странични огледала много са готини
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
За мен лично много се загрозява М огледалото с тоя мигач. Освен това всеки трети мангал си сложи такива на голфа.
Напално падържам колега,тва като е-класа става,сега случая колегата като си ги е зел с колата да ,но да си сложиш такива трябва да си от тия селяни дето си слагат и сини лампички на чистачките,аве ваобште аман от селяни,ако беше толкова готино от БМВ щяха да я пуснат М-та с такива!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Herman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320I
- Мечтае да кара: BMW e92 M3
хахахахахах леле вие нямате ли собсвено мнение ве оня бил турил тва тоя пък онова колко мангали съм виждал с м-пакет ми дайте и ние да не слагаме селяния било... важното е мене да ме кефи а и мога да ти кажа че не е хич селски... какво че ше стоят като на е-класа лоша ли е е-класата прави ли я "селска" и да не би това че "напомнят" за е-класата макар и малко да я правят такава ...а и защо не са пуснали или да произвеждат като е толкова готино фарове с АЕ заводски за е36 от BMW даже и за М-та ?!? 

- ilialazarov
-
-
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: E36 - 318
точно така
[quote="Herman"]хахахахахах леле вие нямате ли собсвено мнение ве оня бил турил тва тоя пък онова колко мангали съм виждал с м-пакет ми дайте и ние да не слагаме селяния било... важното е мене да ме кефи а и мога да ти кажа че не е хич селски... какво че ше стоят като на е-класа лоша ли е е-класата прави ли я "селска" и да не би това че "напомнят" за е-класата макар и малко да я правят такава ...а и защо не са пуснали или да произвеждат като е толкова готино фарове с АЕ заводски за е36 от BMW даже и за М-та ?!? :evil:[/quote]
точно така важното е на мен да ми харесват
точно така важното е на мен да ми харесват
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Herman написа:...а и защо не са пуснали или да произвеждат като е толкова готино фарове с АЕ заводски за е36 от BMW даже и за М-та ?!?
Защото за първи път АЕ е видяла Е39-ката и то фейслифтовата...ако си се информирал достатъчно,ще се сетиш,че тогава Е36 не се е пройзвеждало

- Herman
- кандидат ентусиаст
-
///MapTo написа:Herman написа:...а и защо не са пуснали или да произвеждат като е толкова готино фарове с АЕ заводски за е36 от BMW даже и за М-та ?!?
Защото за първи път АЕ е видяла Е39-ката и то фейслифтовата...ако си се информирал достатъчно,ще се сетиш,че тогава Е36 не се е пройзвеждало
ама тва ми е пределно ясно но просто му отговарям на колегата (риторично) защо ги е немало тогава мигачите на страничните M огледала

Последна промяна Herman на 20 Мар 2008, 2:19, променена общо 2 пъти
- ///MapTo
-
-
Аз не виждам никаква риторика във предишния ти пост,но както и да е...може и аз да съм криво разбран...
Всеки сам си решава как ще си кичи колата,но да махнеш 2 екстри - подгрев и ел.огледала,за да сложиш мигач на огледалото е някакси...

Всеки сам си решава как ще си кичи колата,но да махнеш 2 екстри - подгрев и ел.огледала,за да сложиш мигач на огледалото е някакси...

- Nukem
- старши ентусиаст
-
но да махнеш 2 екстри - подгрев и ел.огледала,за да сложиш мигач на огледалото е някакси... Rolling Eyes

Иначе пич слагаи си каквото искаш,тук си е форум и ние даваме нашите мнения никой не те спира да кичиш(даже ако имаш пат кам Димитровград в неделя) мога да те заведа на пазара дето са надписите ''бог ми е навигатор'' ''ремус'' и сините праскалки да си земеш!
Тва сичкото в крага на шегата не се нерви и аз като сложих ксенон 12 000к сички казаха че е грешка и е селско и т.н!Всичко е до вкус!
- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
- Herman
- кандидат ентусиаст
-
phantomas написа:а в тия "тюнинг" огледала дали може да се вгради моторчето от ел пакет ?
виж тук : http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=16072

- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
- ///MapTo
-
-
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Според мен трябва да се създаде комисия към форума ,която да следи за чистотата на расата.Всички екземпляри ,които не отговарят на баварските критерий не трябва да се записват в племената книга
Майтап бе,то иначе ще стане като при немските овчарки да се доказва произход с ДНК тест.
И аз понякога имам залитания към някой "тунинг"(даже имам тема за бели стопове
) ама се убеждавам ,че от заводския изглед няма по добро или ако се променя да е минимално и да допълва класическия изглед.
Да се пусне тема кои аксесоари и атрибути към колата са "позволени" и кои я пращат в друга тема.........

Майтап бе,то иначе ще стане като при немските овчарки да се доказва произход с ДНК тест.
И аз понякога имам залитания към някой "тунинг"(даже имам тема за бели стопове

Да се пусне тема кои аксесоари и атрибути към колата са "позволени" и кои я пращат в друга тема.........
Последна промяна CONAN на 21 Мар 2008, 20:49, променена общо 1 път
- Nukem
- старши ентусиаст
-
И аз понякога имам залитания към някой "тунинг"(даже имам тема за бели стопове muhihihihi ) ама се обеждавам ,че от заводския изглед няма по добро или ако се променя да е минимално и да допълва класическия изглед
.

Предлагам да се направи подтема ''ТЮНИНГ'' за сички който не спазват расовата чистота на моделите и те там на спокойствие да си обсаждат разни ШУКАРИЙКИ ,надписи РЕМУС и синички сетлинки за дражките или за чистачките

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
.....кученце дето си клати главата на задния "джам",ЛеДеКа на задната седалка и на таблото,някъкъв спойлер на капака на багажника тип "пейка за гугутки"............
Nukem написа:И аз понякога имам залитания към някой "тунинг"(даже имам тема за бели стопове muhihihihi ) ама се обеждавам ,че от заводския изглед няма по добро или ако се променя да е минимално и да допълва класическия изглед
.![]()
Предлагам да се направи подтема ''ТЮНИНГ'' за сички който не спазват расовата чистота на моделите и те там на спокойствие да си обсаждат разни ШУКАРИЙКИ ,надписи РЕМУС и синички сетлинки за дражките или за чистачките![]()
![]()
има такъв подфорум така че предложението е безмислено
а като гледам начина по който мислиш всички трябва да ги пратиш в тоя форум,защото не виждам някой да не е направил някакво допълнение на своята кола,било то бъбреци,брони,волани,ел. стъкла,прагове,кожени салони,стопове,фарове и т.н. и т.н.

за теб може да са селски тези огледала,а пък за колегата да са силски твоите *М брони* (примерно)

така че спрете да се оплювате,писна ми с това надцакване

53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4