!!! БЪЛГАРИЯ 2007 !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 26 Мар 2008, 20:30

и аз не виждам промяна с по скъпа гражданска, пътен данък и винетка в пътищата. Пред блока ми има дупка до коленете от тея дето си правят колперация, трябва да има някакви закони за тея дето строят и оставят пътя така или му сипат малко бетон и стане на спящ полицай :confused:
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 27 Мар 2008, 14:16

мда време ни е да се разбонтуваме... то е ясно че неможем да ги накараме да ни оправят пътищата но можем поне да пробваме да ни намалят таксите...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 27 Мар 2008, 14:37

Да знаете едно от мен дадат ли ми право да трепя хора те са истрепани до крак мамицата им ще поеба само да имам такова право.

И ни е сме си тъпи особено тея политици как успяха да направят турчин политик в българия с какъв акул са го сторили това много ми е чудно.
И ние Българите потърпевши и пак нищо не правим по въпроса.
Наще които са извън българия не им дават да гласуват, а на турците идват с автобусите им дават на това се чудя още повече как можаха да го направят... тук в БЪЛГАРИЯ трябва да дигнем бунт срещу тях да направим нещо като закон да ГЛАСУВАТ САМО БЪЛГАРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ/ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ и т.н. как ще допускат гласовете на турците и циганите и защо го паравят като знаят какво правят те за нашата страна защо не ги махнем от тази страна или не ги вкарваме в ред.
И какви са тея джамии защо им дават право да ги строят се едно да турчин да влезне в църква ейтова. България да е една цяла христианска църрква и с джамията като турчин в църква ейтва.
И ако се спрат социалните грижи да дават на циганите пари за тяхните те раждат само и само да зимат помощи....

НЕмога да се изкажа просто омразата им към тях ми е много голяма и се бих включил в името на нашата държава БЪЛГАРИЯ за да я опазя за да махна тея некъдърни псета от таз държава наречена БЪЛГАРИЯ.... Трябва да накараме тези цигани турци да ни се подчиняват да им махаме джамийте да не им даваме да си празнуват турските празници в БЪЛГАРИЯ да не допускаме тяхните гласове за избор на презедент и т.н. просто трябва повечето българи да узнаем какво и на къде тръгва българия с тея турци...
И немога да разбера как ПОЛИЦАЙТЕ може да ги защитават, а нас да вкарват в затвора.
Как ще ми влиза в двора да ми краде имуществото и като му еба майката аз да съм виновен той какво прави в покъщината ми да няма да го гледам директно аута в главата му и тва е

:bowdown: :yes: :clap:
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Мар 2008, 20:36

атака само да има кой да я поведе умно и "политически коректно" ... няма да има спиране.

ама бай ганьовщината във ръководните и редици я спъва така както не спъва нито една друга партия.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 27 Мар 2008, 21:10

Чак сега успях да изгледам клипчето, наистина положението е ужасно.
Честно казано никога не съм била голяма родолюбка и т.н, но колкото и да е не бива поколенията напред да страдат заради "циганите и турците". Имах нещастието да прочета един доклад от ООН за развитието на България и нещото, което ме потресе, че до 2020г. в България ще преобладават само и единствено цигани - 3млн. цигани, 2млн. турци и 1млн. българи :shock: Може всичко, да сме гадна държава, всички да ги цепи сачмата, но не може да се допуска такова нещо....какво ще остане от тая България накрая? Вчера по новините показват как циганьорите от Ихтиман се качвали без билети по влаковете,ееее....съжалявам, ама в тоя живот има ли нещо безплатно?! И ще ми викат, че нямали пари....ама на мен на бензиностанцията няма да ме остават да си тръгна без да си платя бензина?! Ей на тия един бой и да се разбера най-накрая кой какъв е в България. Ама гадното е, че циганите не осъзнават каква сила в момента и ако се надигнат , всички ще си заминем :mhihi:
Не, не това не е живот, после защо всичко бягали навън.....аз няма да позволя след време моето дете да уча в един клас с някое цигане....расистка ме нарече, каквато щете....ама така е.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 27 Мар 2008, 21:10

Партия, като АТАКА е хубаво да има , но да е на мястото на ДПС и да вдигат от време на време шум, ако има за какво. Иначе няма, какво да се лъжем от тая партия нищо не става! Единственото, което прави е, чрез действията си да сплотява повече и повече подръжници и избиратели на ДПС!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 27 Мар 2008, 22:31

Вервай ти на ООН :mhihi: :mhihi: Глупости!!
Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 27 Мар 2008, 22:31

Истината е една,Дами и Господа - трябва всеки от нас да упражнява правото си на глас :!: Някой замислял ли се е какво е коствало на предците ни да извоюват това право,колко кръв е пролята :?: А ние сега го получаваме даром и не се възползваме от това :banghead: :banghead: :banghead:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 27 Мар 2008, 23:00

bmw maniqk ivo bmw написа:Вервай ти на ООН :mhihi: :mhihi: Глупости!!

Логически като се замислиш не е ли точно така?! При положение, че циганите раждат по 10 деца, раждаемостта при българите е на много, много ниско ниво т.е по 1 дете на семейство, а турците....и те така за всеки по нещо.
Просто след години ще стане страшно, ако се остави това безхаберие и никой не ги прогони тия циганьори.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 28 Мар 2008, 2:15

не мога да се изкажа, момчета -откачам ----калашник му е майката ---имам чувство ,че държавата ни е кофа за смет /цигани и турци/по -младите ще го закъсат яко след 20 -30 г....България винаги е била в робство-- Както казах в темата за Косово ---исляма пълзи към Европа---а при нас направо ни тъпче....и от мен 1000 п.тки майни за Доган

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 28 Мар 2008, 7:41

Хора наистина писна... ние сме българи... колко години сме оцелели сред толкова измет а и сега тя пак ни затрупва без обаче да се усещаме... Всеки ден покрай мен минават хора говорещи на Турски... От де да знам той може да стои и да ме обсъжда или да казва "аз ще го хвана отзад а ти ще му вземеш портмонето и ще го намушкаш с ножа" Замислете се.. Колко хубави български момичета всеки ден ги виждаме с Черни като въглища цигани каращи скъпи коли и целите натруфени в злато.. И защо е така? Защото ние българите гледаме донякъде все лесното и се оставяме да бъдем манипулирани.. А те ни ограбват, заемат местата ни и ни тласкат назад към една бездна.... Колкото до телевизия СКАТ не я одобрявам, но това нещо го виждам по улицата... Скоро завърших средното и знам че в класа ми богаташчетата бяха турчета с златни ланци и каращи голф 4 още когато ние излизахме с 2 лв за дискотека...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от THuGGy » 28 Мар 2008, 10:55

Тези неща са много верни... Според мен много малко ни остава да ги изтърпим тия цигани и ще стане нещо много лошо в тая страна... Те си мислят, че на нас ни е през *уя за тях, ама не се сещат че само един трябва да тръгне и всички сме след него!
The Hate U Gave Lil' Infants Fucks Everybody -
T.H.U.G L.I.F.E

E21 поклонник
Аватар
Кара: e36 компот

Мнение от x3m » 28 Мар 2008, 14:13

Май за следващите избори ще трябва една организация между автоклубовете в различните градове за блокиране на турските рейсове да не могат турците да стигнат до избирателните урни :idea:
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 28 Мар 2008, 16:20

x3m написа:Май за следващите избори ще трябва една организация между автоклубовете в различните градове за блокиране на турските рейсове да не могат турците да стигнат до избирателните урни :idea:

добро предложение :mhihi:

а иначе по темата, най-много ме шокира това дето го каза тоя турчин Амет някъв си: Днес се казва България, утре вече не. Ако това беше по времето на Тато, тоя рязан четак веднага щеше да си замине, балабар с родата си. Другото което е как може лидер на организация, направила атентат, взривила вагон с майки и деца сега да е в управляващия слой на България. Как може такова нещо. Както каза някой колега по-горе за когото и да гласуваме е все тая, ДПС е партия с прекалено много поддръжници и всеки който дойде на власт ще гледа да е съюзник с нея, какво повече да очакваме. В Китай има забрана на семействата да раждат повече от едно дете, ставали много. Турците и циганите в BG нали ги чувате какво казват, има няма пари едно е важно - секс по цял ден...............................
the project is ready....
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 28 Мар 2008, 17:01

Ае не ви ли омръзна вече?
Тоя Амет и булката му, една дебела и ужасна жена, седяща на земята на двора сред кокошките вече в пета тема ги обсъждаме.
Амет е "лидер" на "терористично турско движение".
Жена му му "помага" и казва кога "шса пукне", демек кога ще вдигат възстанието против българските подтисници.

Тея двамата имат общо около 5 изявления и 500 компилации от тия 5 изявления. Знам, че всяка ккомпилация е достойна да бъде тема.
Лошото е, че те "оглавяват" партия, която е известна само на Телевизия Скат.
Членската маса на тая партия - също телевизия СКАТ трябва да питате, защото ако питате мен става въпрос за двама стари и крайно бедни алкохолици живеещи в някакво запустяло погранично село, нямащо нищо общо с Родопите.
Другото много характерно за тея двамата :те дават изявления само на телевизия СКАТ. С нея се разбират най - добре. На тяхната "партия" друга телевизия не требе. Другите телевизии преизлъчват олигофрениите им.

И сега пак сте хванали тоя клип, дето 10 пъти се карахме за него и пак е "актуален".
Да. Турците са ви враговете. И циганите.
Турците и циганите направиха България 6 милиона, като тя през лошия "комунизъм" гонеше 10 и и цигани и турци бяха по - малко.

Хипотетично задавам въпроси: ако действително предприемем крути мерки и изпъдим цигани и турци с което естествено ще си навлечем проблеми, реакция и може би гражданска война:
1. Колко жители на държавата ще останем
2. Кой ще се засели тук и какви ще са нашите шансове да останем мнозинство.
??????????????????????????????????????????????????????????

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата