ако някой знае
Модератор: Технически модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
ако някой знае
искам да знам колко е реалната стойност на бмв е34 3.5 12в стария мотор мисля беше 220 коня имам един познат който има такава кола и се чуди за колко пари да я продава и аз се заребих да я купя колата за да си взема мотора за е30 и да давам газ 5 цата е много хубава с клими авто пилот ел. и други разни работи по нея колко да дам че да не се набутам аз
- Fakiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е32 740IL E34 525i
- Мечтае да кара: E24 M635CSI(M6) , E34M5 , 850CSI (M8)
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: ако някой знае
как ще и вадиш маторя ве..твае класика 535 с кожа и клима-по добре си продай лагерната количка и се качи на тва да видиш кво е кола--аз съм карал доста таквоз говедо и знам кви чудеса вършиnesko написа:искам да знам колко е реалната стойност на бмв е34 3.5 12в стария мотор мисля беше 220 коня имам един познат който има такава кола и се чуди за колко пари да я продава и аз се заребих да я купя колата за да си взема мотора за е30 и да давам газ 5 цата е много хубава с клими авто пилот ел. и други разни работи по нея колко да дам че да не се набутам аз

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
211 кончета е...и както казаха клегите доста трудно се намират читави и то в българия (ако наистина е добра трябва да си луд да я разглабяш)

- nesko
- старши ентусиаст
-
ами на мен идеята ми е да взема мотора от 5 цата да го сложа на е30 а на е34то да му мушна едно м50 б20 и да се возя с неа а не да я осакатя колата
- nesko
- старши ентусиаст
-
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
4-5000лв като зависи много от какви екстри има и колко е поддържана
защото съм виждал толкова побългарявания че ми се реве
препоръчвам ти ако си се навил на хорото с 535 да си купуваш части поне 2-ра ръка отколкото да побългаряваш
има голямо значение
пък иначе мотора е невероятно здрав и читав ако е поддържан
не създава никакви проблеми
единствения кусур е обезвъздуването на водната система
препоръчвам ти ако си се навил на хорото с 535 да си купуваш части поне 2-ра ръка отколкото да побългаряваш
има голямо значение

- nesko
- старши ентусиаст
-
мерси колега колата е уникално запазена и е много корава и цената е много по голяма която си посочил ти от тая която ми иска пича значи сам на далавера а не на зад_65536_kb_sec_ написа:4-5000лв като зависи много от какви екстри има и колко е поддържана
има голямо значение

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Баце ако извадиш мотора от колата и го сложиш на е30 ще те линчуват. Покарай малко колата с тоя двг и ще разбереш за какво става въпрос. А на е30 и др. мотори стават и могат да й се сложат. Ама такова БМВ мноого трудно се намира читаво даже да не кажа хич. А ако намериш начина 3.5 да му сложиш турбина и му смениш изпускателните колектори и най важното ти се правят такива инвестиции ще стигнеш м-паур на коне или ако не поне ще се доближиш. Но тук говорим за хиляди левове инвестиция и маниящина. То май ще е по добре да вземеш 1 М-ка
30 бимберици ще ти излезне и повече на др. кола няма да искаш да се качиш, освен ако не е М-power.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
а ве зимай я и махай лагерницатаnesko написа:мерси колега колата е уникално запазена и е много корава и цената е много по голяма която си посочил ти от тая която ми иска пича значи сам на далавера а не на зад_65536_kb_sec_ написа:4-5000лв като зависи много от какви екстри има и колко е поддържана
има голямо значение

Преди 2 години се продаваше перфектно 535 тук във форума. беше като излязла от завода, но нямаше клима и темпомат. искаха и 7000лв (виждал съм и само снимките).
4-5000лв са малко според мен, ако колата е запазена. това е цена на запазена 520 м50. 535 е около 6000лв. ако е наистина много пазена, може и повече.
но зависи колко купувачи има--ако му трябват пари и няма други...
направи си и друга сметка. същата кола от немското мобиле + докарването. купето за части и вземаш двигателя. документите вече не ги гледат толкова на нашите ветерани
4-5000лв са малко според мен, ако колата е запазена. това е цена на запазена 520 м50. 535 е около 6000лв. ако е наистина много пазена, може и повече.
но зависи колко купувачи има--ако му трябват пари и няма други...
направи си и друга сметка. същата кола от немското мобиле + докарването. купето за части и вземаш двигателя. документите вече не ги гледат толкова на нашите ветерани

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Този мотор/кютук в Е30 си е чиста проба глупост за мен
Тя не стига ,че малко е осакатена откъм баланс ми и на всичкото отгоре като й се сложи тоя тупуз отпред изобщо няма да може да направи един завой като хората
Карай колата така
Георги Пенчев

Тя не стига ,че малко е осакатена откъм баланс ми и на всичкото отгоре като й се сложи тоя тупуз отпред изобщо няма да може да направи един завой като хората

Карай колата така

Георги Пенчев
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Penchev написа:Този мотор/кютук в Е30 си е чиста проба глупост за мен![]()
Тя не стига ,че малко е осакатена откъм баланс ми и на всичкото отгоре като й се сложи тоя тупуз отпред изобщо няма да може да направи един завой като хората![]()
Карай колата така![]()
Георги Пенчев
на е30 баланса му е 50на50 а на нашите кораби 52на48,двигателя пасва идеално ако се сложи на подходяштите пети и колицата си е доста стабилна,комбинацията просто е уникална,211 коня на 1200 кила е по добре от 211 на 1600,абе хората слагат в12 и карат

ето едно е30 3,5 повярвайте няма нищо нестабилно

http://youtube.com/watch?v=2mWZjYXPIo8&feature=related
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3