Схема за инсталацията на климатик за Е36 Компакт

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 27 Мар 2008, 10:31

само като го сглобиш да не ти останат една шепа болтчета :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 27 Мар 2008, 11:51

Ogi написа:само като го сглобиш да не ти останат една шепа болтчета :mhihi:

Вътре всичко е готово,и е по добре от колкото като го почнах :mhihi:
На местата където алармаджиите и тия дето са слагали системата за телефон ,бяха пропуснали по някоя друга щипка или рапидка вече всичко е поставено и старит пласмасови държащи елементи съм ги сменил със нови. :D
Остана ми да навържа всичко отпред,бавят ме гумичките,че нали беше великден в германия и се бави доставката :roll: (така се оправдаха във Вари).
Мамка му много добре е направено всичко в тия пусти БМВ-та.
За пореден път се убеждавам в това,има си заготовки за всички необходими дупки и тн.
Веднъж като видиш какво значи качествена сглобка и инжинерна мисъл за всеки един детайл забравяш че съществуват други марки автомобили. :bowdown:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 27 Мар 2008, 12:04

Някой да обясни как се ползва програмата че аз като си напиша вин и после давам на display document и ми изписва...Please insert the current English monthly CD into drive D::If necessary check the (CD) drive settings.

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vld » 27 Мар 2008, 12:33

cucko написа:Някой да обясни как се ползва програмата че аз като си напиша вин и после давам на display document и ми изписва...Please insert the current English monthly CD into drive D::If necessary check the (CD) drive settings.

Или я записваш на диск или я маунтваш в даемон тоолс и я оставяш заредена след като инсталираш програмката,защото файловете са в ЦД-то.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cucko » 27 Мар 2008, 13:11

vld написа:
cucko написа:Някой да обясни как се ползва програмата че аз като си напиша вин и после давам на display document и ми изписва...Please insert the current English monthly CD into drive D::If necessary check the (CD) drive settings.

Или я записваш на диск или я маунтваш в даемон тоолс и я оставяш заредена след като инсталираш програмката,защото файловете са в ЦД-то.

И аз така си мисля обаче първо торента който го свалих е рар. и се разхивира...не може да се маунтне трябва или да го направя исо. на харддиска или на СД то!
Ще пробвам...

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 530i SMG

Мнение от PIPERKOV » 27 Мар 2008, 21:29

И после обясни моляте стъпка по стъпка какво си направил за да я подкара6 4е и на мен така ми дава

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 27 Мар 2008, 22:24

търсете в дата бг за BMW EBA. Има там един .iso файл. Него като го изтеглите го mount-вате с Daemon Tools, Alcohol 120% или квото там ползвате. Инсталирате от виртуалния диск, оставяте го маунтнат и си четете наволя.
ПС: Много яка програма, не предполагах че има такова нещо :shock:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cucko » 27 Мар 2008, 22:52

Абе човек как да го сваля това от датата като е 330 кб(повреден е) има и още един но той не работи а аз вече съм изтеглил 630 мб от торента и се опитвам да го направя iso файл с програмата MagicISO като първо го разхивирим и после го качвам в програмата обаче толкова опити съм направил че не става или не съм качил правилно архива за да се получи iso формат и да стигна до маунтването на даемон тоолс!После старвирам програмата BMW EBA въвеждам WIN и пак ми изписва грешката!Баси чудя се дали да го правя на СД ама като виждам че само ще ги развалям има ли смисъл....щото аз качвам архива и го ковентирам в дял на харддиска вместо на СД записвачка с диска!

Аз дори съм записвал iso на буут диск с OC Win XP Pro SP2(даже съм преинсталирвал с него),а само не съм правил iso формати...кажете ми как да го направя в iso за да го маутна и да няма изписаната грешка или още повече дайте друг торент където да изтегля BMW EBA но не rar а да е iso.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 27 Мар 2008, 23:00

vld написа:Мамка му много добре е направено всичко в тия пусти БМВ-та.
За пореден път се убеждавам в това,има си заготовки за всички необходими дупки и тн.
Веднъж като видиш какво значи качествена сглобка и инжинерна мисъл за всеки един детайл забравяш че съществуват други марки автомобили. :bowdown:

И аз на това се възхищавам.Мой приятел кара кадетор,ама от тия старите и каквото и да сме правили по тая кола беше с такива мъки.Имам чувството,че Е36ците са ги правели като кола основа за бърничкания от всякакъв вид.Много са удобни и поддаващи се на обновления.А тоя кадет е направен навсякъде с нитове-веднъж купиш ли го-нема разглабяне.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Аватар
Кара: Бързо
Мечтае да кара: М3 Е92

Мнение от ludia » 28 Мар 2008, 1:37

И на мен ми дава абсолютно същото ако може някои да ми помогне ще съм много благодарен.
Изображение
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

http://clip4e.com/play.php?id=45143

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 28 Мар 2008, 2:41

Колеги чета, че тази програма ви дава зор нещо. Ето как процедирах аз. Разархивирам .rar файла, записах файловете на CD, но не в една папка всички, а така като от оригинален инсталационен диск, инсталирам програмата и от меню опции посочвам от къде да си чете файловете. Сега вярно, че за всеки файл, който ще гледате CD-то започва да върти и отварянето на файла се забавя, но след като вече се е отворил, вижте му името и си го запишете от CD-то на харда за да не ви дразни бавното зареждане. Така със сигурност работи. ;)

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vld » 28 Мар 2008, 13:20

Ето линк към директорията на програмата:
http://hosting.data.bg/bmw/BMW/Software ... BA%20v2.1/
Ето и към самия файл който аз съм свалил и си работи:
http://hosting.data.bg/bmw/BMW/Software ... 2.1_en.iso
Ако не виждате дата.бг сваляте торента дето е даден по горе в темата,записвате файловете от архива на дата ЦД и готово.
Ако искате да нямата ЦД в ЦД-Рома ,от записаното ЦД си правите Имидж файл със неро примерно или ултра исо.
Изображение

Аватар

Мнение от ludia » 28 Мар 2008, 13:39

vld написа:Ето линк към директорията на програмата:
http://hosting.data.bg/bmw/BMW/Software ... BA%20v2.1/
Ето и към самия файл който аз съм свалил и си работи:
Ако не виждате дата.бг сваляте торента дето е даден по горе в темата,записвате файловете от архива на дата ЦД и готово.
Ако искате да нямата ЦД в ЦД-Рома ,от записаното ЦД си правите Имидж файл със неро примерно или ултра исо.

Аз линка от дата.бг немога да отворя.
Изтеглих торента инсталирах програмата и ми иска цд. Немога да разбера какво казваш с "записвате файловете от архива на дата ЦД и готово".
Какво е това дата сд и кои е архива.
Извинявам се ако въпроса ми е тъп но не съм много в час.
Изображение
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cucko » 28 Мар 2008, 14:02

ludia написа:
vld написа:.............
.........

Изтеглих торента инсталирах програмата и ми иска цд. Немога да разбера какво казваш с "записвате файловете от архива на дата ЦД и готово".

Тегли това...аз сега тегля!После го маунтваш в даемон тоолс или алкохол и мисля че ще се забрави проблема!
Понеже това исо е 600 мв. А аз дето свалих торента е 630 мб(рар-фактически е около 660мб) и се опитвах да го направя в исо ама май има разлика....

Аватар

Мнение от ludia » 28 Мар 2008, 14:07

cucko написа:
ludia написа:
vld написа:.............
.........

Тегли това...аз сега тегля!После го маунтваш в даемон тоолс или алкохол и мисля че ще се забрави проблема!
Понеже това исо е 600 мв. А аз дето свалих торента е 630 мб(рар-фактически е около 660мб) и се опитвах да го направя в исо ама май има разлика....

Да но аз съм написъл че немога да отворя този линк.
Ако може някои да помогне ще съм благодарен.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E36