Снимка от стационарен полицейски пост

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Снимка от стационарен полицейски пост

Мнение от izgubenonamereno » 23 Мар 2008, 16:00

В последно време май започнаха да се модернизират полицаите. Онзи ден ме привикаха за превишена скорост, защото ме бяха снимали от колата си. Кофти номер. Караш си. Не те спират. Ти си доволен, а те - два пъти повече. :!:
БЮРО ЗА ИЗГУБЕНИ, ОТКРАДНАТИ И НАМЕРЕНИ ВЕЩИ
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BBN » 23 Мар 2008, 16:07

почваме и ние да снимаме като им даваме почерпка , като карат без колан , като говорят по гсм :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 23 Мар 2008, 16:09

полиция съкс :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от izgubenonamereno » 23 Мар 2008, 16:18

BBN написа:почваме и ние да снимаме като им даваме почерпка , като карат без колан , като говорят по гсм :mhihi:

Ех, само да ми се отдаде тази възможност :twisted:
БЮРО ЗА ИЗГУБЕНИ, ОТКРАДНАТИ И НАМЕРЕНИ ВЕЩИ
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M4 (F83)

Мнение от terorero » 23 Мар 2008, 21:33

Аз вчера снимах един ,тъкмо излизаше от управлението със служебната ладичка. Говори си по телефона човека ,без колан, викам на брат ми снимай го тоя кукер, ма качеството беше много зле. Абе кво друго може да се очаква в тая държава. Те нисшите ченгета взимат пример от висшите :evil:
Изображение

Манчестър Юнайтед Фен
Аватар
Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
Кара: E39 525d с много кончета
Мечтае да кара: GT5
Детайли за колата: Е39

Мнение от Nasic » 23 Мар 2008, 23:10

Само да спомена , че аудио записа не го считат за доказателство, така че снимайте.
| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 23 Мар 2008, 23:20

Имам мерак да снимам ама труднооооо, чудя се за една мини камерка в колата, специална инсталация :mhihi:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

...

Мнение от bavareca_86 » 23 Мар 2008, 23:24

///peter написа:Имам мерак да снимам ама труднооооо, чудя се за една мини камерка в колата, специална инсталация :mhihi:

преди време в форума беше пуснат клип как едно мом4е снима полицаите с камерата и те го питат ква е тая камера и той им отвръща 4е си е негова и може да си прави каквото поиска с нея,така4е аз отдавна сам замислил да си сложа една камера в колата ама да не се вижда и като ме спрат и им дам подкуп да ги снимам и после аз да ги изнудвам :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 23 Мар 2008, 23:41

бе то тва снимане не е доказатлество в съда ,ма я ги изтипосай по господари на ефира-кви ше са обяснения посел не е истина!!

Ох, на баба!
Аватар

..

Мнение от bavareca_86 » 24 Мар 2008, 0:07

бе ти заеби да не е доказателство,направи си варши перфе работа
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

Манчестър Юнайтед Фен
Аватар
Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
Кара: E39 525d с много кончета
Мечтае да кара: GT5
Детайли за колата: Е39

Мнение от Nasic » 24 Мар 2008, 0:28

SKISA написа:бе то тва снимане не е доказатлество в съда ,ма я ги изтипосай по господари на ефира-кви ше са обяснения посел не е истина!!

Аз писах че аудио записа не е доказателство.Видеото е доказателство.
| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 24 Мар 2008, 3:01

Като се замисля логично сега,колкото те имат право мен да ме снимат,когато съм в нарушение,толкова имам правото да ги снимам и аз...ако в съда откажат мой видео запис под предтекст "нямате право да снимате орган на реда,изпълнявайки служебния си дълг" по същата логика и аз мога да изкарам този предтекст "нямате право да ме снимате,докато карам служебната кола,там съм безсмъртен"
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 1.8T 4x4
Мечтае да кара: RS6

Мнение от baricade » 24 Мар 2008, 9:40

///MapTo написа:Като се замисля логично сега,колкото те имат право мен да ме снимат,когато съм в нарушение,толкова имам правото да ги снимам и аз...ако в съда откажат мой видео запис под предтекст "нямате право да снимате орган на реда,изпълнявайки служебния си дълг" по същата логика и аз мога да изкарам този предтекст "нямате право да ме снимате,докато карам служебната кола,там съм безсмъртен"

:owned:

това няма да мине , иначе е добро
П.П. ако някой има интересна идея за камерка със звук може да я сподели , та да се екипираме повечко хора

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 24 Мар 2008, 9:52

Nasic написа:Аз писах че аудио записа не е доказателство.Видеото е доказателство.

И видеозапис и аудиозапис могат да бъдат доказателства, стига да са изготвени по реда предвиден в Закона за специалните разузнавателни средства и след предвиденото там разрешение. Т.е. любителски запис не върши работа.

Любителски аудиозапис или видеозапис обаче може да послужи като основа за изготяне на идентификационна експертиза, която вече може да бъде доказателство в един наказателен процес. Това подкрепено със свидетелски показания, примерно на човека направил записа, може да свърши някаква работа.

А тия неща дето ги гледате по филмите...готино е, ама не е истина. :type:

Ох, на баба!
Аватар

...

Мнение от bavareca_86 » 24 Мар 2008, 9:54

що си мислиш 4е няма да мине,верно 4е живеем в ебати измислената даржава ма все пак снимка или видео и ебати доказателството по добро от това здраве му кажи
ина4е идея аз ве4е имам само да си оправа колата до една седмица и по4ва акцията :анти кука :mhihi:

Следваща

Назад към Страхотни истории