кожа бива горе долу
Сладур1 написа:колега коя е с малко екстри,щото като гледам повечето имат темпомат,парктроник,само кожа нямат,ти за кои екстри говориш?а за охлузените волани само на място на снимките неможе да се разбере.и не виждам защо да не си я докара от италия?!къде е проблема.хората ходят в германиа и си карат по една кола...не виждам от италия защо да не можеAlexi написа:от италия не може да си я докара сам ,ти карал ли си си кола 1 брой от италия без автовоз ? по темата .. нито една не ми харесва - охлузени волани и скоростни лостове- прибавяш 100к към пробега ,твърде малко екстри ,само тая със сивата кожа бива горе долу
Здравейте доколкото съм запознат на самоход от Италия е по-особено да се докара( не знам защо, може би трябват някакви регистрации), а като я качиш на автовоза този проблем го няма. Друг е въпроса дали ще си намериш такъв само за тебе

А, може и с ферибот, после през гърция по бързите магистрали

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Ако ме питаш мен по външен вид аз избирам 2-рата!
Обаче ти трябва до отидеш на място и да видиш сърцето ти какво ще подскаже!
Обаче ти трябва до отидеш на място и да видиш сърцето ти какво ще подскаже!

- Rupart
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d и Е36 318is for fun
- Мечтае да кара: BMW E46 M3 Evolution или Е36 Evo
Колега труден въпрос задаваш!Според мен първите две на външен вид най-хващат окото!1-вата джантите много и отиват много ми харесва тоя мулти волан, но радиото е с касетка но пък си има чейндвер!2-рата е запарена!С фара с лупите е......страпни фарове!Само проблемът има, е че в дару кар една крушка е 326 лева!
Трябват да се видят двигателите!Все пак това кара колата, печката като е заминала е*ем ти и екстрите!!!
Успах с покупката!

Трябват да се видят двигателите!Все пак това кара колата, печката като е заминала е*ем ти и екстрите!!!

Успах с покупката!

- SPARC0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 335D
- Мечтае да кара: всеки ден различна кола от гаража
- Детайли за колата: 360 к.с.
Сладур1 ,от Италия не дават транзитни номера и затова кола закупена от там не може да се превози на собствен ход.Та заради това ги карат с автовоз.
По темата: Всичко на място може да се прецени!!!
По темата: Всичко на място може да се прецени!!!
Expect The Unexpected & Everything Is Possible
- bojanov-is
- младши ентусиаст
-
Колега според мен с второто бмв нямя дя сгрешиш
Има напълно достатъчно екстри и на външен вед е мн добро,но все пак трябва да го видиш на място
Успех

Има напълно достатъчно екстри и на външен вед е мн добро,но все пак трябва да го видиш на място
Успех

бмв
Колега обаждаш се на която кола си харесаш и питаш "сервизна книжка има ли?"
Ако ти кажат няма бягай- 100% варнати километри. Навсякаде по света хората си пазат сервизните книжки- най малкото като тръгнеш да я продаваш по нея ще ориентираш купувача какво си и правил.
И тия истории тоя италянеца не ми я даде ги няма
Виждъл съм коли внос от италия на по 280000 с сервизна книжка в жабката така че ти сам си решаваш 280000 с сервизна книжка или 13-140000 без
Успех
Ако ти кажат няма бягай- 100% варнати километри. Навсякаде по света хората си пазат сервизните книжки- най малкото като тръгнеш да я продаваш по нея ще ориентираш купувача какво си и правил.
И тия истории тоя италянеца не ми я даде ги няма

Виждъл съм коли внос от италия на по 280000 с сервизна книжка в жабката така че ти сам си решаваш 280000 с сервизна книжка или 13-140000 без

Успех
Един куп професори кой от кой по некомпетентен.
Спокойно може да се докара кола от Италия на самоход.Никакви по специални "регистрации"няма.просто си правиш едно декларационе(договор)със собственика или оказиона в италия,след това документите се отнасят в тамошния кат за да се отпише от регистера им и да се вземе документа наречен чДП.след това зареждаш бензин и газ към бг .в нашия кат даваш италянските номера и си регистрираш бричката.елементарно и изпробано
Спокойно може да се докара кола от Италия на самоход.Никакви по специални "регистрации"няма.просто си правиш едно декларационе(договор)със собственика или оказиона в италия,след това документите се отнасят в тамошния кат за да се отпише от регистера им и да се вземе документа наречен чДП.след това зареждаш бензин и газ към бг .в нашия кат даваш италянските номера и си регистрираш бричката.елементарно и изпробано

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
аз не твърдя че съм компетентен но знам че от Италия много трудно се взимат номера и е почти невъзможно 

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- shaterhand
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 520 D
До сега не е имало случай някой да ми покаже сервизна книжка...... А и какъв е смисълът - дали е по книжка на 280 или без книжка на толкова ама върнати......
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3