Е34 Кабрио

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 26 Мар 2008, 1:34

Ако никой не се е зачел и загледал в нещата.. Нека се пробвам да отбележа...Че на снимките Е34ката е с Шницер джанти...Дори на някои от снимките е с номерация по номенклатурата на шницер за прототип...А един пич говореше в посто-вете си че някакъв негов приятел работел в М гмбх и я видял лично в някакъв подземен паркинг точно Е34ката купе...Иначе целия проблем идва от това че ако излезе Е34ка кабрио ще убие продажбите на дойната крава на БМВ именно тогава Е36...А кабриолета по това време не е излязъл поради простата причина че БМВ си имат купе с такива габарити и именно Е31...

А иначе незнам ама Е34ката кабрио беше с обзавеждането от Милениум едишън-а на Е34 М5... Лудницааааа...... То просто няма такава злобна машина....

А иначе тия разработки на Е34 ако са излезли 124ката просто ряпа да яде... Няма просто място за сравнение...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitkovalkov » 26 Мар 2008, 3:27

SaSo написа:Ако никой не се е зачел и загледал в нещата.. Нека се пробвам да отбележа...Че на снимките Е34ката е с Шницер джанти...Дори на някои от снимките е с номерация по номенклатурата на шницер за прототип...А един пич говореше в посто-вете си че някакъв негов приятел работел в М гмбх и я видял лично в някакъв подземен паркинг точно Е34ката купе...Иначе целия проблем идва от това че ако излезе Е34ка кабрио ще убие продажбите на дойната крава на БМВ именно тогава Е36...А кабриолета по това време не е излязъл поради простата причина че БМВ си имат купе с такива габарити и именно Е31...

А иначе незнам ама Е34ката кабрио беше с обзавеждането от Милениум едишън-а на Е34 М5... Лудницааааа...... То просто няма такава злобна машина....

А иначе тия разработки на Е34 ако са излезли 124ката просто ряпа да яде... Няма просто място за сравнение...

Ти си човека !!! :bowdown: :bowdown: :bowdown: Евала

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 26 Мар 2008, 11:45

Не мога да вдена как от БМВ не са отговорили на Меро с купета, Мероима купе още от 123ката, 124ката, Совете, защо аджеба няма е28, е34, е32, е38 купета, а моге и каВриота, Ако имаше е32 купе, то аз щях да я имам, не говоря за лимитирана, а за сериина изработка

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SaSo » 26 Мар 2008, 12:09

Щото имат по това време такова голямо купе...Просто залагат на друга стратегия...ГТ купето Е31 им е било достатъчно нерантабилно зада правят друго голямо купе....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 26 Мар 2008, 13:02

Красиво изглежда :)
/// 6>4
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jailbreaker » 26 Мар 2008, 15:07

E34 Кабрио - Много, ма много е красива ! :yes:
Winners never quit. Quitters never win. But those who never quit AND never win are IDIOTS.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 26 Мар 2008, 17:21

SaSo написа:Щото имат по това време такова голямо купе...Просто залагат на друга стратегия...ГТ купето Е31 им е било достатъчно нерантабилно зада правят друго голямо купе....

Сашо, не е така работата :confused:
Преди Е31 съответно 1989 година са предлагали Е24 и само толкова (и назад Е9 и пр. естествено ,но само в този клас).
Сони спомена 123-ката,124-ката ,които са в горния среден клас един след друг,спомена 126 купе,което е луксозния клас двуврата каросерия ,това са много възможности по продължение на гамата а БМВ :arrow: :zzz: :idea:

Това което каза за голямото купе също е относително,защото БМВ никога не са имали купе във високия клас,за съжаление :confused:
ето снимката проект на Е32 фейслифт купе е покъртителна :shock:

Всички знаем ,че най-големия ексклузивитет идва от луксозните двуврати купета.Докато Мерцедес продаваха седан,комби,купе и кабрио (!) 124 купе , БМВ дремаха ,не знам защо на един седан и 3 години преди официалното спиране на моделно семейство Е34 извадиха комбито,което не може да се похвали с повече от 10-ина хиляди автомобила,произведени и продадени :roll: Как може да гледаш ,че конкурента ти събира пари като луд от това,че предлага почти всичко а ти да дремеш като маймуна :mhihi: Единствено бих ги оправдал ако не са имали финансовата възможност, но ето ,че има прототип,както имаше и прототип на е31 кабриолет ...

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SaSo » 26 Мар 2008, 19:36

Жоро нещата тук са много относителни...И е несъобразено да спорим за такива неща поради простата причина че двамата с тебе сме простосмъртни и можем само да предполагаме какво им е било в тиквите на ония в дизайн сентъра... Както и да е можем само да седим и да съжаляваме че не са пуснати такива красоти... А ми е много любопитно ако отида в Дару кар примерно и съм яко ентусиаст с парите в ръката...И им кажа искам да ми се произведе Е34 чисто нова, с пожелан от мене двигател от тогавашните... Дали биха могли да сглобят една кола....Мисля че повечето части ги имат налични а другите които ги нямат все пак биха могли да си ги поръчат от Германия...
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 26 Мар 2008, 19:52

SaSo написа:Щото имат по това време такова голямо купе...Просто залагат на друга стратегия...ГТ купето Е31 им е било достатъчно нерантабилно зада правят друго голямо купе....

Аз до ден днешен се чудя дефакто е31 в кой клас е. А иначе е34ката, би била също много популярна, заедно с е36цата> Много ми е странно и до ден днешен е така. Например пък Меро няма друго освен седан за 190ката си. Странно. Чудя се, сега ако изкарат едно е60 купе кво ли ще стане, усетиха се малко и пуснаха отново номер 6, избиха пазарам ама в другите модели купета нема, а това е най-красивата каросерия, след нея е кмбито, и седана, кабриото си го слагам редом с купето.

Споменах 123 и 124, щото те са в класа на е28 и е34, а те са успешни модели.

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 26 Мар 2008, 20:38

SaSo написа:Жоро нещата тук са много относителни...И е несъобразено да спорим за такива неща поради простата причина че двамата с тебе сме простосмъртни и можем само да предполагаме какво им е било в тиквите на ония в дизайн сентъра... Както и да е можем само да седим и да съжаляваме че не са пуснати такива красоти... А ми е много любопитно ако отида в Дару кар примерно и съм яко ентусиаст с парите в ръката...И им кажа искам да ми се произведе Е34 чисто нова, с пожелан от мене двигател от тогавашните... Дали биха могли да сглобят една кола....Мисля че повечето части ги имат налични а другите които ги нямат все пак биха могли да си ги поръчат от Германия...

Щом на оня султан му направиха Ферари комбинизон,би трябвало ако си с парата напред да ти направят не само стандартно Е34,а купе,кабрио или квото ти е на сърце :mhihi:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 26 Мар 2008, 21:54

Момчета, съобразявайте се, че има хора и в напреднала възраст. С тия купета и кабриолети, който са върхът /черешката/ на сладоледа /Е 34/ може и инфаркт да получа. :mhihi: Страхотни са! Нямам думи!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitkovalkov » 27 Мар 2008, 13:30

Някой който знае да каже са нещо повече за е34 купе и кабрио за е32 купе и за е31 кабрио ...

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 29 Мар 2008, 1:08

Чувал съм от Босев на една сбирка че имало произведени два броя е34 купе и толкова
Niki Lauda

Предишна

Назад към Извън Темата