Цена за труд:смяна на заден лагер!!!!(страшни разлики)
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Цена за труд:смяна на заден лагер!!!!(страшни разлики)
Хора моля кажете накой скоро лагер сменял ли е на е34 че на мен ми се налага сега.Ходих на 2 места после питах за още 3 , всичките ми казват различни цени и то не с по 5-6 лв ами от 10 нагоре.Не искам да звуча като новобранец ама колко трябва да струва това нещо.
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
ами колега не е евтино
по принцип си е играчка работа и се иска инструмент!!!Да не говорим че всичко отзад е клеясало и няма одвиване и не се знае за колко време ще го направят!
по принцип си е играчка работа и се иска инструмент!!!Да не говорим че всичко отзад е клеясало и няма одвиване и не се знае за колко време ще го направят!
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
виж сега, в д и н ми смениха лагера отзад на моята /е30/ за 25 лв
... обаче си взех лагера от тях, та се понамести общо работата
...

- Tipche
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 525 ТДС
Преди една седмица смених лагера,за труда ми взеха 30лв и за лагера 140лв това е за е39 не мисля че за е34 ще е по скъпо.
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
миналата седмица си го смених сам.Ама повече се се захващам с такава работа.Всичко беше ръзрясало и излизаше с много зор и с нагряване.Даже полуоската не мърдаше въобще.За мен цена от 30 лв е направо смешна за тази работа.До 50 лв бива.(според мен)
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Re: Цена за труд:смяна на заден лагер!!!!(страшни разлики)
drmirchev написа:Хора моля кажете накой скоро лагер сменял ли е на е34 че на мен ми се налага сега.Ходих на 2 места после питах за още 3 , всичките ми казват различни цени и то не с по 5-6 лв ами от 10 нагоре.Не искам да звуча като новобранец ама колко трябва да струва това нещо.
Като те гледам си от Варна, ко се мъчиш, отивай при Краси и Митко да ти го сменят, поне ше я барат фенове и ценители до болка на марката. Няма кой да не е останал доволен от там, а за ремонта цените са обидно ниски направо.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- multi76
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34, Е39
Здравейте! Сменях лагер в Карлово и ми взеха 130 лева за всичко. Лагера е на FAG с доставка от София всичко за един ден.
Обичам да си карам BMW-то 

- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
matros написа:миналата седмица си го смених сам.Ама повече се се захващам с такава работа.Всичко беше ръзрясало и излизаше с много зор и с нагряване.Даже полуоската не мърдаше въобще.За мен цена от 30 лв е направо смешна за тази работа.До 50 лв бива.(според мен)
то и в секса е така-някой път лесно и с кеф,друг път кат зацикли и само болки
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
12 мнения
• Страница 1 от 1