Ауди е новото БМВ
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Оф, къде започна темата къде стигна. Алекс искаше да каже едно, 95% разбраха друго.
Относно здравината на Ауди, мисля че са много достоен конкурент на БМВ! Изработката по абсол#тно нищо не остъпва!
Както и да е, на мен и ауди и бмв та даже и бенз ми харесват! Всяка една марка си има собствена философия и своя уникалност!
Относно здравината на Ауди, мисля че са много достоен конкурент на БМВ! Изработката по абсол#тно нищо не остъпва!
Както и да е, на мен и ауди и бмв та даже и бенз ми харесват! Всяка една марка си има собствена философия и своя уникалност!
много ти разбира чутората, идея си нямаш какво е quattro и какво можеFeanor написа:Беше класика, колега, беше.
D3BEP, мое да са комфортни Аудитата, ама задвижването им е на грешната ос.

а че ауди-тата било по-ефтини тва напоследък хич не е така, а даже, колкото и смешно да звучи наскоро повишиха цените на някои от моделите с 0.8%( смейте се на воля

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
И да са повишили цените това не е оправдано защото с нищо не превъзхождат BMW. И ако е така излиза че като си купиш BMW хем ще е по-евтино от Ауди хем по-хубаво

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Евала сектанти.....
Саше що ли пускаш такива теми не мога да разбера.
Саше що ли пускаш такива теми не мога да разбера.
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
ole написа:много ти разбира чутората, идея си нямаш какво е quattro и какво може![]()
Ма разбира се, че нямам. Ако не съм от "Audi club Bulgaria" просто няма как да имам. Нали?

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Аз пък съм в двата форума от по едно и също време.Най-точното мнение в тази тема е малко по-нагоре.Двете марки са с различна философия и сами по себе си са уникални.
А колегата дето казва,че точно АУДИ са колите с пестене от качеството е в голяма заблуда.Нека ми покаже Б4-ка или А4-ка с кори като на Е36-та му.А и в последно време АУДИ се определя като колата с най-качествен интериор.Съгласен съм да сравним мойто безлично АУДИ с някое Е30 Е36 на здравина на интериора
За мен и двете марки за на върха
А колегата дето казва,че точно АУДИ са колите с пестене от качеството е в голяма заблуда.Нека ми покаже Б4-ка или А4-ка с кори като на Е36-та му.А и в последно време АУДИ се определя като колата с най-качествен интериор.Съгласен съм да сравним мойто безлично АУДИ с някое Е30 Е36 на здравина на интериора

За мен и двете марки за на върха

ТДС - Турбо Див Селянин
67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5