Проблем с централното
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проблем с централното
Здравейте, имам проблем с централното ми заключване или по-точно с отключването
. Общо взето централното не иска да отключва вратите иначе заключва и лошото е че имам ключалка само на шофьорската. Най-тъпото е че има няква защита и отвътре немога да отворя с дръжката другите врати.Казаха ми че е от релетата ама незнам.
Някой ако е имал подобен проблем да помага, че тез релета бая зор докато ги намеря май, че ходих на няколко места и все няма

Някой ако е имал подобен проблем да помага, че тез релета бая зор докато ги намеря май, че ходих на няколко места и все няма

- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
може би се ебава модула на централното! има писано доста по това! ползвай търсачката имаше няколко теми с подобни проблеми! аз лично /с помоща на колега от форума/ съм сменял цяла брава и патрон след установена повреда в тях! ако я закъчат на комп в сервиз може да уставят дали проблема е в модула!
- zlati79
- младши ентусиаст
-
отиди в Бова! зависи каква ти е буксата /кръгла или квадратна/ до скоро имаха проблем с единия вид! отиди за диагностика, но не бързай да им я оставяш да я правят!не знам защо-но нещо нямат добра слава! както и колегите им от Камор, Дару и други......
- zlati79
- младши ентусиаст
-
абе да ти кажа не се стискай да дедеш малко повече за диагностика, дори не само при един сервиз, защото последствията от грешки може да ти струват после скъпо! а иначе интересно,но в ПитМакс на Ботева ми даваха по висики цени за части за мойта от колкото в Бова и Дару!
иначе проблема сигурно ще е в модула ти за централното, често срещан проблем за модела!

- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Колега може малко смешно да прозвучи,но аз имах подобен проблем отключваше,но не заключваше и си смених батерията и проработи 

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Това е сериен бъг при е46. Подменя се един чип в модула и се решава проблема, но трябва да ти го направи някой който разбира. Сумата по ремонта е около 50-70лв. Аз се каня от доста време да ходя да го правя, но все не намирам време. Като го оправя ще пиша по подробно.
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2