проблем с оборотите след 5000
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- жорето с бмв-то
- Потребител
-
проблем с оборотите след 5000
здравейте, да ви обясня - имам проблем с оборотите, на 5000 оборота на всяка скорост все едно ми прекъсва подаването на гориво и не може да вдигне повече от 170 км, смених филтри, свещи и не става ако някой знае от какво може да е нека каже.колата ми е БМВ 318и
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Това си е серийна екстра на М40
Колега този проблем се явява от износен разпределителен вал ,кобилици подигачи.
Ремонта е като ги подмениш с нови ,друга оправия няма.
Предполагам че се чуват доволно повдигачите?

Колега този проблем се явява от износен разпределителен вал ,кобилици подигачи.
Ремонта е като ги подмениш с нови ,друга оправия няма.
Предполагам че се чуват доволно повдигачите?

- stenli_bmv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535д
Re: проблем с оборотите след 5000
Като купувате коли за 3-4000лв е тъй.Сега даи 1000лв.за ремонт или карай такажорето с бмв-то написа:здравейте, да ви обясня - имам проблем с оборотите, на 5000 оборота на всяка скорост все едно ми прекъсва подаването на гориво и не може да вдигне повече от 170 км, смених филтри, свещи и не става ако някой знае от какво може да е нека каже.колата ми е БМВ 318и

- robert1975
- младши ентусиаст
-
stenli_bmv написа:Като купувате коли за 3-4000лв е тъй.Сега даи 1000лв.за ремонт или карай такажорето с бмв-то написа:здравейте, да ви обясня - имам проблем с оборотите, на 5000 оборота на всяка скорост все едно ми прекъсва подаването на гориво и не може да вдигне повече от 170 км, смених филтри, свещи и не става ако някой знае от какво може да е нека каже.колата ми е БМВ 318и
ами купик моита М 40 миналата година за 4000- пък лев не съм дал ама беше в един маниак дето всичко е сменил-то може да си купиш и за 8000. некои кашон- като се купува просто се гледа

BMW-маниак

- mitak_88
- младши ентусиаст
-
robert1975 написа:stenli_bmv написа:Като купувате коли за 3-4000лв е тъй.Сега даи 1000лв.за ремонт или карай такажорето с бмв-то написа:здравейте, да ви обясня - имам проблем с оборотите, на 5000 оборота на всяка скорост все едно ми прекъсва подаването на гориво и не може да вдигне повече от 170 км, смених филтри, свещи и не става ако някой знае от какво може да е нека каже.колата ми е БМВ 318и
ами купик моита М 40 миналата година за 4000- пък лев не съм дал ама беше в един маниак дето всичко е сменил-то може да си купиш и за 8000. некои кашон- като се купува просто се гледа
ПО СКОРО КОЛЕГА КАТО СЕ КУПУВА СЕ КРЪСТИШ НЯКОЛКО ПЪТИ И СКАЧАШ В КЮПА...ЗАЩОТО 99 ПРОЦЕНТА СИ Е КЪСМЕТ!!!
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
laviatan написа:колега много ми харесват голямите ти букви ама да знаеш че не сме кьорави
такава ми е работата че пиша с големи букви и често не се сещам да ги сменя!!!
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Не е 99% късмет ами са 99% боклуци дето ги внасят за да могат тук да ти кажат цена 3500 и пак да спечелят 1000лв. Който си има добра кола никога няма да я даде за без пари. Друг е въпросът че има и търговци които се опитват да надуват цените за да повярваш че колата е много хубава 

- viksan_1985
- кандидат ентусиаст
-
колега и аз имам подобен проблем.. не му се впрегаи караи така и това е колите са ни стари.... правиш едно излиза друго и така .., а иначе колегите са прави колата се взима на късмет та ако 6те и от ба6та си да я вземеш... това е положението ако не тракат повдигачите караи и не се притесняваи... 

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Мойто все още си удря прекъсвача, ама не знам до кога...засега само като го вкарам в лютеницата, почва да съска нещо...ама тва сигурно е от злоба 

- ivan_krilov
- кандидат ентусиаст
-
Колеги, аз като по-прост, ама да питам??? Имал съм 3 м40-ки, все чукащи, едната спря 1000-2000 км. след продажба на клиент, ама всички си вдигаха нормално обороти,а не 5000???Нещо съм в грешка?
- Shider
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: touring 318tds
Моята пък не трака, ама спира на 5600/700 оборота!
Така или иначе, ще се прави газоразпределението...

Така или иначе, ще се прави газоразпределението...
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
жорето с бмв-то написа:здравейте, да ви обясня - имам проблем с оборотите, на 5000 оборота на всяка скорост все едно ми прекъсва подаването на гориво и не може да вдигне повече от 170 км, смених филтри, свещи и не става ако някой знае от какво може да е нека каже.колата ми е БМВ 318и
Не плашете човека с тези износени разпределителен вал, кобилици и т.н. Причината според мен е от друго. Не мога да кажа точно, но е хубаво да се проверят дебитомер, налягане на бензина, евентуално запушен катализатор и неизправна ламбда сонда. Една диагностика е достатъчна. Когато не отчете нищо, е или катализатор, или дебитомер. С тези стари дебитомери с износени писти е съвсем нормално колите ни да нямат мощност, или да прекъсват ускорението. За по-сигурно вземи някой изправен дебитомер и пробвай.
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2