MOPART BMW SERVICE -0893565812
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
- sajonara
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530 M54B30
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
sajonara написа:А специалиста случайно разбира ли от автоматици на бмв?
Аз чакам да видя от ръчни дали разбира. Ама дано да е само съединител

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- xts
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, E87, F25
Аз също останах много доволен от Никола. Водих при него колата за диагностика преди да я купя. Бързо, точно, евтино и коректно беше облужването.
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
XaMaB написа:sajonara написа:А специалиста случайно разбира ли от автоматици на бмв?
Аз чакам да видя от ръчни дали разбира. Ама дано да е само съединител
И от мен благодарности за Никола, че успях да мина още по-тънко от първоначалните симптоми.

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Някой да знае защо си е изключил телефона? Имахме уговорка за утре и трябваше да му се обадя днес, но му е спрян тел-а 

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Стига се ревали като вдовици, за ....... . Като имате зор, ще го търсите, човека кво да направи като му висят 15 БМВ-та на главата.
Малко повече толерантност. Аз не съм видял да връща някой. Звънете по-често и по-упорито, няма секретарка която да записва часове

Малко повече толерантност. Аз не съм видял да връща някой. Звънете по-често и по-упорито, няма секретарка която да записва часове

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
asi_ko написа:това с телефона маи не е за парви път.поне на мен се случва за 2 път
Най-вероятно телефон се спира по няколко причини, много работа и не възможност да бъде вдигнат, човека има нужда от почивка, а в почивен ден е нормално служебния телефон да бъде изключен, има някакъв проблем при който докато се реши не е удобно да се говори по телефона. Няма обхват, настъплис и е апарата щот не е спал 3 дни и ходи като сумнамбул. Да изброявам ли още?
sonny написа:asi_ko написа:това с телефона маи не е за парви път.поне на мен се случва за 2 път
Най-вероятно телефон се спира по няколко причини, много работа и не възможност да бъде вдигнат, човека има нужда от почивка, а в почивен ден е нормално служебния телефон да бъде изключен, има някакъв проблем при който докато се реши не е удобно да се говори по телефона. Няма обхват, настъплис и е апарата щот не е спал 3 дни и ходи като сумнамбул. Да изброявам ли още?
може ли аз

1-ва причина-телефона пада в лигена за старо масло,докато майстора сменяйки маслото на колата се опитва да обясни на поредния клиент по телефона,да си докара колата,че не е ванга да гадае на карти
2-ра причина-майстора има толкова работа че вече дори и не знае каде за последно го е хвърлил тоя телефон
3-та причина-майстора е натровен и е на легло и изобщо не му е до коли и разправии с клиенти.
И аз.
Не знам на какъв телефон звъните, но на мен спешно ми се наложи да изпробвам сервиза преди два дни и историята беше различна. Водната ми помпа сдаде багажа заедно с термостата. Накуп. Звъннах на телефона и даваше заето. И сега!!! ВНИМАНИЕ!!! след малко Никола ми звънна. Непознат номер, хиляди такива. Колко ще го направят? Обясних, че имам проблем и въпреки, че явно имаше доста работа ми каза да мина още същия ден. Разбрахме се, а на другия ден ми оправи колата, като дори той ми намери частите на добра цена. Ами незнам какво да кажа още. По-коректно отношение незнам дали ми е нужно. Нито ме знае, нито ме познава. Просто е пич.
Никола, благодаря ти братле! Ти си човек! Може да ме е преценил по телефона, може да е ясновидец и да си избира клиентите. Незнам. Знам обаче, аз къде ще си водя колата вече. А вие се обяснявайте колкото си искате. Никола, успех. Ще се видим скоро за гарнитурата.
Никола, благодаря ти братле! Ти си човек! Може да ме е преценил по телефона, може да е ясновидец и да си избира клиентите. Незнам. Знам обаче, аз къде ще си водя колата вече. А вие се обяснявайте колкото си искате. Никола, успех. Ще се видим скоро за гарнитурата.
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!
Еййййййй браво! Много хубави неща пишете
ДА се похваля че най-накрая и аз ще отида там, имам вече уговорка, чак нямам търпение!!!
:):) Пък после ще мога и аз да споделя мнение, не само да чета..... а относно телефона, и на мен и звънил обратно когато е давало заето, при положение че нито съм ходила още нито нищо......

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Леле колко го нахвалихте тоя Никола, утре ще мина и аз през сервиза му, поне ми е на близо, да види и мойта кола 

- plam40
- Потребител
-
- Кара: Е39 525 ТДС
Ники не ме забравяй
Ники аз ти се обаждах преди два дни от Ямбол, надявам се да не ме забравиш след месец съм при теб да ми прегледаш возилото. Между другото някой може ли да ми даде точна информация дали е39 525тдс '96 има филтър за картерни газове и къде се намира ако има такъв , че от Ямбол до Атина ми беше изхвърлило всичкото масло през малкия отвор в горната част на шията на щеката без малко да го съсипя двигателя.
1. Съзнанието е като парашута - работи само ако е отворено
2. Моята кола върви с ВОДА, а твоята ?
3. Имената на великите : Даниел Дингел, Стенли Майер
2. Моята кола върви с ВОДА, а твоята ?
3. Имената на великите : Даниел Дингел, Стенли Майер
Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги