БФБ, Sofix...
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
///peter написа:Бате, тва ли са ти акциите на снимката в подписа (Феите е готин ресторант)
тогава е бил на cash
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
в феята разпускам след успешна сделка на борсата
зна4и да баш на варха купих тва е лошото,но тогава реших да се занимавам с това
в инвестор.бг има доста подробна информация за това кое как се развива и какви са о4акванията,

зна4и да баш на варха купих тва е лошото,но тогава реших да се занимавам с това

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
четя от време на време там, но много ме дразнят смешниците във форума им и не ги издържам. Бях почнал да пиша, но се отказах 

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
..
няма сми да пишеш,ако ти трябва някаква информация има каде да я про4етеш там и то от хора които от доста години се занимават с това,има си предвиждания за развитие на пазара,за новите компании,и така нататък,то ина4е и аз не пиша,само си 4етаNucl3arDru1D написа:четя от време на време там, но много ме дразнят смешниците във форума им и не ги издържам. Бях почнал да пиша, но се отказах
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
там залагат предимно на техническия анализ, а той за мен е най-малко важен и може да се използва за обобщение, не за прогноза. а прогнозата е идеята 

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
..
именно прогнозите са за кам края на годината,а идеята поне на мен е късното лятоNucl3arDru1D написа:там залагат предимно на техническия анализ, а той за мен е най-малко важен и може да се използва за обобщение, не за прогноза. а прогнозата е идеята

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Люботино ми беше че доста от компаниите декларираха ръстове от по 10 20 процена и отгоре, печалби , инвестиции и т.н. а реално всичко се срива.. не е истина.
Фирми койтоимат ръст за мината година от по 40 50 процента за 6 месеца сега имат по 100% пад за 3 .. от Януари..
Нещо има криво..
От както Алианц изтеглиха някви милиони от пенсионните си фондове всичко тръгна накриво.. ама те хората явно са имали добри анализатори и са уцелили момента.. макар че и без добри анализатори се занеше...
Фирми койтоимат ръст за мината година от по 40 50 процента за 6 месеца сега имат по 100% пад за 3 .. от Януари..
Нещо има криво..
От както Алианц изтеглиха някви милиони от пенсионните си фондове всичко тръгна накриво.. ама те хората явно са имали добри анализатори и са уцелили момента.. макар че и без добри анализатори се занеше...

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
..
наскоро даваха един филм за една компания която залъгваше дори собствените си служители(без един както по филм де)4е си4ко е наред и 4е фирмата постояно бележи ръст на пе4албите и в един момент се оказа 4е е на огромна загуба и фирмата фалира,не вярвам да се стигне 4ак до това ама....Giorceto написа:Люботино ми беше че доста от компаниите декларираха ръстове от по 10 20 процена и отгоре, печалби , инвестиции и т.н. а реално всичко се срива.. не е истина.
Нещо има криво..
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
///peter написа:Не вярвате ама е така, както казах всичко краде и залъгва чуждестранния инвеститор
Не говори така че няколко Е30ки ще си отидат...

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Не, то банката Морган е ясна. Те хиените няма да умрат. Независимо дали на 11 септември или днес, веднага се познава кой дирижира кризата. Алчното си е алчно.
Обаче това, което пропускаш, Петьо, е че САЩ е именно страната където в най - висока степен всички фирми и лица държат авоари на борсата. Част от оборотните си средства държат даже там, уж да правят печалби фирмите....
Недвижимата собственост и тя взе да се срива... Тя е другата инвестиция на хората.
И всичките тея хорица изгоряха.
И сега ще ги стимулират със заеми молетиса. Заеми с държавно регулирана свръхниска лихва.
Ебем такова спасение, с извинение.
В обобщение: много ме съмнява това да е криза само за да може банката да изкупи 2-3 конкурентни банки и да вкарат хората в заеми с лихва, 10 пъти по - ниска от инфлацията... Нещо друго става ама...
Обаче това, което пропускаш, Петьо, е че САЩ е именно страната където в най - висока степен всички фирми и лица държат авоари на борсата. Част от оборотните си средства държат даже там, уж да правят печалби фирмите....
Недвижимата собственост и тя взе да се срива... Тя е другата инвестиция на хората.
И всичките тея хорица изгоряха.
И сега ще ги стимулират със заеми молетиса. Заеми с държавно регулирана свръхниска лихва.
Ебем такова спасение, с извинение.
В обобщение: много ме съмнява това да е криза само за да може банката да изкупи 2-3 конкурентни банки и да вкарат хората в заеми с лихва, 10 пъти по - ниска от инфлацията... Нещо друго става ама...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
то ако знаехме баш кво е -да си пишем са от остров на остров на яхтите...!
не знам колко силно и колко бързо ше ни удари тука кризата ,която идва от щатите,ма и ние си правим сечено с тия поголовни заеми...! банките също си мислят,че нема празно и да не върнеш заема -ше ти вземат хралупката,дет си заложил,ама ако стане масово ше се напълнят с имоти и пак нема да изплуват лесно.
видя се преди месец колко лесно може да се манипулира нашият борсов пазар и една компания за дни да скочи с пъти...!! твърде малки сме и всяко покашляне влияе на пазара.
не знам колко силно и колко бързо ше ни удари тука кризата ,която идва от щатите,ма и ние си правим сечено с тия поголовни заеми...! банките също си мислят,че нема празно и да не върнеш заема -ше ти вземат хралупката,дет си заложил,ама ако стане масово ше се напълнят с имоти и пак нема да изплуват лесно.
видя се преди месец колко лесно може да се манипулира нашият борсов пазар и една компания за дни да скочи с пъти...!! твърде малки сме и всяко покашляне влияе на пазара.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3