Кой кaкво си държи за фон ?
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
за малко да забравя-извинявам се на всички които без да искам съм обидил или ядосал...не искам да си тръгвам като оставаме с лоши отношения..

8.32
Стига глупости бе, къде ще ходиш???
Седи тука и си прави шоуто, пък на който не му понася, да се спасява.Тука въпроса беше какво има всеки на десктопа, така че ако искаш можеш да си сложиш и снимка на кучето си!!!Още повече, че това си е твоата кола! Ами ако аз примерно нямам БМВ, а искам да имам, обаче имам друга кола и си я обичам (макар и не-БМВ) не мога да си сложа нейна снимка на десктопа, така ли???Ай сиктир бе!!!!Ако искам и снимка на съседката ще сложа, никой не го бърка това, че да ми казва какво да си сложа!!!Така че не обръщай внимание на това.
П.С- обаче ще е хубаво повечко да говориш за БМВ, отколкото за другата ти любима марка!
Нищо лично, просто ти казвам, както виждаш без да се заяждам!!! 

П.С- обаче ще е хубаво повечко да говориш за БМВ, отколкото за другата ти любима марка!

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
еми и аз така си мисля че това е темата ама ми прави впечатление пускат някоя тема...примерно за тениските.аз се включвам и веднага някой се обажда-"на клуб мохерпауър ли ще си правите тениски?"...а доколкото си спомням не съм казал че т-шъртките ще са свързани с азлк???или греша..нека коментаторите дето се изказаха там да ми изяснят причината.това си е 100% чисто заяждане...на мене си ми е много хубаво във форума.чета си пиша от време на време ама от ден на ден като си помисля за някои хори и ми се отщява да вляза,щото знам че пак чакалят да се дразнят...не знам какво им преча.. 

8.32
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Ае стига мелодрами
сбогом отивам си... не, не си отивай ще ми бъде тъжно и такива глупости и аз не съм с бмв на десктопа, с Porsche 964 TURBO съм
ама щото сме бмв форум и си го пазя за мен да не ми го видите
така, че като сме във форума дръжте си москвичите и мерцедесите в hide-нати папки и яко БМВ МАНИЯ 

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Абе аз сега съм си сложил нашата кола, Анна-Мария, оная лачената
...
Но от време на време не мога да не сложа iS-а на Сандо DrivinGGoD-a

Но от време на време не мога да не сложа iS-а на Сандо DrivinGGoD-a

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3