Предпочитани мъжки парфюми
Модератор: Общи модератори
Ползвам на Каролина Херера 212-ката, Живанши (червеното), бос селекшън, лакосте есеншъл (зелен) и на Келвин Клайн truth men-а...ма да ви кажа най си ме кефят първите два - малко по-тежки са но миришат яко.....truth-a и лакостето (тва дето сам го писал) са по-лекички и са по за предпочитане през лятото....тва си е лично мое мнение и вкус и на някой може да не му харесват
.......и друго за купуване аз лично предпочитам да си ги вземам от чужбина- тука е пълно с ментаци 

- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Hugo Boss
и STR8 

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
забравихме едно непопулярно,но разкошно парфюмче-Alfred Dunhill -Desire 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Преди седмица си купих от виена най новата Еуфория на Ck ... баси, няма по як.
А и няма нищо общо със старата
53 еур - 50мл.
72 еур - 100мл. (от него взех и лудвам сам по себе си)
А и няма нищо общо със старата

53 еур - 50мл.
72 еур - 100мл. (от него взех и лудвам сам по себе си)

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
тая работа с парфюмите...малко като...!!!
ясно е ,че всеки си има вкус и на един -едно,на друг-друго му харесва. се една : ти къв цвят харесваш!?!? ми син! ма къв син ,беее....!?!? не виждаш ли ,че черния е по-хубав....
ясно е ,че всеки си има вкус и на един -едно,на друг-друго му харесва. се една : ти къв цвят харесваш!?!? ми син! ма къв син ,беее....!?!? не виждаш ли ,че черния е по-хубав....

SKISA написа:тая работа с парфюмите...малко като...!!!
точно за това е и анкета а не просто дискусия.Мен ме вълнува по големия процент одобрение

- Azrail
- UFO Pilot
-
То и тва е ебати темата...
Най-малкото - къде остави Пако Рабан, Черути, дето имат толкоз класики?
За проучвания си има маркетингови рисърчъри, които биха ти свършили доста по-добра работа...
Най-малкото - къде остави Пако Рабан, Черути, дето имат толкоз класики?
За проучвания си има маркетингови рисърчъри, които биха ти свършили доста по-добра работа...
MORE BEER!
Да не говорим пък, че тук акцента е парфюми тип дефилиране на "обществени" места с приятна компания. Има отделни аромати за преди и след спортуване, за ежедневна употреба и т.н. Пък и анкетата е доста във вид "демо" версия и не разгръща потенциала на доста предлагани големи марки в бранша 

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
Благодаря на всички за отговорите .Както вече казах мен ме интересува мнение което е без претенции и което би накарало всеки да сподели какво ползва - това с ежедневни , вечерни и следспортови парфюми ми звучи малко като в реклама.... а и тези класики е ясно че винаги са на мода , но затова и всеки е могъл да си напише мнението!
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
- Liverpool`fen
- Потребител
-
Thierry Mugler A-man и може би 212 другите нестават(лично мнение)
Тва са много тежки аромати и затова ми харесват.но има много хора които си харесват леки аромати затова е въпрос на вкус.
Отиваш...миришеш...харесваш...купуваш
Така с анкета няма да си харесаш
Тва са много тежки аромати и затова ми харесват.но има много хора които си харесват леки аромати затова е въпрос на вкус.
Отиваш...миришеш...харесваш...купуваш
Така с анкета няма да си харесаш

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6