Разбиха ми колата тази нощ...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
Разбиха ми колата тази нощ...
И аз дадох фира...тази нощ ми разбиха колата и освен счупени стъкла и загуба на половин ден с полицаи и застрахователи съм и без CD - направо съм бесен. Все пак ако някой види да се предлага Pioneer DEH P-65 BT може да се обади, да отида пак да си го купя
А така неграмотно са го свалили,че са ми счупени и управлението на климатроника и таблото ми е разкъсано

Последна промяна betona на 25 Мар 2008, 19:54, променена общо 1 път
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Честито!
Има две теми надолу за такива проблеми
Ебати аматьора...за кво ще влиза през задната врата пък и ще чупи малкото стъкло
Има две теми надолу за такива проблеми
Ебати аматьора...за кво ще влиза през задната врата пък и ще чупи малкото стъкло

Последна промяна ///MapTo на 25 Мар 2008, 20:16, променена общо 1 път
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Ма тея копелдаци са толкова много, че не може да им се насмогне на патрони.То ако тръгне човек да ги дъни ше похарчи повече пари за амуниции отколкото за нови чаркове! 

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Ходи на Горубляне и може да си го познаеш, попринцип там ги носят на един наричащ себе си "РЕВЕРСО"!!!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Mpower84
- ентусиаст
-
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Да изсъхнат и Риверсо и Гошо и Мошо и да им еба майката на всички, дето крадат, продават или купуват крадени части.
Толкова теми никога не съм чел за откраднати коли или части, а влизам от години в тоя форум. Аман и от продажните куки, дето не ходят да заключат тоя Гошо, че да си каже кой го снабдява и от тия, дето като ме видят в тъмната уличка посред нощ да си ровя по колата и се обръщат на другата страна, вместо да се обадят на полицията щото си мислят, че крада нещо. Как можаха на оная патка евро комисарка или не знам ква да и намерят чантата за половин час, а един откраднат касетофон не е намерен в последните 10 години сигурно
Толкова теми никога не съм чел за откраднати коли или части, а влизам от години в тоя форум. Аман и от продажните куки, дето не ходят да заключат тоя Гошо, че да си каже кой го снабдява и от тия, дето като ме видят в тъмната уличка посред нощ да си ровя по колата и се обръщат на другата страна, вместо да се обадят на полицията щото си мислят, че крада нещо. Как можаха на оная патка евро комисарка или не знам ква да и намерят чантата за половин час, а един откраднат касетофон не е намерен в последните 10 години сигурно

- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Деби боклуците, колега знам какво ти е
Бял камък сянка да им пази ! Цветята отдолу да ги гледат такива боклуци ей

Бял камък сянка да им пази ! Цветята отдолу да ги гледат такива боклуци ей

- Mpower84
- ентусиаст
-
betona написа:Къде да го търся там...някакви негови координати ?
Треа да знаеш, че много се крие.Почти всеки път е с различна кола и в багажника вози секакви музики.Подпитай некой търговец на коли по дискретно и ще те упътят.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- agent smit
- младши ентусиаст
-
Спечелените пари от цд-то ти за тамян и свещи да ги дадът дано!
Преди 3-4 години след като бяха ни разбили колата и взели акумулатора, резултата от подадената жалба беше следният - съдия в една бележка ни написа: "поради ниската себестойност на откраднатото, това деяние не се счита за престъпление"

Преди 3-4 години след като бяха ни разбили колата и взели акумулатора, резултата от подадената жалба беше следният - съдия в една бележка ни написа: "поради ниската себестойност на откраднатото, това деяние не се счита за престъпление"

- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
Съжелявам колега за станалото,няма смисал и аз да ругая тия изроди!
Миналата седмица и на мен ми откраднаха халогените!
Ама така изкусно са ги дръпнали че и кабелче няма да виси,стойките си стоя на мястото непокътнати ама халогените липсват,същото се е случило на един приятел на неговото Е36.
Май наистина си правят някаква акция тия мизерници и то не само в София, а в цяла БГ.

Миналата седмица и на мен ми откраднаха халогените!

Ама така изкусно са ги дръпнали че и кабелче няма да виси,стойките си стоя на мястото непокътнати ама халогените липсват,същото се е случило на един приятел на неговото Е36.
Май наистина си правят някаква акция тия мизерници и то не само в София, а в цяла БГ.

48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4