NAVI за X5 откъде ?

Останалите BMW-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: Е53 3.0Д

NAVI за X5 откъде ?

Мнение от assos » 18 Мар 2008, 9:21

Колеги ако някой знае да помогне моля.
Колата е Х5 2002г. има ДВД в багажника за навигационните дискове,
имам дискове за германия и франция само. От къде да намеря такъв за България?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 18 Мар 2008, 9:24

В техномаркет Европа продават български навигации , пробваи с тях , ако не питаи някои от дилърите на бмв.
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 19 Мар 2008, 0:52

ДВД Навигация, в която да я има България няма! И едва ли ще излезе скоро....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cecoboy » 19 Мар 2008, 7:25

vesko06 написа:ДВД Навигация, в която да я има България няма! И едва ли ще излезе скоро....

Бъркаш!

Потребител
Аватар

Мнение от SP 2022 » 19 Мар 2008, 11:06

cecoboy написа:
vesko06 написа:ДВД Навигация, в която да я има България няма! И едва ли ще излезе скоро....

Бъркаш!

Ок, дай линк тогава:)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 19 Мар 2008, 11:31

SP 2022 написа:
cecoboy написа:

Бъркаш!

Колега скоро закарахме ауди а8 при някви момчета , мисля че кракнаха нещо и сега слагаме вътре българска навигация и върви като пушка. Ако те интересува ще распитам и ще ти кажа.
It`s party time !

Потребител
Аватар

Мнение от SP 2022 » 19 Мар 2008, 13:05

Evelin Cotsev написа:
SP 2022 написа:
cecoboy написа:

Бъркаш!

Колега скоро закарахме ауди а8 при някви момчета , мисля че кракнаха нещо и сега слагаме вътре българска навигация и върви като пушка. Ако те интересува ще распитам и ще ти кажа.

Благодаря ти:) Интересува ме и ако за теб не е проблем ще те помоля да провериш

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vesko06 » 19 Мар 2008, 19:00

Аз не бих оставил някой да ми човърка електрониката на колата... Сега това е мое мнение :) А иначе, ако намерте оригинална BMW ДВД Навигацияи вътре да я има България м се обадете :P То Румъния я няма, а Гърция от скоро е сложиха, камо ли за България... Казват,че ще ни добават, но кога...никой не знае :)

Потребител
Аватар

Мнение от DevilFish » 22 Мар 2008, 22:15

в началото на 2007-ма когато беше Х-драйва на банско питах инстукторите точно по този въпрос и ми казаха чесе работи по въпроса за българска навигация, дори каза че до няколко месеца щяло да има работеша версия, обаче до този момент не съм видял такова нещо :( .
Питах последно преди месец нащите дилари и смотолевиха нешо че чакали Мтел да направи нешо си... не ми стана много ясно. Иначе и аз съм чувал че имало кракнати версии някакви дето ставали за БГ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vesko06 » 24 Мар 2008, 1:20

питах инстукторите точно по този въпрос и ми казаха чесе работи по въпроса за българска навигация, дори каза че до няколко месеца щяло да има работеша версия, обаче до този момент не съм видял такова нещо Sad
Те така кават от сумати време, но резултат няма, и според и в скоро време няма и да има

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 24 Мар 2008, 1:38

поогледай се дали някой колега няма такава карта на България за да копираш диска от него
интересно ми е ако седна и разровя диска за франция или германия
дали няма да измайсторя нещо
ама това си е за далечното бъдеще
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vesko06 » 25 Мар 2008, 0:07

BMW NAVI DVD 08-01 Road Map Europe High

Diese DVD enthaelt aktuellste Informationen fuer den Einsatz in folgenden Laendern:

Andorra, Belgien, Daenemark, Deutschland, Finnland, Frankreich, Griechenland, Grossbritannien, Irland, Italien, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Niederlande, Norwegen, Oesterreich, Portugal, San Marino, Slowakei, Spanien, Schweden, Schweiz, Tschechien und Vatikanstadt.
Но както виждате България все още я няма :(

Потребител
Аватар

Мнение от SP 2022 » 26 Мар 2008, 21:35

Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!

Няма и да я има скоро. Четох една статия колко километра магистрали ще построят румънците за не си спомням колко години. За същия период ние ще построим 1/3 от дължината на комшиите а само ще наблегнем на ремонтите. Та и за какво ни е навигация дет имаме 2 ,,магистрали,, с обща дължина 300 км освен за еднопосочна дестинация към Западна Европа....

Потребител
Аватар
Кара: Е53 3.0Д

Мнение от assos » 27 Мар 2008, 9:15

SP 2022 написа:

Няма и да я има скоро. Четох една статия колко километра магистрали ще построят румънците за не си спомням колко години. За същия период ние ще построим 1/3 от дължината на комшиите а само ще наблегнем на ремонтите. Та и за какво ни е навигация дет имаме 2 ,,магистрали,, с обща дължина 300 км освен за еднопосочна дестинация към Западна Европа....

xaxa, така си е.. ама просто ми се щеше там на екранчето да се мърда нещичко...като на запад :shock:

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 27 Мар 2008, 12:38

пак ще мърда...координатите ти..едни цифрички при което ще хващаш обикновената карта и ще имаш чувството че си Христофор Колумб на път за новия свят :mhihi: :mhihi: :mhihi: аз не мога да разбера всяко куцо и сакато е изкарало нави карти за източна европа пък бмв продължава да се излага по тоя начин..карай :confused:

ПП. Ассос със или без филтър бате? :winky:

Следваща

Назад към Други модели