Помощ! Трябва да избера!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
- monsterofcock
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 530д
hemicharger написа:За 20 000 лв. читаво 525Д няма да намериш, или ако намериш ще трябва да налееш бая кинти. Читаво 525Д варви към 30 000.
Е стига бе! Тва да не е ФИАТ че да не е читаво за 6 г... толкова лесно ли се скапват, а за цените мисля че читаво и под 20 000 ще намеря 525 специално, не 530...
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Разликата между ауди и бмв е огромна!Аудито е с предно а бмв е със задно!Така че ако питаш мен аз избирам бмв-то!Не казвам че и аудито е лошно!Но по принцип това са коли за лукс а бмв-то носи утеха!
Пробваш оглеждаш караш и накрая сам си прецени!
Аз например когато си купувам бмв е36 трябва да имам отделени 1000-2000 лв. така че при теб трябва да имаш поне 10000лв.!
Особено от тези 3-те немски марки няма нищо евтино и 3-те марки са със скъпа поддръжка!Зависи ти с какво разполагаш!
Успех!
Пробваш оглеждаш караш и накрая сам си прецени!
Аз например когато си купувам бмв е36 трябва да имам отделени 1000-2000 лв. така че при теб трябва да имаш поне 10000лв.!
Особено от тези 3-те немски марки няма нищо евтино и 3-те марки са със скъпа поддръжка!Зависи ти с какво разполагаш!
Успех!
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
monsterofcock написа:hemicharger написа:За 20 000 лв. читаво 525Д няма да намериш, или ако намериш ще трябва да налееш бая кинти. Читаво 525Д варви към 30 000.
Е стига бе! Тва да не е ФИАТ че да не е читаво за 6 г... толкова лесно ли се скапват, а за цените мисля че читаво и под 20 000 ще намеря 525 специално, не 530...
Не гледай най-евтиното измежду обявите, то между кола и КОЛА има голяма разлика.

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- monsterofcock
- кандидат ентусиаст
-
E гледам цените почват от 17 хилки викам за 20 да е читава
. Тук като си харесам къде да я закарам да я погледнат преди да дам парата?

- Dien
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 tds
Според мене не би трябвало да си купуваш BMW ...
Неможеш да сравняваш тези коли и да си правиш сметка коя да купиш !
Просто неможе , водещото е да е колко гори ; колко струва подръжката;
колко дига ...
Купуваш марка BMW не купуваш "Tiko"
Аиде със здраве !
Надявам се да направиш правилния избор !!!
Неможеш да сравняваш тези коли и да си правиш сметка коя да купиш !
Просто неможе , водещото е да е колко гори ; колко струва подръжката;
колко дига ...

Купуваш марка BMW не купуваш "Tiko"
Аиде със здраве !
Надявам се да направиш правилния избор !!!
Виж сега мене ако питаш зимай баварката и хич не му мисли по бърза е от аудито 100% аз карам 520д 136 коня и тея а6 много трудно ме минават, аудито е с турбо дизел но бмв-то е comman rail http://www.carexpert.ru/compare.php?vie ... arch&modid[]=bmw5-2000s25&modid[]=audi6-1997s25 ето виж тук кво пише да сичко е в полза на бмв то да не говориме че има огромна разлика във возията тва ауди друса кат за светтовно, е ако не си свикнал да караш кола със задно предаване аудито в началото ще ти е послесно с него ама не мисля че тва може да ти бъде водеш принцип в избора. по въпроса за акциза 525 163 коня не акцизно но 530 е иначе 530д е по бързо с около секунда при ускорението от 0 до 100 а разликата в разхода не е никак голяма (доста се качва ако е автоматик де) са едвали има законен начин да избегнеш акциза съмнявам се да може , а за частите и на двете коли са скъпи... е дано съм ти дал някои отговори.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Мерцедеса е Н:1 колега, ама и мн $$$ иска
Е класата да е кам 2004-та ама с още толкова пари
изключваме я нея
на аудито по якото е че лосчето е като на БМВ 3-ка малко ниско и яко .. и има 6 скорости , а бмв-то е с 5
ама много тракат аудитата дизелите / бмв-то дизела е доста по безсшумно !
само смяна на ремаците на 2.5 ТДИ са ти 2000-3000 лв.
на БМВ-то са по ефтини
ти по добре си вземи 525 ама бензин 193 коня, и му сложи газ/метан щом търсиш икономия и бърз старт Ха
с ефтин дизел ще се наиграеш , ама ти си знаеш !
харесваш некоя 525д, отиваш с ДаруКар или Камор Ауто и там ще ти кажат дали става тая кола или не .. ! тва е и да се пофалиш скоро

Е класата да е кам 2004-та ама с още толкова пари

изключваме я нея
на аудито по якото е че лосчето е като на БМВ 3-ка малко ниско и яко .. и има 6 скорости , а бмв-то е с 5
ама много тракат аудитата дизелите / бмв-то дизела е доста по безсшумно !
само смяна на ремаците на 2.5 ТДИ са ти 2000-3000 лв.
на БМВ-то са по ефтини
ти по добре си вземи 525 ама бензин 193 коня, и му сложи газ/метан щом търсиш икономия и бърз старт Ха

с ефтин дизел ще се наиграеш , ама ти си знаеш !
харесваш некоя 525д, отиваш с ДаруКар или Камор Ауто и там ще ти кажат дали става тая кола или не .. ! тва е и да се пофалиш скоро

- monsterofcock
- кандидат ентусиаст
-
- monsterofcock
- кандидат ентусиаст
-
baimarin написа:Виж сега мене ако питаш зимай баварката и хич не му мисли по бърза е от аудито 100% аз карам 520д 136 коня и тея а6 много трудно ме минават, аудито е с турбо дизел но бмв-то е comman rail http://www.carexpert.ru/compare.php?vie ... arch&modid[]=bmw5-2000s25&modid[]=audi6-1997s25 ето виж тук кво пише да сичко е в полза на бмв то да не говориме че има огромна разлика във возията тва ауди друса кат за светтовно, е ако не си свикнал да караш кола със задно предаване аудито в началото ще ти е послесно с него ама не мисля че тва може да ти бъде водеш принцип в избора. по въпроса за акциза 525 163 коня не акцизно но 530 е иначе 530д е по бързо с около секунда при ускорението от 0 до 100 а разликата в разхода не е никак голяма (доста се качва ако е автоматик де) са едвали има законен начин да избегнеш акциза съмнявам се да може , а за частите и на двете коли са скъпи... е дано съм ти дал някои отговори.
Всички 525d от 2001 и 2002 ли са common rail?
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
- jailbreaker
- кандидат ентусиаст
-
Re: Помощ! Трябва да избера!
1. Колко харчи БМВто
Колкото го настъпваш. Ако си добър можеш и над 30 да му изкараш разхода.
2. По-ли върви от Аудито и има ли значение че БМВто е само дизел а не ТДИ?
кАжи ми само как мериш "вървенето".
3.Скъпи ли са частите за тая машина?
Скъпи са да. Някои са направо безценни. Хората преди мене са ти го казали.
4. Колко пари излиза пълно каско?
М/у 5 и 7 процента от оценката на колата.
5. Акциз плаща ли се за него?
Както вече бе посочено за коли до 163 к.с. акциз не се плаща. 525д е точно на границата, следователно не се плаща. За 530, което е 142 кW, тоест 193 кончета се дължат 4970 лева. Как точно се смята е упражнение по използване на разни търсачки за домашно.
6. 530 много ли повече върви, и вярно ли е че харчи под 10
? Има ли начин акциза да се прескочи...
Виж 2. Да, верно харчи под 10, от немската нафта и по-малко даже.
Акциза го прескачай на воля, но трябва да го платиш.
И последен въпрос... ако се дръпне с Мерцедес Е220 2002 ЦДИ кой ше бие? Мерцедеса е 150 коня
Колегите вече са те съветвали - ако искаш кола за "дърпане" си вземи колесар; по-удобно е... а и няма да ти се налага да носиш "твърда връзка", както пише за някои случаи в закона.
И моля те, не ми/ни се обиждай на сарказма, но наистина си си задал въпросите просейки си го.
Колкото го настъпваш. Ако си добър можеш и над 30 да му изкараш разхода.
2. По-ли върви от Аудито и има ли значение че БМВто е само дизел а не ТДИ?
кАжи ми само как мериш "вървенето".
3.Скъпи ли са частите за тая машина?
Скъпи са да. Някои са направо безценни. Хората преди мене са ти го казали.
4. Колко пари излиза пълно каско?
М/у 5 и 7 процента от оценката на колата.
5. Акциз плаща ли се за него?
Както вече бе посочено за коли до 163 к.с. акциз не се плаща. 525д е точно на границата, следователно не се плаща. За 530, което е 142 кW, тоест 193 кончета се дължат 4970 лева. Как точно се смята е упражнение по използване на разни търсачки за домашно.
6. 530 много ли повече върви, и вярно ли е че харчи под 10

Виж 2. Да, верно харчи под 10, от немската нафта и по-малко даже.
Акциза го прескачай на воля, но трябва да го платиш.
И последен въпрос... ако се дръпне с Мерцедес Е220 2002 ЦДИ кой ше бие? Мерцедеса е 150 коня

Колегите вече са те съветвали - ако искаш кола за "дърпане" си вземи колесар; по-удобно е... а и няма да ти се налага да носиш "твърда връзка", както пише за някои случаи в закона.
И моля те, не ми/ни се обиждай на сарказма, но наистина си си задал въпросите просейки си го.
Winners never quit. Quitters never win. But those who never quit AND never win are IDIOTS.
- monsterofcock
- кандидат ентусиаст
-
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
По въпросите ти не мога да кажа много, НО, возията на БМВ-то е по-добра, същото мога да кажа и за салона (мое мнение, добито от личен опит)
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2