Проблеми с МЕТАН за БМВ 36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Че бате Цачо от четвъртия етаж, дет има пълна генерация ремус за 600лв. и газена бомба в багажника не е ли фен?Той Владуйчо май такива ги познава...те с летливите газове се надушват 

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Archangel
- старши ентусиаст
-
Аз сега си правя сметката Владуйчо...имам тая кола от 4 месеца...направил съм общо 5100км...Ей...значи я карам три пъти месечно,ама по доста бре...направо я съдирам...чудя се за 24 часа каране дали могат да се навъртят поне 1000?Ако е така по твоята теория ги покривам някак с три пъти месечно
Ееей....ама какво се опитваме да му кажем нещо,той човека е убеден че метана е горивото номер 1
Затова в Европа има няма 10 метанстанции,от които 9 в България

Ееей....ама какво се опитваме да му кажем нещо,той човека е убеден че метана е горивото номер 1

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
аз разбирам да караш нещо от 2000 година нагоре да ми се хвалиш че си баровец и бензина не те бърка,ма ти брат '92 BMW 316i.......всичките сте пишман баровци с 5 кинта в джоба...... като си големия баровец що не взема нещо по ново бе
големите фенове с кошници за 1000 евро,те са за тва предаване ПИЧ ОПРАВИ МИ КОЛАТА 

- Archangel
- старши ентусиаст
-
Ти очевидно не схващаш,че ако си харесвам колата,дори да е '80 пак ще и сипвам бензин. С това ти мислене се вижда какъв ентусиаст си-точно от тия по тънканата дето искат да минат.
Интересното е обаче,че за теб нищо под 2000ната година не трябва да се кара на бензин...ахъахъахаъ...чудя се какво ли правиш въобще в тоя форум...той е за хора,които си обичат колите и се грижат за тях,а не за такива,които ги приемат като "поредната кошница,която ще карам докато я потроша и скачам на следващата". Няма да си мерим пи**ите,защото ти смяташ,че всички,които караме на бензин сме големите гъзари...не,просто си обичаме колите и караме БМВ,не Жигули.
Интересното е обаче,че за теб нищо под 2000ната година не трябва да се кара на бензин...ахъахъахаъ...чудя се какво ли правиш въобще в тоя форум...той е за хора,които си обичат колите и се грижат за тях,а не за такива,които ги приемат като "поредната кошница,която ще карам докато я потроша и скачам на следващата". Няма да си мерим пи**ите,защото ти смяташ,че всички,които караме на бензин сме големите гъзари...не,просто си обичаме колите и караме БМВ,не Жигули.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
братле айде ше паркираме баварките си една до друга и ще ги сравним,ма ще видя сълзи в очите ти
ти кво мислиш че като има метан бмв то не е слънчево ли
и много ме кефите като кажете ГЛЕЗИМЕ СИ БМВ ТО
още малко и ще почнете да си завирате пишките по аспусите
,а и кво мислиш че като е на метан му купувам само турски части ли бееееее
аре тия дни ше го снимам и ще го кача да поточиш малко лиги 

Последна промяна vladuicho на 27 Мар 2008, 11:21, променена общо 2 пъти
- Archangel
- старши ентусиаст
-
...Божеее,колко мъка има по тоя свят Божеееее. "А пък мойто Лего е по-готино"...
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
темата може не да се заключи ами да се изтрие направо ....
аз съм с метанов инжекцион ...тук в русе немаме вари ,но имаме магзини за оригинални части ,от които си ги купуваме ... като сме от провинцията незначи 4е си караме колите с ментави части
аз въобще невиждам защо като некарате не метан или газ въобще се обаждате? 4е вие още малко ще изкарате че и на дизел небива да се кара ...
що като бензина е велик са измислили природния газ? защо тунинг фирмата хамман направи бмв на газ?
аз неразбирам защо 4овек като пита конкретен въпрос все осирате темите и все се подигравате - бмв небило за газ,метан ..за да ти е 4итаво бмв-то требва да струва минимум 8000лв ако е за 3500 е боклук ....
хора в момента пазарната цена на бмв е36 е 4-5000лв макс .... всеки може да си го купи ....
4овека си е сложил метан ве4е и пита нещо конкретно , а вие му казвате на бмв метан не кощунство ...
а оня дето беше писал 4е в европа нема метан станции мога да му кажа 4е българина не е измислил метана като алтернативно гориво,нито пропан бутана
разходи се в италия и ще разбереш за какво ти говоря
моля ви пишете по същество в темите, ако незнаете непишете ако не е по темата модовете да трият мненият ви ...
аз съм с метанов инжекцион ...тук в русе немаме вари ,но имаме магзини за оригинални части ,от които си ги купуваме ... като сме от провинцията незначи 4е си караме колите с ментави части

аз въобще невиждам защо като некарате не метан или газ въобще се обаждате? 4е вие още малко ще изкарате че и на дизел небива да се кара ...
що като бензина е велик са измислили природния газ? защо тунинг фирмата хамман направи бмв на газ?
аз неразбирам защо 4овек като пита конкретен въпрос все осирате темите и все се подигравате - бмв небило за газ,метан ..за да ти е 4итаво бмв-то требва да струва минимум 8000лв ако е за 3500 е боклук ....
хора в момента пазарната цена на бмв е36 е 4-5000лв макс .... всеки може да си го купи ....
4овека си е сложил метан ве4е и пита нещо конкретно , а вие му казвате на бмв метан не кощунство ...
а оня дето беше писал 4е в европа нема метан станции мога да му кажа 4е българина не е измислил метана като алтернативно гориво,нито пропан бутана

моля ви пишете по същество в темите, ако незнаете непишете ако не е по темата модовете да трият мненият ви ...
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща

vladivuicho нищо лично към теб брат,ама ти си бетер комплексарче...карам тая кола щото ме кефи,щото искам...стъпала ми е определено колкото една е46 набор '00 това без разхода за бензин ти говоря,ама ми е густо да си я карам нея и това е

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
ей те мноо скапи тия Е46-ци ве бах мама му 10 000лв ,каква непосилна сума
Марто твойта е стъпила поне колкото фейслифтово кобми ма тва е друга тема,въпроса е в това колко ще е кола едното и колко ще е кола другото

Марто твойта е стъпила поне колкото фейслифтово кобми ма тва е друга тема,въпроса е в това колко ще е кола едното и колко ще е кола другото

за пореден път се доказва колко селяния има в софия дееба...дай да ги паркираме една до друга...дай да паркираме моята бивша Е34 набор 91 карана на бензин с по 3000 км на месец...и най-скъпите масла съм й слагал когато разваляше нещо сменях 3 неща покрай него само защото не ми харесваше вида им и ще ми се правиш ти на битер баровец бе селски простьо ? и в момента карам фиат браво 1.4 на бензин с по толкова километри на месец...имам пари за бензин и си плащам...циганите повечето ги гледаш карат на бензин
пък ти карай си баровската кола из вечните полета на софето тамън ще намериш някаква сервитьорка/фризьорка и т.н. -орка
да ти се върже на приказките "ила да видиш ква кола имам мъ!" и после бегайте за кафенце във витошка със спестените пари от бензин...

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
моето мнение си остава, че който иска нисък разход, не е бмв колата и асмо и осирате, основно тези които не са на инжекцион. 'обикновената' газова просто блъска там квото си врътнал на кранчето, никакъв контрол над нищо - дали е това принципа на едни двигател на бмв? дали ще даде проблеми???
въпрос за прием в яслите общо взето
а за дизела - предвид цените и качеството му тук, в момента човек малко трябва да е ненормален или с тайни надежди за цените.... а комън рейл пък и проблемите им с дюзите но комент.
така че да, темите за обикновени газови/метани трябва да се трият моментално, логично
въпрос за прием в яслите общо взето
а за дизела - предвид цените и качеството му тук, в момента човек малко трябва да е ненормален или с тайни надежди за цените.... а комън рейл пък и проблемите им с дюзите но комент.
така че да, темите за обикновени газови/метани трябва да се трият моментално, логично
grnka написа:за пореден път се доказва колко селяния има в софия дееба...дай да ги паркираме една до друга...дай да паркираме моята бивша Е34 набор 91 карана на бензин с по 3000 км на месец...и най-скъпите масла съм й слагал когато разваляше нещо сменях 3 неща покрай него само защото не ми харесваше вида им и ще ми се правиш ти на битер баровец бе селски простьо ? и в момента карам фиат браво 1.4 на бензин с по толкова километри на месец...имам пари за бензин и си плащам...циганите повечето ги гледаш карат на бензинпък ти карай си баровската кола из вечните полета на софето тамън ще намериш някаква сервитьорка/фризьорка и т.н. -орка
да ти се върже на приказките "ила да видиш ква кола имам мъ!" и после бегайте за кафенце във витошка със спестените пари от бензин...
абе селтак пловдивски,към тебе ли беше отправено това бе гейче смотано,на кой ше викаш селски бе капут лелин......убидил сум те директно нещо беее

P.S. извинявам се на модераторите и на феновете за вулгарния език,ама като ме издразни така некои селтак изпушвам

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
и като заклю4ение мога до добавя - колега пуснал обявата стана пишман от нея
все пак колега ако искаш да ти върви като хората сложи си инжекцион,по-скъпо е определено,но си спестява6 дост глаболия след това ..най-малкото нема гърмежи за кооито искаш да разпробиваш разни дупки ...
успех,дано се оправи колата и ти да си доволен

все пак колега ако искаш да ти върви като хората сложи си инжекцион,по-скъпо е определено,но си спестява6 дост глаболия след това ..най-малкото нема гърмежи за кооито искаш да разпробиваш разни дупки ...
успех,дано се оправи колата и ти да си доволен

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92