Косово е Сърбия!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 21 Мар 2008, 15:56

И даже мога дакажа, че при СССР бяхме по - добре в международно отношение и в икономическо и инфраструктурно, отколкото при САЩ

какво сме били по добре при Руснаците, че им купувахме боклуците дето не функционират вече никаде по света, толкова са зле Руснаците имат всички земни ресурси и живеят зле, това е от оправниците комунисти. А най-много ме дразнят наще, че играят двойна игра вднъж САЩ после със Русия. Кавко стана с кремиковци веднага предложения за Украйнски милярдер да го купи, какво може да направи един Украйнец със сравнение със един Германец или Американец, какво модернизиране ще направи ? неможеме да тръгнеме напред от наще комунисти да имаме една цел, дано им е последният мандат, лошото е че турците не ги интересува дали ДПС прави нещо за страната и пак ще гласуват за тях и все ще си седим на едно место, а като отида на село всеки се кланя пред БСп и си спомня за евтините кебапчета и те пак гласуват за тях, няма оправия :confused:
Така като сме ту със САЩ ту със Русия и двете страни не смеят сериозно да инвестират във нас и за това сме на това дередже, а по темата Трябва да решим кой ще ни е съюзник и него да подкрепяме прав или не, нямаме думата ние :confused:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 520i
Мечтае да кара: кара това, за което мечтаеше...
Детайли за колата: Simply the best

Мнение от pepo_520i » 21 Мар 2008, 16:19

Ситуацията е такава, че отново ние сме в положението на бушон. И при двата варианта, ние горим. Ако признаем Косово-сърбите ще засилят антибългарските страсти (не че са намалявали). Ако бяхме приели другият сценарий, то тогава щяхме да получим широк "международен" отзвук на това си действие. Щяха да започнат да се изливат всякакви помии срещу България и Българският народ от фондациите на филантропа Сорос. Щяхме да бъдем наречени подтисници, мекерета и други квалифициращи думи. Щеше да се свика конференция,на която основна тема щеше да бъде, нима България играе вързано със Сърбия и Русия? Нима е оставила проевропейският си курс за друг път? Аз смятам, че признаването на Косово, като независима е една голяма грешка. Не трябваше да става това. Сега пътят на исляма към Европа е отворен. Вижте това...

http://vbox7.com/play:a4310ffe
"Не се срамувай да кажеш онова, което не се срамуваш да си помислиш!"

Изображение

http://bg.netlog.com/groups/presiyan

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 21 Мар 2008, 16:21

При руснаците имахме участие в космическа станция, мисля, че сателит и двама космонавти.
Бяхме първа страна в света по производство и износ на храна за космонавти.
Втора по мотокари.
Между първите по домати.
Първа по розово масли.
Световен лидер в киселото мляко.
Изнасяхме оръжие за целия изток.
Внасяхме петрол почти без пари от сегашни врагове, като Либия и Ирак.
Изнасяхме - забележете - компютри и дискови запаметяващи устройства.
Всичките ни заводи са строени оттях, много и почти без пари. За 20 млн долара вдигнаха Нефтохима, който днес, амортизиран и уж фалиращ продадоха за смешните чисти 111 + инвестиции за още толкоз.
Каквото имате като пътища, железници, летища е от "руско време". Е, без 50 км. магистрала. За 25 години - толкова.
Може и да не бяхме световни лидери, но определено имахме място под слънцето. Много от нещата, които продавахме за русия всъщност бяха административно разпределени буклуци.

Сега сме първи само по внос.
И стига сте го ревали този Кремиковци.
Още при дядо тошо беше ясно, че кремиковци е грешка. Че находището е по - бедно от очакваното а с внос предприятието просто ще излезе на загуба. Кремиковци е загубена кауза, изкуственото цвете, дето красеше София, ама увяхна. Не отсега. Будала е който го купи.

САЩ много здраво инвестираха в нас.
Върнаха ни 5% от иракския дълг. Формата? Откупи дълга ни тяхна фирма на тази цена....
Принудиха ни да се откажем от либийския.
Карат ни да им плащаме военните кампании с членски внос, и отгоре на туй сами да си плащаме участието в тях. България е завоевател! Не знам дали знайте....
Продават ни много евтин петрол. Най - евтиния. И качствения. По - добро е от Брент. И малко прилича на Цимент.
Със сила взеха пристанище Бургас и отказваха да платят наем и такси, не знам дали знаете. Е, не със бой, ама буквално се настаниха. Сега не знам вече дали плащат.
И съответно ние им признахме Косово, щото не ни пука например за нашия транзит през Сърбия или например за руски и сръбски туристи.

Аз питам: САЩ кво са ни дали?
Ние че имаме с какво да се мусим на сърбите, имаме. Ама какво? Ще участваме в раздробяването на всяка съседна държава от чужд завоевател, щото видиш ли имаме памет. Прилича ми на дежа ву. Чували ли сте, че около 1390 година византийския император идва да моли българите за помощ за турското нашествие, а те го изгонили и го напсували на майка, че даже се сродили с турския султан. Същото направили и сърбите. И накрая първо българите, а после и сърбите паднали.
Гледам тука, пак българи и сърби участват... Дали ще е нов сценария?

И тука нещо такова става. Аз не виждам националния ни интерес във виковете "хак да им е на сърболята".

И виждам откровен профанизъм.
Сърбия била проблем за националната сигурност на България, щото пропагандирала в Македония.
"Решихме" им проблема, братя. Сега Македония граничи с Косово и Албания. Там проблем не може да има. Големият проблем е вече решен.
Ха дано. Ама сещате ли се колко е кухо такова твърдение?

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Мар 2008, 17:26

сега,ДЗВЕР,аз не разбрах нищо кое му е простото,кви автомат4ета и кой ще ни насочи??? Румънците като не са на нащо мнение сеа кфо става с тях :roll: И какво печелим от признаването така и не разбрах??
И откога Албания ни е приятел и как???
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 21 Мар 2008, 17:47

сега,ДЗВЕР,аз не разбрах нищо кое му е простото,кви автомат4ета и кой ще ни насочи??? Румънците като не са на нащо мнение сеа кфо става с тях И какво печелим от признаването така и не разбрах??
И откога Албания ни е приятел и как???

Хм. Определено нищо не си разбрал.
Може би стилът ми е малко излишно завоалиран.

"Автоматчетата" ги насочва една държава. Нагорни Карабах? Май не е тя. Отговорът на въпроса "кой" се крие в отговора на въпроса в чии интерес е взетото от нас решение.

Признаването и "приятелските кръгове" са си чист сарказъм. Ти САЩ ги мислиш наистина за приятели изглежда?

Какво печелим от признаването? Ставаме двама, които задаваме този въпрос. Трябва да намерим само кого да попитаме.

А простото е много просто и то характеризира какво губим. Бая "патриот" тука се изсипа с мнението, че било важно да признаем Косово, щото гадните сърби правели антибългарска пропаганда в Македония. Намерихме му цаката, викам аз. Сега, вместо антибългаска пропаганда ще пратим Македония в про/контраалбанска война.
Която, мжду другото за по - бавно мислещите, ще я доближи повече до Сърбия, откокото каквото и да е друго по вестниците и обявите, които четете.
Така че решихте проблема.

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 21 Мар 2008, 18:33

значи не съм те разбрал правилно,а за САЩ мнението ми е :puke: :puke: Дано наистина да не се получи накъф апокалиптичен сценарии,като за начало мен ми е супер криво че ше трябва да минавам през Руманеску :censored: ,една хубава дума не съм чул за тях и пътищата им
П.П. а аз мисля 4е не си разбрал тези дето плюят сърбите,аз съм сред тях,това не означава че те са за признаването на Косово,а по-скоро че не трябва да ни пука за сърбите по емоционални причини...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 21 Мар 2008, 18:45

Колеги ние колкото и да си чекнем клавиатурите, полза няма. А факта си е факт: Имам един колега от иу варна, сърбин, БГ възпитаник, с роднини в страната, ще кажете - ще ни влезе в положението. Да де ама пича си би камшика и газ в сърбия на първия ред на антибългарски митинг. Щом човек, който има всякакви причини да ни обича се държи така, какво ли правят при това положение другите сърби, дето ги боли *** за нас? Ми ще ни го слагат от всякъде, ето к'во! Предложиха ми стажантско място в майкрософт в сърбия, ма викат: Не можем да ти гарантираме безопасността в страната, е те това се вика голем т*шак. И пак неи сме на х*я на пътя. Щото едва ли прекаран съм само аз!
П.С. Отивам да пия една студена вода, че много яд много нещо
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 21 Мар 2008, 18:50

ДЗВЕР, да на страната на САЩ сме в случая, знаеш че не я обичам, но за този момент на нас така ни е по-добре. Само заради анти Българската й политика на Сърбия съм ЗА Косово, така както те отцепиха от нас македония, така сега и отцепват Косово!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 21 Мар 2008, 18:51

D3BEP написа:И даже мога дакажа, че при СССР бяхме по - добре в международно отношение и в икономическо и инфраструктурно, отколкото при САЩ.

Знаеш ли кои бяха по-добре тогава наистина - държавна сигурност, бившите партизани и поставените послушни началници без образование. Сега на тези леко им се ограничиха хоризонтите и затова не им харесва. Хайде обясни ми защо като сме били толкова добре тогава се случваха следните неща, които доста хора "не помнят":
- искаш да си купиш кола, чакаш от 16 до 20 години за една лада;
- огромните животновъдни комплекси бълват продукция, а по магазините чакаме на опашка за кисело мляко (само в 6 часа сутринта докарват и до 20 мин. свършва), хлябът и олиото с купони;
- банани само на нова година ако си чакал цял ден на опашка, а по някога и да си чакал пред теб свършват;
- петрола бил евтин, ама три километра опашка на бензиностанцията;
- голям износител на ток сме били, а е имамало режим на тока;
- ако си позволиш да кажеш на публично място, че нещо не си съгласен с властта айде в Белене и бой, ако имаш късмет след време те връщат, ако не дават те на прасетата и само връщат дрехите ти на жена ти;
- огромни нецелесъобразни заводи, бълващи нискокачествена продукция, която се купува само от СИВ и най-вече Русия;
- ако не отидеш на манифестация да викаш "С БКП напред", "Вечна дружба" те гонят от работа;
- баба ми е работила по цял ден на полето за 50 стотинки на ден;
- защо комунистите са дали толкова пари на Ирак, Либия и др., знаейки че едва ли България повече ще ги види тези пари, докато народа е мизерствал?
- в училище ни третират като войници: клас стани!, клас мирно!, в часовете по физическо строй се, равнис. Това едва ли е било от уважение към учителя, а по скоро да ни научат на подчинение още от малки;
- в инфраструктурно отношение нямаше дуки по пътищата или какво, по-скоро всичко се е строяло нискокачествено и грозно, затова сега всеки мост е пропаднал, повечето стари сгради в градовете са сиви и отблъскващи;
- нямаше дори най-елементарното тоалетна хартия, но сигурно и това никой не помни;
Има и още за което сега не се сещам разбира се, така че колега моля те да премислиш дали сме били по-добре.
D3BEP написа:Чували ли сте, че около 1390 година византийския император идва да моли българите за помощ за турското нашествие, а те го изгонили и го напсували на майка, че даже се сродили с турския султан. Същото направили и сърбите. И накрая първо българите, а после и сърбите паднали.

А ти чувал ли си, че именно византийците са насърчили турците да нападнат България.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
Мечтае да кара: E46 M3 Csl
Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)

Re: ..............

Мнение от Akyosev » 21 Мар 2008, 18:51

Тоо Cool написа:...

Не знам за крилото на тея ама оня със зенитката беше казал извинявайте за този F118(не знам за номера му точно) ама не го видях, беше невидим :mhihi:

Че си промит мозък и защитаваш тая смешна измислена държавица ... направо ми е жал за теб

Иначе по темата ... принципно съм 100% зад сърбите и им съчувствам. Кофти е мазна паплач, като тия мангали шиптерите, да ти вземат исторически значима земя и да казват "това е мое". Но по тази логика има доста подобни проблеми по света. Горе-долу е сходен и палестинският такъв ... евреите идват, взимат и казват Бог ми е казал тук да живея :shock: :shock: :shock: ... за разстел са си :evil: (тук цитирах един приятел).
Днес говорихме с едни колеги по този въпрос и ако се погледне от друга страна никой сърбин не би отишъл там да живее или на почивка и т.н. На никой сърбин няма да му се наложи да плаща помощи за 10те деца на някой мазен циганин. Ще имат и възможността да си изчистят останалата част от страната от тая измет. Но това си е малка утеха :(
Трябва да помислим и ние да пратим по рудниците и мините мангалите ни (да си правят Косово и Мосово и к'вото си искат) ... те не биха си направили държавица, защото няма да има от кой да крадат :twisted:

В крайна сметка сърбите няма да ни четат мненията от форума, а ще гледат действията на политиците ни ... та дано не създават проблем на българите на тяхна територия (или тези, които само преминават) :confused:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 21 Мар 2008, 19:17

agent smit
Братле, говориш глупости за "комунизма". Ясно си те представям. Вероятно си бил тогава макс. 4 годишен. Опашки. Глупости. Опашки и купони имаше два месеца покрай преврата само. Гладни никога не сме стояли нито в малкия, нито в големия град. Къде си бил ти ч си гладувал приятелю?
Що се отнася до автомобилите: тогава на Запад пък всеки имаше мерцедеси. Говориш за преди 20 години. И на запад тогава колите не са били колкото сега. Да, източният блок беше доста по - слаб в автомобилостроенето, но имаше други предимства.

А ти чувал ли си, че именно византийците са насърчили турците да нападнат България.

Визирайки стила ти, ти вероятно си ги чул като са го направили и сега ни разказваш.
Тъй, каот историята обаче не може да се крепи само на очевидци:
Би ли ми посочил истирически източник на който се крепи твърдението ти?
Аз ще ти дам моя, знам го и го има в Интернет.
Предлагам вече тъй да си говорим за история, щото твоята е малко... странна.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 21 Мар 2008, 19:48

D3BEP съжалявам, че смяташ тези неща за комунизма за глупости. Явно няма смисъл да спорим, тъй като за втори път ме иронизираш. Аз обаче ще ти пожелая да бъдеш жив и здрав. И глупости говориш ти, а не аз.
Последна промяна agent smit на 26 Мар 2008, 16:51, променена общо 1 път

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 21 Мар 2008, 20:21

agent smit написа:D3BEP съжалявам, че смяташ тези неща за комунизма за глупости. Явно няма смисъл да спорим, тъй като за втори път ме иронизираш. Аз обаче ще ти пожелая да бъдеш жив и здрав.
Истината е по средата,наистина имаше дефицит и опашки и купони,но доста по-късно ,след разпада на системата ,както казват по медийте :mhihi: Ина4е за концлагерите ,доносниците и бананите е верно,както и 4е се 4акаше цел живот за коли и апартаменти...най малко се 4акаше за Шкода,ни затфа имахме 105Л,битурбо компресор АМГ :mhihi: :mhihi: А лада 5ца или де късмет самара беше нещо като ехееее Волгите бяха само за мутрите от партията,като С класа :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 21 Мар 2008, 22:18

D3BEP
Всичките ни заводи са строени оттях, много и почти без пари.

Направо без пари са ги стройли даже със наще пари са ги построили като са взели на дядо ти и на баба ти земите и още няколко милиона случаи така, всичко им е излезнало без пари, как няма да изнасяме навсякаде, като те пари за семена само са давали. Много ясно, че такава пропаганда все пускаха едно време " от 1 декар земя сме извадили 10 тона жито" което е не реално и са залъгвали обикновените хора колко добър е животът, а зад тоя 1 декар крият още 10. Всичко е построено не за евтино, а за без пари. Каде са отишли тея печалби от наще земи ?? Едно време защо толкова се е крало, а не се е държало сметка ? защото не са техни пари, стари работници са ми разправяли "нося един варел с латекс разливам 1 литър и казвам разляхго и после у нас го занасям", други със пплочки и доста стройтелни материали което са много мног пари. Защо това не се прави сега, защото не са крадени пари..Един дядо ми разправяше " едно време не съм слизъл от колата навсякаде бензин ей така си разменяхме фишове за бензин безплатно от приятели- тея пари как така се раздават ?? Софстрой е умишлено развален и са си ги само продали тея машини и сгради самите тогавашни шефове. А това предприятие е струвало милиони. 80% от сегашните богаташи са едно времешните комунисти. Който си купиха земи за пез пари, на един приятел баба ну още не може да си вземе земите в "Бояна" даже ги съди и те защитават това което са откраднали, големи нагледци...
И тяхната псрослувеута реч " Във името на народа ти взаемаме еди какво си"...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 21 Мар 2008, 22:37

Най-интересното, е че ДЗВЕР няма да се съгласи с никой от вас, даже да му представите официален документ черно на бяло, той пак ще ви "опровергае" с някоя "интересна" теория...то рупа ли рупа.. :mhihi: :mhihi:
Иначе ми стана интересно ДЗВЕР, не знаех че си такъв див комуняга :lol: :lol:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата