тапицерия-чистене?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
тапицерия-чистене?
Mоля, дайте съвет, какав препарат (и каква марка) да използувам, за почистване и поддържане на тапицерията? Плат. Не искам да я пера.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
брат и аз се чудим ? интересна тема
даите идея.. и аз не искам да я переММ , то само 2-3 петна има на места от спе*ма

даите идея.. и аз не искам да я переММ , то само 2-3 петна има на места от спе*ма

- LacitEgarot
- Потребител
-
Странно съвпадение, но до сега се занимавах точно с почистване на тапицерията.От Shell си купих една сива пръскалка за платнени тапицерии.Учудващо, резултата е значително по-добър от този на подобни продукти на други марки.Сравнявам с едно спрейче на Ma Fra и едно пръскало на Turtle.
- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
а какъв е проблем ако се пере с прахосмукачка, било то и на мивка, мойта е за почистване и само чакам да се постопли!
- zlati79
- младши ентусиаст
-
.....имам в предвид текстил! иска ми се да я перна с машина преди на направя кожа за лятуска нещо бутиково - http://vilner.info/images/image-8.jpg та в тоя смисъл някой имал ли е дертове след пране с машина....петна след това от препрата, повреди в подгряване седалки или други!?
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Ей бате тая кожа направо трепе!!! Интересувал ли си се какви пари горе доло ще излезе? А иначе за прането с машина аз не съм много за, да не хване някой датчик да се намокри и после да се видиш в приключения с хаденето по сервизите 

- zlati79
- младши ентусиаст
-
айде някой който е прал с машина да каже има ли гафове после, аз лично съм виждал петна от кофти разтворен препарат и не добро изплакване явно!ама нека да видим как е с електониката в седалките.ясно че не трябва да се бърза и трябва да се чака да изсъхме всичко в дълбочина, ама нека да каже някой с опит-да не пълним темата с предположения и догатки! иначе за кожите в Бургас съм си намерил майстор - Манол, хората го знаят - към 700лв. май беше предни седалки, задна, кори на врати, волан и маншон на скоростен лост-всичко труд и кожа-изкуствена се препоръчва, но не чак толкова луксозно като това на Вилнер де! ще трябва да се бръкнем още малко за екстри!!! 

- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
BMW-E39 написа:брат и аз се чудим ? интересна тема![]()

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
заеби брат
даи некои ако има свестно решение /без да ми перат салона и цел ден колата да ми седи на мачу пичу у ръцете../ ще се радваме с колегата
а като го разтъркаааш стаа още по бело и си личи яко Ха-Ха

даи некои ако има свестно решение /без да ми перат салона и цел ден колата да ми седи на мачу пичу у ръцете../ ще се радваме с колегата

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!ima xubavi preparati za tekstil na geo milev 6,auto city
13 мнения
• Страница 1 от 1