Покупка на Е 46 давайте мнения-за триене
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
винаги се намира брат малко по малко ше го стегаш, а другото да не те боли глава е да си вземеш нещо читаво на малко КМ, е, под малко КМ вече се различава доста коли на Малко км и на малко КМ .. ХА
важно е салончето да не е износено кормило и т.н.. кола 2ра ръка като жена 2ра ръка на късмет брат
виж има един колега от Е39 Георгето нещо такова .. тои продава такава кола каквато искаш ТИ за тия Пари
и е нов вНос :>
успех и да се пофалиш скоро време :>
важно е салончето да не е износено кормило и т.н.. кола 2ра ръка като жена 2ра ръка на късмет брат

виж има един колега от Е39 Георгето нещо такова .. тои продава такава кола каквато искаш ТИ за тия Пари

успех и да се пофалиш скоро време :>
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Наскоро си купих е46 за 13К и за момента съм супер доволен. Когато я вземах общо взето упорито подтисках мисли от сорта на "ама ся колко ще ми гори", "ама то частите са много скъпи", "ами каското...". Просто я взех. Вярно е, че си е и до късмет. Тепърва ще се ръся сигурно покрай нея, но затова пък съм щастлив. Пари все ще се намерят. Така, че колега, не му мисли много. Вземай! 

С тая максима не му мисли мн и взимай далече няма да стигнеш.По добре послушай хората дето ти казват да попрочетеш из форума да си избереш конкретен модел според мненията и естествено според предпочитанията и възможностите ти най вече.Ще дам пример.Аз като си копувах мойта сегашна кола, имах пари да си взема новото А6 2.5тди щото и аз исках тогава да върви що годе прилично и аха да го взема.Тогава седнах в форума на ауди и взех да разпитвам хората какво как защо колко струва и т.н. Накрая си взех първото А6 97 година пак 2.5 тди.С спестените пари му сложих чип, обслужих го, и оттогава година и половина само масло сменям и нафта наливам.Върви доста добре и е желязно, да не го уручасам само
.Оказа се че 2.5 тди 6-така е най лайняния мотор и аз аха да си го мушна самичак, щото има6е някои дето и те така викаха взимай не му мисли, кинти ще се намерят.Така е кинти се намират, ама защо да ги навирам в колата като може малко да се поразпита преди покупката и тия кинти да ги вложиш в нещо друго!Надявам се да си ме разбрал колега щото имам само добри намерения и искам да помогна.Поздрави и успех в начинанието. 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
mityo105 написа:С тая максима не му мисли мн и взимай далече няма да стигнеш.По добре послушай хората дето ти казват да попрочетеш из форума да си избереш конкретен модел според мненията и естествено според предпочитанията и възможностите ти най вече.Ще дам пример.Аз като си копувах мойта сегашна кола, имах пари да си взема новото А6 2.5тди щото и аз исках тогава да върви що годе прилично и аха да го взема.Тогава седнах в форума на ауди и взех да разпитвам хората какво как защо колко струва и т.н. Накрая си взех първото А6 97 година пак 2.5 тди.С спестените пари му сложих чип, обслужих го, и оттогава година и половина само масло сменям и нафта наливам.Върви доста добре и е желязно, да не го уручасам само.Оказа се че 2.5 тди 6-така е най лайняния мотор и аз аха да си го мушна самичак, щото има6е някои дето и те така викаха взимай не му мисли, кинти ще се намерят.Така е кинти се намират, ама защо да ги навирам в колата като може малко да се поразпита преди покупката и тия кинти да ги вложиш в нещо друго!Надявам се да си ме разбрал колега щото имам само добри намерения и искам да помогна.Поздрави и успех в начинанието.
Напълно съм съгласен с колегата.
Без много да му мислиш може да се вкараш в лоши филми и бързо бързо да вкараш парички като за по-скъпа кола. Освен това нали взимаш колата да я караш, а не да я правиш.
Помисли добре, прочети има доста инфо ако трябва събери още малко кинти и тогава чак скачай.
Успех!

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Истината е ,че никой неможе да ти даде най-правилния съвет за тебе си. Ти си знаеш най-добре - т.е. четеш,но попиваш това което ти се иска и ти изнася и то така и става в крайна сметка, Има хора дето избират, четат и накрая пак най-големия К*Р хванат от чувала с П**КИ има и такива дето взимат първата кола дето видят, че се движи. Просто не бъди двете крайности! Тя колата сама ще те избере. Успех а също успех и на мен че и аз на там съм тръгнал хаха.
- ivo752
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60,530Д
- Мечтае да кара: влака
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2