Моля темата ми да бъде изтрита !!!
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
ако имах възможност да си взема със светла кожа не бих се и замислил 

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Колата е супер:))) Само с тоя бял салон бая адове ще ядеш - поддръжка ала бала в какъв филм се вкарваш само ти си знаеш, но щом ти харесва....давай:)))
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Седалките в колата, който колегата си е харесал са съвсем нормални... Спортните седалки са на снимките с белия кожен салон
За пример: Спортни седалки:
Нормални седалки:
[/img]

Нормални седалки:

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Тва със бялото се цапа лесно винаги ме е карало да изпадам в бурен смях
Така,когато преди няколко години,целия ми гардероб беше от бели дрехи , всички ме питаха не се ли цапа лесно - ами не колеги ПРОСТО ЛИЧИ КОГАТО Е МРЪСНО . И когато си със бяло и то е чисто , оставяш впечатление , че си безупречен
Трудна поддръжка - аз белите си маратонки лесно поддържам , че постоянно ги разхождам из мръсните улици , значи не е невъзможно да си чистиш колата често.
Взимай тая бяла кожа и бъди гъзар
ПС : сега съм изцяло със черни дрехи и не мога да стоя и 2 минути на слънце , ако ме разбираш какво имам предвит . Лятото бялото си е голямо облекчение от шибаното слънце
ПС2 : знам че ви е през х*я с кви дрехи съм ама просто правя аналог със салона на колата

Взимай тая бяла кожа и бъди гъзар

ПС : сега съм изцяло със черни дрехи и не мога да стоя и 2 минути на слънце , ако ме разбираш какво имам предвит . Лятото бялото си е голямо облекчение от шибаното слънце

ПС2 : знам че ви е през х*я с кви дрехи съм ама просто правя аналог със салона на колата
- lidiyailieva
- кандидат ентусиаст
-
Много красив интериор! Взимай я и не се чуди! Всичко красиво неминуемо изисква поддръжка. Безаварийни километри ти желая от сърце и дано единствения "проблем" с този красив автомобил да ти бъде поддръжката на кожения салон!

- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
Благодаря на всички !!!
Без да ви разочаровам , само ще ви загатна че няма да е точно тая кола. Случиха се някоя друга гимнастики в последния момент, надявам се за добро. Другата седмица ще поместя снимки и се надявам да останете приятно изненадани.
Без да ви разочаровам , само ще ви загатна че няма да е точно тая кола. Случиха се някоя друга гимнастики в последния момент, надявам се за добро. Другата седмица ще поместя снимки и се надявам да останете приятно изненадани.
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
vodkarulez написа:Благодаря на всички !!!
Издаи таината де , на какво се спря

It`s party time !
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
Evelin Cotsev написа:vodkarulez написа:Благодаря на всички !!!
Издаи таината де , на какво се спря
Заданията са същите , т.е. не съм изневерил на Е90 и 2,0 д .. от там нататъка другата седмица

- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
Щом пича е мераклия за светла кожа , значи ще е мераклия и да я чисти редовно и няма да остава мръсна...
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
© написа:човека ще купува 5-то или 6то БМВ ... Кой му ги купува и къде живее няма никакво значение. Важното е че БМВ му е влязло под кожата, а горе долу заради това сме се събрали всички тук
Нямам търпение да пунеш снимки да се порадваме - макар и с бяла кожа
Точно така

Поздрави ,
Димо Гочев
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
абе брат то кефа е да си я докараш на ХОД.. да покараш на хубав 'терен'
а тука по тия БГ кенефи .. каде ше си направиш тоя кеф ако не по немските аутобани
ма нещо те е бъз а ?

а тука по тия БГ кенефи .. каде ше си направиш тоя кеф ако не по немските аутобани

ма нещо те е бъз а ?
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
Понеже съм леко развалнуван относно някои неща около въпросния автомобил , ще си позволя да ви задам няколко въпроса с цел да ми помогнете в разсъжденията.
1. HIFI Loudspearkers system (опция 676) - интересуват ме всякакви наблюдения около това музикално оборудване в Е90.
2. Sport Suspension settings (опция 226) - много ли загрубява возията , като се има в предвид пътната обстановка в България. Какви са точно промените по окачването ?
3. Interior Aluminium LENGTHWISE fine (опция 4AD) - със сигурност това не са обикновените сребристи интериорни лайсни в купето. Заплащат се допълнително , това което ме вълнува е как точно изглеждат. Търсих в интернет , но не пожънах успех.
Благодаря на всички !!! Другата седмица колата ще е в БГ , въпросите са ми от чисто любопитско естество и нетърпеливост.
1. HIFI Loudspearkers system (опция 676) - интересуват ме всякакви наблюдения около това музикално оборудване в Е90.
2. Sport Suspension settings (опция 226) - много ли загрубява возията , като се има в предвид пътната обстановка в България. Какви са точно промените по окачването ?
3. Interior Aluminium LENGTHWISE fine (опция 4AD) - със сигурност това не са обикновените сребристи интериорни лайсни в купето. Заплащат се допълнително , това което ме вълнува е как точно изглеждат. Търсих в интернет , но не пожънах успех.
Благодаря на всички !!! Другата седмица колата ще е в БГ , въпросите са ми от чисто любопитско естество и нетърпеливост.
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
vodkarulez написа:Понеже съм леко развалнуван относно някои неща около въпросния автомобил , ще си позволя да ви задам няколко въпроса с цел да ми помогнете в разсъжденията.
Ами аз съм с такова озвучаване и съм много доволен...Сега не е както най-високия клас-Profesional LOGIC7

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series