Въпросче
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: Самолет
Въпросче
Колеги мн инт ми стана ситуацията е следната:
Значи взех си кола 20 ка и пред седмица поглеждам няма антифриз нищо няма вътре и имах направо концентрат за -75 градуса и го налях сичкото около литър поглеждам вчера няма никой вътре пак както преди на дъното
колата си загрява нормално сичко е добре. Някакви идеи?
Значи взех си кола 20 ка и пред седмица поглеждам няма антифриз нищо няма вътре и имах направо концентрат за -75 градуса и го налях сичкото около литър поглеждам вчера няма никой вътре пак както преди на дъното

- viksan_1985
- кандидат ентусиаст
-
за да ти изчезва такова количество споре мен имаш теч някаде... ако не е теч не искам да те стряскам но мове да ги меша....маслото как ти е.. отвори капачката и провери как е маслото ако е като боза....по добре ходи сменяи гарнитура на главата.... може и да не сам прав разбира се но пробваи....
според мене ако си нямал абсолютно нищо вътре и си долил 1 лт то тогава нищо не си сложил, мисля че иска повече от 1 лт. да не мислим че има теч някъде! но и да има то 1 лт. ще го глаъне за мн кратко време. Провери както каза колегата и след това ако маслото ти е ок напълни с вода до горе и се огледай за теч.
Слагам 1-2-3-4-5-6 и гледам 200-300 .... градуса на водата !
- BOOKER
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50
А бе и при мен е така,но колата си загрява нормално стрелката си застава на средата и не мърда от там маслото си е ок. 

- tarkalay
- младши ентусиаст
-
колеги значи вче4а напълних и днес е до средата лапна за няма 150 км половината
а относно маслото какво трябва да е?как като боза? а и колата седи в гараж няма никаде теч нито нишо загрява си до нормално положение и при ръчка няма грижи...

- bonbonev_11
- Потребител
-
колеги дайте акъл!!!
карам 325td и тая сутрин едвам запалих /с леко дръпване/ и отзад излезнаха 10-те малки негърчета. като въртях все едно нямаше гориво и излизаха гадости. като запали работеше много остро и ми казаха че тва било от гадна нафта. веднага сипах добавка на stp и промени работата на мотра. преди да ми направи тоя номер като спирах на светофар от време на време ми притрисаше.
ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА Е ОТ ГАДНА НАФТА?
карам 325td и тая сутрин едвам запалих /с леко дръпване/ и отзад излезнаха 10-те малки негърчета. като въртях все едно нямаше гориво и излизаха гадости. като запали работеше много остро и ми казаха че тва било от гадна нафта. веднага сипах добавка на stp и промени работата на мотра. преди да ми направи тоя номер като спирах на светофар от време на време ми притрисаше.
ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА Е ОТ ГАДНА НАФТА?
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
а е брат напиши си др тема мн тъпо да ползваш моята
а относно моя проблем някои има ли си на представа ко става?

Маслото трябва да ти е бисто, да не е кафеникаво с примеси и да не изглежда като боза, напълни си до чертата с охладителна течност и покарай докато отвори големият кръг (маркуча долу в дясно да е доста топъл) и спри някъде на сухо и дай газ на колата над ~1500-2000 оборота и задръж няколко секунди, огледай дали не тече отпред някъде (при ремъците) и да го хвърля или изпарява, и след това погледни под колата дали не е станала локва и пиши после какво е станало за да ти кажем къде да търсиш 

- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- dqvola666
- младши ентусиаст
-
tarkalay написа:а е брат напиши си др тема мн тъпо да ползваш моята![]()
Абе и на жена ми беше така просто си имал мн малко антифриз и като си долял системата си го е всуммммкнала и тва е.
- viksan_1985
- кандидат ентусиаст
-
с риск да се пожторя колега системата ти побира около5-6 литра жода или антифриз... уверисе 4е е пълна ..запали колата и я остажи да поработи малко за да отвори вси4ки крагове после ако е нужно долеи ,оставия да поработи о6те малко и после огледаи навсякаде за теч около ремаците водната помпа и ако няма теч и пак ти изчезва си жив маслото трябва да е рядко и кафеникаво.... ако е по гасто и има примеси се консултираи по наи барзия начин с автомонтиор колегите щте те опатят каде да отидеш щтото аз не ги знам много каквото има по моита кола си го правя сам...
и задалгително пиши какво е станало след опоитите ти....

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2