Покупка на Е 46 давайте мнения-за триене

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 25 Мар 2008, 23:59

винаги се намира брат малко по малко ше го стегаш, а другото да не те боли глава е да си вземеш нещо читаво на малко КМ, е, под малко КМ вече се различава доста коли на Малко км и на малко КМ .. ХА
важно е салончето да не е износено кормило и т.н.. кола 2ра ръка като жена 2ра ръка на късмет брат :mhihi:
виж има един колега от Е39 Георгето нещо такова .. тои продава такава кола каквато искаш ТИ за тия Пари :) и е нов вНос :>
успех и да се пофалиш скоро време :>

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 26 Мар 2008, 9:09

Наскоро си купих е46 за 13К и за момента съм супер доволен. Когато я вземах общо взето упорито подтисках мисли от сорта на "ама ся колко ще ми гори", "ама то частите са много скъпи", "ами каското...". Просто я взех. Вярно е, че си е и до късмет. Тепърва ще се ръся сигурно покрай нея, но затова пък съм щастлив. Пари все ще се намерят. Така, че колега, не му мисли много. Вземай! :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от mityo105 » 26 Мар 2008, 17:12

С тая максима не му мисли мн и взимай далече няма да стигнеш.По добре послушай хората дето ти казват да попрочетеш из форума да си избереш конкретен модел според мненията и естествено според предпочитанията и възможностите ти най вече.Ще дам пример.Аз като си копувах мойта сегашна кола, имах пари да си взема новото А6 2.5тди щото и аз исках тогава да върви що годе прилично и аха да го взема.Тогава седнах в форума на ауди и взех да разпитвам хората какво как защо колко струва и т.н. Накрая си взех първото А6 97 година пак 2.5 тди.С спестените пари му сложих чип, обслужих го, и оттогава година и половина само масло сменям и нафта наливам.Върви доста добре и е желязно, да не го уручасам само :mhihi:.Оказа се че 2.5 тди 6-така е най лайняния мотор и аз аха да си го мушна самичак, щото има6е някои дето и те така викаха взимай не му мисли, кинти ще се намерят.Така е кинти се намират, ама защо да ги навирам в колата като може малко да се поразпита преди покупката и тия кинти да ги вложиш в нещо друго!Надявам се да си ме разбрал колега щото имам само добри намерения и искам да помогна.Поздрави и успех в начинанието. 8)

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 26 Мар 2008, 17:26

mityo105 написа:С тая максима не му мисли мн и взимай далече няма да стигнеш.По добре послушай хората дето ти казват да попрочетеш из форума да си избереш конкретен модел според мненията и естествено според предпочитанията и възможностите ти най вече.Ще дам пример.Аз като си копувах мойта сегашна кола, имах пари да си взема новото А6 2.5тди щото и аз исках тогава да върви що годе прилично и аха да го взема.Тогава седнах в форума на ауди и взех да разпитвам хората какво как защо колко струва и т.н. Накрая си взех първото А6 97 година пак 2.5 тди.С спестените пари му сложих чип, обслужих го, и оттогава година и половина само масло сменям и нафта наливам.Върви доста добре и е желязно, да не го уручасам само :mhihi:.Оказа се че 2.5 тди 6-така е най лайняния мотор и аз аха да си го мушна самичак, щото има6е някои дето и те така викаха взимай не му мисли, кинти ще се намерят.Така е кинти се намират, ама защо да ги навирам в колата като може малко да се поразпита преди покупката и тия кинти да ги вложиш в нещо друго!Надявам се да си ме разбрал колега щото имам само добри намерения и искам да помогна.Поздрави и успех в начинанието. 8)

Напълно съм съгласен с колегата.

Без много да му мислиш може да се вкараш в лоши филми и бързо бързо да вкараш парички като за по-скъпа кола. Освен това нали взимаш колата да я караш, а не да я правиш.

Помисли добре, прочети има доста инфо ако трябва събери още малко кинти и тогава чак скачай.

Успех!
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от a3 » 26 Мар 2008, 19:02

Истината е ,че никой неможе да ти даде най-правилния съвет за тебе си. Ти си знаеш най-добре - т.е. четеш,но попиваш това което ти се иска и ти изнася и то така и става в крайна сметка, Има хора дето избират, четат и накрая пак най-големия К*Р хванат от чувала с П**КИ има и такива дето взимат първата кола дето видят, че се движи. Просто не бъди двете крайности! Тя колата сама ще те избере. Успех а също успех и на мен че и аз на там съм тръгнал хаха.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60,530Д
Мечтае да кара: влака

Мнение от ivo752 » 26 Апр 2008, 16:44

Благодаря на всички.

Предишна

Назад към E46