обръщение към модовете
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
обръщение към модовете
в последно време забелязвам колко ламерски теми се пускат - каква кола да си купя, за и против метан-газ-бензин-дизел, колко гори бмв-то, скъпа ли е поддръжката, имам 5000лв мога ли да си купя е46, падна ми стъклото от подвигача, как да си разглобя кората на вратата и тн и тн
още по-лошото е ,че като се пита нещо конкретно се разводняват темите ,започват да се плюят потребителите , и отговор на въпроса нема .... смотана работа ...нека се трият мненията,които не са по темата..
търса4ката - ето това е друго нещо ...как да намери нещо 4овек там като всяка тема запо4ва с "ПРОБЛЕМ" ХЕЛП!!!!!!!!! ПОМОЩ ПОМАГАЙТЕ, УМРЯ КОЛАТА и тн ...
толкова ли е сложно да се напише като заглавие на темата нещо по конкретно по проблема ... а не ПОМОЩ!!!!
аз моля модовете да вземат отношение по тези въпроси!
още по-лошото е ,че като се пита нещо конкретно се разводняват темите ,започват да се плюят потребителите , и отговор на въпроса нема .... смотана работа ...нека се трият мненията,които не са по темата..
търса4ката - ето това е друго нещо ...как да намери нещо 4овек там като всяка тема запо4ва с "ПРОБЛЕМ" ХЕЛП!!!!!!!!! ПОМОЩ ПОМАГАЙТЕ, УМРЯ КОЛАТА и тн ...
толкова ли е сложно да се напише като заглавие на темата нещо по конкретно по проблема ... а не ПОМОЩ!!!!
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
аз предполагам копчето "търсене" горе да му се смени цвета с червен, за да се набива повече на очи 

Tux0 Ca !

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
особено в подфорум продава като видя заглавие на тема "продавам" и ми иде да се гръмна.
иначе и за другите подфоруми също се дразня: проблем, помагайте, хелп и т.н.
иначе и за другите подфоруми също се дразня: проблем, помагайте, хелп и т.н.

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Re: обръщение към модовете
don_mimo написа:в последно време забелязвам колко ламерски теми се пускат - каква кола да си купя, за и против метан-газ-бензин-дизел, колко гори бмв-то, скъпа ли е поддръжката, имам 5000лв мога ли да си купя е46, падна ми стъклото от подвигача, как да си разглобя кората на вратата и тн и тн
А аз питам конкретно спийдмастър-а защо изтри една тема, в която един човек подаряваше куче (защо не се сложи катинар като на другит теми, или просто не се изтриха излишните постове)!?!?!! И пак казвам същото, което написах в нея, преди да я изтрие - защо отношението беше такова, след като в именно този подфорум се раздадоха сума ти животинки, и още толкова намериха превзо от т.А до т.Б?
По повод поста на don_mimo - смятам, че е прав. Също смятам, че след като така се сменят модераторите (независимо дали преди това са били такива в други подфоруми) всички трябва да спазват една "политика"... защото очевидно настъпват доста питания, недоразумения и т.н.
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Сега ако щях да се заяждам щях да ти обясня че матанист с едно старо е36 не трябва много да се ''ядосва'' а повече да си трайка ,като даже и в момента е автор на тема боклук на която ще и видим ключа до края на деня.Забелязал съм че такива хора без пари и с много свободно време се такива предложения ''плющят из форума''!
Сега тъй като няма да ти се заяждам ще ти обясня като разумен човек:
Проблема с търсачката е че повечето теми са озаглавени с неща от роба да ''как да'',''фар'',''хелп'' и понякога човек прости с думата която използва за търсене не открива нищо!Т.Е заради подобни неточни заглавия понякога е по добре човек просто да пусне една тема и да получи бърз отговор!
Сега за теми пуснати в отделни раздели:
Ми братле кога човек за първи път влиза във форума е нормално да е малко дезориентиран и да прави такива грешки с времето се свиква!
И по подобен начин може да си дадеш отговори на всичките въпроси без да ни занимаваш с глупости!
Сега тъй като няма да ти се заяждам ще ти обясня като разумен човек:
Проблема с търсачката е че повечето теми са озаглавени с неща от роба да ''как да'',''фар'',''хелп'' и понякога човек прости с думата която използва за търсене не открива нищо!Т.Е заради подобни неточни заглавия понякога е по добре човек просто да пусне една тема и да получи бърз отговор!
Ми братле кога човек за първи път влиза във форума е нормално да е малко дезориентиран и да прави такива грешки с времето се свиква!
И по подобен начин може да си дадеш отговори на всичките въпроси без да ни занимаваш с глупости!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-

Отдавна мислех да го напиша, ама ще излезе, че пак се заяждам.
Другото, което мислех да кажа: това е 39 812 тема по този проблем. Използвайте търсачката. Или дайте конкретно решение.
- robert1975
- младши ентусиаст
-
Nukem написа:Сега ако щях да се заяждам щях да ти обясня че матанист с едно старо е36 не трябва много да се ''ядосва'' а повече да си трайка ,като даже и в момента е автор на тема боклук на която ще и видим ключа до края на деня.Забелязал съм че такива хора без пари и с много свободно време се такива предложения ''плющят из форума''!
Сега тъй като няма да ти се заяждам ще ти обясня като разумен човек:търса4ката - ето това е друго нещо ...как да намери нещо 4овек там като всяка тема запо4ва с "ПРОБЛЕМ" ХЕЛП!!!!!!!!! ПОМОЩ ПОМАГАЙТЕ, УМРЯ КОЛАТА и тн ...

BMW-маниак

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Това, което предлага авторът на темата е прекрасно, но е писано много пъти. Всеки модератор многобройно е правил забележки относлно заглавията на темите да бъдат конкретни, а не "ХЕЛП. ПОМОЩ! СПЕШНО!!!!" Естествено, че така не се помага по никакъв начин на търсачката, което е глупаво.
Сега заключвам темата, а ако имате конкретни предложения
в съответния подфорум, тамън администраторите го наблюдават по-често 
Сега заключвам темата, а ако имате конкретни предложения

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
10 мнения
• Страница 1 от 1