Поредната гадост
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Aз да взема и да ви питам и Що ходите по оторизирани сервизи????? Тия са пълни аматьори, аз от Дару съм патил преди, патил съм от Камор и на единия приемчик там може да му плесна два шамара накрая щото е много отворен, един приятел изгоре там..... кво да говора - на човека заради датчик на колянов вал му смениха 100 неща за хиляди и не се ебавам, а то все не се оправя и най-накрая му казах, че треа да остави колата за 3-4 дена да тествали всички системи по отделно, за да разберели какво и е точно и тоя приемчика тогава щехме да го биеме щото вика "еми то БМВ не е за всеки". човека беше дал над хиляда лева вече и колата пак не пали, а тоя глупак не била за всеки.... абе що ти не еба майката бе....еи са се нервирах и ми идва да хода да го забрулим тоя като циганин джанка. едни пичове в друг сервиз я закачиха, казаха датчик колянов вал, смениха го за 15мин и край. тия ще тествали.... ааааааааааа, а услугата по тестването е 400лв. кво друго да ви кажа.... аз нема да стъпа там освен ако не хода да си купа нещо елементарно
- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
V-max написа:не виждам защо си купувате БМВта щом не можете да ги поддържате . Всеки реве 320д се чупели много - да, чупят се защото не си знаят километрите и е наш ред да плащаме скъпата цена на ремонта . От тук идва и "лошата слава" във форума , а пък те нещата са ясни - купуваш си супер кола , върви и харчи малко - ясно е , че рано или късно трябва да платиш![]()
дюзите не беше уместно да се мяташ баш от БМВ да купуваш ама вече свършеноИма ги по 340-50лв в Германия
Е те това е жестоката истина, а дали на нас ни харесва няма значение. Прав е колегата, хем искаме да е хубава хем и за без пари а ако може и да не се подържа още по добре. За мен БМВ-то бе първата кола която карам дизел и искам да отбележа факта,че ми харесва. Това че са скъпи частите, ами скъпи ни са и колите бе хора. БМВ 2002 г. струва колкото ОПЕЛ Корса чисто нова, ама не си вземаме ОПЕЛА?!?!?!?!?! Така,че темата на колегата anton2106, бе да сподели с нас какво му се е случило, а не кое е по хубаво, бензин или дизел. Поздрави на всички.
- valery
- кандидат ентусиаст
-
Като чета и направо се замислям, дали да не продавам моята печка. Ама не. Прави са колегите, че бензинка хеме е по лесна за поддръжка, хем на дизелака са мо скъпи тъпите ремонти, има сума системи повече и т.н. Намериш ли си наистина пазена дизелова кола не ми се вярва да се дават споменатите суми, от които ми настръхват косите. Решението е да спрем да копуваме коли на по 300к, щото все така ще е: скъпи ремонти, нерви и пак пеша. А до сега не съм видял маистор или сервиз, които да са на 100% коректни и да си разбират и вършат работата както трябва, затова тук сме да си помагаме.
Мойта каручка страдаше от течаща помпа, обърнах джобовете и сега съм доста доволен от разход и вървене, но все още е в изпитателен срок.
Мойта каручка страдаше от течаща помпа, обърнах джобовете и сега съм доста доволен от разход и вървене, но все още е в изпитателен срок.
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Колега моята я взех на 67к км от представителство на БМВ в Германия,с документи с гаранция и всичко останало,като цяло съм много доволен от колата за две години и почти 40к км,яко каране това е първия ремонт сериозен който правя,смятам,че колата като цяло е перфектна по да не и е уроки,и другото което съм правил е демпферна шайба,тъй като се оказа ,че е имала шупла,общо взето това но Вие пак обърнахте темата дизел-бензин кое колко струвало ами кефи ме дизел карам дизел,кефи ме бензин ще си взема бензин това е стига спорихте и нареждахте,помолих веднъж обаче пак продължавате,просто споделям с колеги какво е станало ако и при тях се получи да знаят какво може да е.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Analyst написа: Поддържайте си двигателя, като му сипвата от онази добавка за пречистване на дюзите. Трябва да се поддържат тези коли няма как просто.
В моето упътване за експлоатация пише че не трябва да се слагат никакви добавки в нафтата, маслото или антифриза. Разбира се упътването за есплоатация го дръпнах от мрежата, така че може и да е менте.
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3