Айде без книжка...
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
lord-viper написа:Колега много неприятно за книжката. Ама и аз за малко да увисна като купувах моята бима ама приятелчето дето ми я вкара вика отиди да я пробваш ама нека тоя човек да е с теб , и аз си викам за какво тоя пич се качи с мен незнам и кат излязохме аз я резнах да видя как върви и ПАЛКАта тоя пич се оказа полицай каза на колегите си че я пробваме и ми се размина на косъм:)
Ами да...така се прай...това е вариянта,не като мене..сляпата

А още по досадното е че колата немаше да я купувам ас а един френд...

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Тъй де!Ами аз имам един случай!Станала злополука и номера ми е смачкан(но ще го оправим)А поставката му е счупена(няма пластмасата където се прибира номера)И сега аз трябва да ида до кат да питам за поставка и мисля да сложа номера върху арматурното табло зад предното стъкло и се питам ако ме спрЪт ще имам ли някакво нарушение като задния рег.номер си е на място!
Ае някой ако има пластмасовата поставка да ми пиши на ЛС.!Щото си мисля че няма..
Ае някой ако има пластмасовата поставка да ми пиши на ЛС.!Щото си мисля че няма..
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Ми тоя приятел сега ти плаща акта и проблема се решава...намираш си шофьор,който да те търкаля докато ти изтече наказанието или караш така както съм описал в първия си пост в тази тема 

- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
кофти колега .. тея само са дебнали там да си попълнят нормата за Актове ... едва ли си първия изгорел
даже може да си направят схемичка с некои автоджамбазин .. и да ги глобяват такива и да си праят делчо

даже може да си направят схемичка с некои автоджамбазин .. и да ги глобяват такива и да си праят делчо

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Това за мен е много странно
В УСА никоя кола в автокъщата няма номер, но като отидеш и искаш да пробваш някоя, всеки дилър си има един магнитен номер който се слага отзад на колата и караш с него. В България явно предпочитат по този начин да сабират пари от колкото да направят нещо по въпроса 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
cobrata_m3 написа:и мене снощи ме одраха 100 левчета иначе и аз щях да пускам такава тема![]()
![]()
Нагушил си ги яко

Mens sana in corpore sano
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
gotcha написа:cobrata_m3 написа:и мене снощи ме одраха 100 левчета иначе и аз щях да пускам такава тема![]()
![]()
Нагушил си ги якоА колко щеше да ти е глобата?
това щях да питам спряха ме със 160 градско

- baricade
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8T 4x4
- Мечтае да кара: RS6
///MapTo написа:Няма да се ядосваш...наще софииските са евтини![]()
![]()
От личен опит ти го казвам тарифата е 10лв под предтекст "забравил съм си документите"
3 месеца карах така...![]()
а ако решат да правят справка дали не лъжеш,то нека е след 17.00 в делнични дни,тогава затваря кат и те проверяват в районното...там няма инфо дали ти е отнета книжката,има само инфо дали ти е издавана такава
![]()
![]()
Последна промяна baricade на 24 Мар 2008, 16:19, променена общо 1 път
- baricade
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8T 4x4
- Мечтае да кара: RS6
LeX написа:Това за мен е много странноВ УСА никоя кола в автокъщата няма номер, но като отидеш и искаш да пробваш някоя, всеки дилър си има един магнитен номер който се слага отзад на колата и караш с него. В България явно предпочитат по този начин да сабират пари от колкото да направят нещо по въпроса
в уса-та въпроса е решен много умно - тези така наречени дилърски номера , в бг наще хора няма да се сетят за това още милиарди години
- Scouser
- младши ентусиаст
-
haspel написа:В УСА можеш да караш 1 месец със старите номера и без да я прехвърляш въовще на свое име. След това я прехвърляте на друг съквартирант за 1 месец И ТОВА СИ Е НАПЪЛНО ЗАКОННО. А самото прехвърляне е смешно лесно! Няма въобще какво да сравняваме!
В кой филм го гледа това. Във всеки щат е различно обаче навсякъде закона е такъв че номера си остава винаги със собственика, не като у БГ с колата. Ако някой балък ти продаде колата и си остави номера, той го хапва големия при някой фал. Единствения закон който ти позволява да караш без регистрация е че може да закараш новият ти автомобил до вас по най-прекия път без да спираш, в деня в който ти е подписан тайтъла.
- aboykov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318TDS, e84 X1 28i
- Мечтае да кара: Луноход
- Детайли за колата: '97 318TDS Touring
12 х1 28i
ex '06 X3 3.0d
ex ‘06 e90 320i
Колега дай малко повече инфо за случая. Защото си изброил поне няколко нарушения за кое точно те санкционират не се разбира. Виж на самия акт какво пише като нарушение и драсни тук. Може да помогнем със съвет 

There is nothing more beautiful than BMW and Gisele Bündchen ridin' it 

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Съчуствам ти
! Аз самия, как имам още книжка, ми е чудно! 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4