e32 или е39 - кое бихте избрали ?
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
До човека е - ако повече говори манията - Е32. Ако идеята е да е малко по-актуален - Е39. На мен лично ми е трудно да кажа кое от двете бих предпочел ако се чудех - и двете.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
понеже виждам че караш Е36 просто искам един съвет да ти споделя
може колегите да се смеят но ако си вземеш едно Е32 вземи малко и си направи гардероба по официален и тн подобни неща
и не забравяй че Е32 не е пичеловка

може колегите да се смеят но ако си вземеш едно Е32 вземи малко и си направи гардероба по официален и тн подобни неща
и не забравяй че Е32 не е пичеловка

_65536_kb_sec_ написа:понеже виждам че караш Е36 просто искам един съвет да ти споделя
и не забравяй че Е32 не е пичеловка![]()
![]()
Вече съм на 30 и няколко отгоре годинки.... та мисля ми е време за едно е32

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Re: e32 или е39 - кое бихте избрали ?
Galio написа:е39, 520, от първите 96-97 година, да кажем за около 12000 лв.
или
е32, м30б30, 91-92 година, да кажем за около 5-6000 лв. + около 5000 за акциз
Интересно ми е кой на какво мнение е ?
Е39, но мен можеш да не ме броиш, щото съм влюбен в дизайна на тоя модел.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
_65536_kb_sec_ написа:понеже виждам че караш Е36 просто искам един съвет да ти споделя
![]()
Ти с твоя супер официален гардероб на Армани ли се обади вееееееееееееее

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- gego_n
- младши ентусиаст
-
- Кара: бавно
- Детайли за колата: нищо особено
sonny написа:_65536_kb_sec_ написа:понеже виждам че караш Е36 просто искам един съвет да ти споделя
![]()
Ти с твоя супер официален гардероб на Армани ли се обади вееееееееееееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Значи по темата - преди две години продадох моята е39-ка / има хора от форума ,които я знаеха , като общо състояние - много добър автомобил / . После купих какво ...е32 . Този кораб ме радва със всеки изминат километър , това БМВ не може да ми омръзне . Не същото бих казал за другите които съм имал е30 , е34-няколко, е39 .
Да се съпоставят тези два модела е някакси не сериозно .
За избор на някой от тези два модела , човек трябва да е наясно какво иска и какво да очаква от колата, за какво ще я използва и колко, възможност за подръжка и други неща не веднъж коментирани в подобни теми .
Моят глас е за е32 , невероятен автомобил !
Избора си е на колегата и според мен , както горе бе казано , ако му харесват и двата модела , то тогава неговата кола е е38 .
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз 7ца ...некаква ше си купя ,кат напраат комби! много багаж -много нещо влача! та докат нема 7ца -комби съм на 5ца!! а и на Е65 се оказа ,че нема релси отгоре на тавана за багажник. и се отказах... 

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Промити мозъци
. Ако ще и една и съща година да са е32-ката и е39-тката все едно се връщаш 10год. назад в Е32-ката - очевидно е едно поколение назад, вече с е38 сравнението е друга бира
Иначе и мен адски ме кефи е32 но си е ретро..
А и М30 vs М52/М54... Че и акциз да му платиш на М30-то..
Те и москвичите са вечни ма кво от тва..?
Абе вкусове всякакви, коли има много за всеки вкус, пожелавам на всички да имат възможност да си купят това което им е на сърце!
Т.е за мен избора е ясен - ако трябва да мисля практично и това ще ми е единствената кола Е39 с 2 ръце! Вече ако имам доста излишни пари бих си купил и Е32-ка с удоволствие - от най-последните с възможно най-много екстри, но така като се замисля има още доста коли в списъка, които са по-напред

А и М30 vs М52/М54... Че и акциз да му платиш на М30-то..

Абе вкусове всякакви, коли има много за всеки вкус, пожелавам на всички да имат възможност да си купят това което им е на сърце!

Т.е за мен избора е ясен - ако трябва да мисля практично и това ще ми е единствената кола Е39 с 2 ръце! Вече ако имам доста излишни пари бих си купил и Е32-ка с удоволствие - от най-последните с възможно най-много екстри, но така като се замисля има още доста коли в списъка, които са по-напред

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
моето мнение е 1:1 с b2
П.С: от старите БМВ-та (стари значи преди 2000-та) само за Е38-ца бих си размени колата
П.С: от старите БМВ-та (стари значи преди 2000-та) само за Е38-ца бих си размени колата
- gego_n
- младши ентусиаст
-
- Кара: бавно
- Детайли за колата: нищо особено
Точно така е , въпрос на вкус .
Някой подхождат практично , други по друг начин ....независимо какъв и от какви подбуди
Но вариант М60 vs М52 си е друго нещо , както и превес на екстрите /в пъти / в полза на по-старото возило .
А и още нещо колеги , че са стари - стари са , но не забравяйте , че в никакъв случай не са старци
- доказано .
Аз имам и други коли например / от практична гледна точка /, за мене 7-та е за удоволствие и желание да притежавам този автомобил .
Но всеки си знае ......................
Някой подхождат практично , други по друг начин ....независимо какъв и от какви подбуди

Но вариант М60 vs М52 си е друго нещо , както и превес на екстрите /в пъти / в полза на по-старото возило .

А и още нещо колеги , че са стари - стари са , но не забравяйте , че в никакъв случай не са старци

Аз имам и други коли например / от практична гледна точка /, за мене 7-та е за удоволствие и желание да притежавам този автомобил .
Но всеки си знае ......................

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
E32 с М60Б30
по здравият автомобил. Но ако караш много и след месец ще му сложиш газ, по добре Е39 520и

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
gego_n написа:,,,
Доста малко е32 в БГ са като твоята,всеки би карал такава

Аз предпочитам е39 защото много по лесно (възможно) да се намери хубава читава със екстричките,пък и е пълно кеф ти зелена бембена,
П.П Страшна ти е колата евала

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4