Разбиха ми колата тази нощ...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320 96g.

Мнение от betona » 26 Мар 2008, 10:22

AHTuBuPyC написа:
Колега във кой квартал се случва това? В дружба често чувам че стават такива неща, на напълно случайни коли, имаше ли аларма, не се ли е осетило от някого?

Съжелявам за загубата, дано от каското покрият щетите, че и те са една мафия

Квартала е Младост, а застрахователите се представиха на ниво - казаха че на кола 96г. няма как да покрият повредите по таблото и това че управлението на климатроника е повредено защото била "много стара година". CD-то го взех след като я застраховах та и него няма да го платят. Сега си мисля да си направя каско само срещу кражба на колата и да не ги търся за щети щото така и така не плащат нищо - това което се краде не се плаща - халогени, огледала, джанти - а другото го плащат така че не си струва ядоветe
Последна промяна betona на 26 Мар 2008, 12:04, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от robert1975 » 26 Мар 2008, 10:36

има един педал- казва се Ж оро - и е в горубляне-уж продава коли -ама само с музики се разправя-и сички наркоманчета му носят музиките-един дето го фанах и го ступах-тои ми го каза :ranting:
BMW-маниак
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от SpD » 26 Мар 2008, 12:32

Къде си застрахован.Имам подозрения,че това е акция на Бул-Инс или Армеец.В службата се оплакват много,на един колега му откраднали от Пасата СД-то,след една седмица колата прибрали.

Бяха се поукротили последните години ся пак почнаха,да им изсъхнат ръчичките крадливи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 26 Мар 2008, 14:16

кофти колега
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 26 Мар 2008, 14:18

Взема да се преместя за едно известно време в лозенец,докато нещата утихнат :roll: Покрай първа пролет бая са почнали да шарят злетата на младост ..
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 26 Мар 2008, 15:02

При мен ми бяха откраднали огледалото от страна на шофьорската-направо само кабелчето стърчеше на е36-купе.....така и застрахователя ми го изплати и не знам защо на вас не ви го изплащат...а за СД и др. неща прочетете на гърба на каското какви видове автокаско има...всяко е различно...

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 26 Мар 2008, 18:28

Е тия застрахователи стават по-нагли и от крадците. Били на много години колите и затова не плащали ами като отида да си правя застраховка ми обясняват че понеже били на много години % бил по-висок и затова миналата година платих повече от по миналата. Нямам думи просто. А на мен ЦДто ми е описано отделно и за него им давам 20лв на година за да ми го платят при евентуална кражба. То какво стана да взема да си застраховам отделно и управлението на климатроника, седалките, скоростния лост и т.н. Няма такава простотия.

Потребител
Аватар
Кара: E61 525d

Мнение от makaweew » 17 Апр 2008, 18:56

Хубаво пичове на мен преди няколко дни ми свиха
Бронята, стоиката на бронята, а с бронята и халогените
свалили са даже перката на интерколера !
едното страни4но огледало и са счупили другото и левият преден прозорец !
от което бул инс евентуално ще ми изплати огледала и прозореца
някой имал ли е такув проблем чувал съм че някой са пускали жалба ....ама срещу кого къде ....... някои знае ли ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2005/525D
Мечтае да кара: Carrera GT
Детайли за колата: Е61

Мнение от pakata » 17 Апр 2008, 19:24

Ето такива направо ако го хвана там ще остане до колата,мамка им мръсна да е... ,едва ли има някой който да не е пострадал вече незнам какви предпазни мерки да взимам аз халогените ги лепнах с поксипол освем и всички лайсни да налепа :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 17 Апр 2008, 21:52

pakata написа:Ето такива направо ако го хвана там ще остане до колата,мамка им мръсна да е... ,едва ли има някой който да не е пострадал вече незнам какви предпазни мерки да взимам аз халогените ги лепнах с поксипол освем и всички лайсни да налепа :(

обикновените лайстни са сравнително евтини и се намират затова не си заслужава понеже може да се наложи да ги свалиш и ще псуваш много

Потребител
Аватар
Кара: BMW 525d
Мечтае да кара: BMW X5

Мнение от dakata82 » 17 Апр 2008, 23:44

колега кофти работа аз им пойелавам на тия копелдаци с парите дето изкарват от тия не6та триетажна ка6та да построят и в всяка стая болен от проказа да гледат а тях самите та6аците да им исхнат от левкимия да умрат и да добавя 4е ако барна некои да гепи така ниама да до4ака жив линеиката аз 6те го излежа ама поне 6те сам свар6ил едно добро дело и 6те имам последователи сигурен сам
BMW е съвършена кола эа ценители :)

Потребител
Аватар
Кара: BMW 525d
Мечтае да кара: BMW X5

Мнение от dakata82 » 17 Апр 2008, 23:45

:D
BMW е съвършена кола эа ценители :)

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Мнение от u`F`o » 18 Апр 2008, 0:07

компанията , гараж му е майката! Знам че трудно се намира на точното място на добри пари, ама... аз до сега с такова впечатление съм останал, че оставиш ли си колата на улицата си еаб@ло майката....
По между другото наистина си правят акции по квартали особено в София...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Enderial » 18 Апр 2008, 0:08

Хайде и малко хумор по темата :) Дано не е проблем че е на английски :)

To the person who broke into my car last night

You broke into my gray Hyundai Elantra parked on the corner of Wythe and 4th St. As I was parking it, I noticed broken glass on the sidewalk and thought "the lightning never strikes the same spot twice." Well, I was wrong.

I wanted to express how much I appreciate your effort to minimize my inconvenience. I understand that you probably come from a disadvantaged background, you may have an addiction or two, or maybe your mother is sick in the hospital. I quite understand your need to break into my car.

You only broke the rear passenger small window, so even in the cold weather there are no drifts reaching the front seats. I know it was hard to open the car through that small window, so I appreciate the effort.

You took my GPS system. I actually didn't like it because it doesn't allow me to update the maps and they are quite outdated by now. Thank you for giving me a reason to get a much better one.

You tool my work blackberry. They are actually upgrading us to the new Pearl model. I was due to get one in February. But thanks to you, I will get a new one on Monday. Thank you!

I do miss those $5 in spare change, but it's a small price to pay. Hope it goes a long way towards buying your next fix.

And thank you for not taking my garage key, EZ pass car, or NY map. I wouldn't be able to get home without them. I wish all car burglars were as decent as you are. You should start a car burglary etiquette classes.

Your biggest fan!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Rover Mini Mayfair,1.3,53cc

Мнение от stann69 » 20 Апр 2008, 21:14

Дано да не се сърди колегата 4е се оплаквам в неговата тема.
:)
Пристигнах в София преди 10 дни и...още на първата вечер колата ми остана без стъкла на страничните огледала :(
Вчера 19.04.08 между 18-19:00 излизам и я гледам милата надрана:
капака и двете леви врати.
Ми ся..на никой нищо и пак лошо.:banghead:
Лошо ми стана,место немога да си намеря и остава само въпроса ,,защо,, а аз мноо си я гледам.:cry: :banghead: :dunno:

ПредишнаСледваща

Назад към E36