Зацепване на М20Б20
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Зацепване на М20Б20
Един въпрос ..
Един приятел си отвори главата на М20Б20 .. и сега има проблем с зацепването на ремък-а при главата .. проблема е 4е не е ясно къде точно трябва да сочат белезите... долу си има ясни белези .. но когато се сложи правилно долу запалването е м/у 1 и 2-ри ... ако някой има опит да ми помогне !
Благодаря предварително
Един приятел си отвори главата на М20Б20 .. и сега има проблем с зацепването на ремък-а при главата .. проблема е 4е не е ясно къде точно трябва да сочат белезите... долу си има ясни белези .. но когато се сложи правилно долу запалването е м/у 1 и 2-ри ... ако някой има опит да ми помогне !
Благодаря предварително

R.I.P Landikar
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
ами да ... зна4и когато долната "ролка" е поставена на белег-а (мисля че беше Z може и да бъркам) тогава делкото е м/у две пъпки .. което ми се вижда странно ... до колкото аз знам трябва да е на 1-ви цилиндър ...

R.I.P Landikar
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
кой ги гледа тез неща...ний сме над тях..

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ти не разбрла ли , че тук е юзьрскоrtzankov написа:... е мерси помогнахте ми ... няма що !

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
защо да няма някой който да помогне. Казах на Цанков- Има белези. Ако не ги намерите мотора може да се зацепи дори без кьрав белег. Прикарвате на първи или на на шести или които и да било цилиндър, да е точно на горна мъртва точка. Значи закарваме първи на горна мърт. точка. За да семе сигурни пускаме внимателно отверка в отвора на свеща.Разпределителния вал трябва да е в такова положение че гърбиците да са на срещуположната страна от кобилиците т.е. двата клапана да са напълно затворени. Закарваме делкото да сочи към първи или малко преди него. зацепваме ремъка. Превъртаме мотора на ръка и ако не подпре завъртаме на стартер до като загасне лампата на маслото. Слагаме свещите и палиме! Успех 

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
Zik мерси за отговора ! То проблема беше че не ми е чсно къде трябва да сочи белега на шайбата на вала ..

R.I.P Landikar
На кой вал бе пич? Колянов, распределителен??? Значи на всеки вал има белег, и срещу него треа да има белег на самия двигател ма нали ти казвам да не ги гледате мноо тия белези. Имах една аскона преди време и тя имаше 3 белега на распределителния вал!!!. Казвам ти го за пример. Внимаваите с тези белези. По добре да минем на ЛС да не обръщаме форума на чат.
12 мнения
• Страница 1 от 1