Малко помощ..
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Kurt Vagner
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Жената да мърка
Малко помощ..
Колеги чудя се какъв лаптоп да си взема на каква марка Hp , Fujitsu Siemens , Toshiba , Acer ,Lenovo Благодаря ви за инфото 

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Kurt Vagner
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Жената да мърка
Благодаря ти колега казват ми да си взема сони но сега нямам възможност ..... затова предпочитам някой лаптоп от тези модели ...
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Тъй като се занимавам с това, ще ти дам съвет базиран на много опит:
1. Тошиба
2. Acer
3. Lenovo
4. Dell
Никога HP и Сони. Сони нямат официален сервиз в БГ и ако нещо се счупи ти се разказва играта, а и няма смисъл да плащаш двойно само заради марката. HP са голям боклук и много се чупят, а сервизът им е ад. Просто кошмарен. Сервизът на Тошиба е обявен за най-добър в Източна Европа за миналата година. Acer са на първо място по продажби в Европа и на второ в света, качеството е доста прилично. Lenovo e бившият IBM, грозен дизайн, но много здрави. Dell нямат добри наличности, но са чудесни машини. Иначе докато работи няма голямо значение марката, но счупи ли се нещо тогава разбираш. Ако искаш повече инфо, пиши на ЛС.
1. Тошиба
2. Acer
3. Lenovo
4. Dell
Никога HP и Сони. Сони нямат официален сервиз в БГ и ако нещо се счупи ти се разказва играта, а и няма смисъл да плащаш двойно само заради марката. HP са голям боклук и много се чупят, а сервизът им е ад. Просто кошмарен. Сервизът на Тошиба е обявен за най-добър в Източна Европа за миналата година. Acer са на първо място по продажби в Европа и на второ в света, качеството е доста прилично. Lenovo e бившият IBM, грозен дизайн, но много здрави. Dell нямат добри наличности, но са чудесни машини. Иначе докато работи няма голямо значение марката, но счупи ли се нещо тогава разбираш. Ако искаш повече инфо, пиши на ЛС.
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
От горе споменатите марки ACER са най-куци.В момента съм с един от новите модели на Toshiba, ама да ти кажа, че от DELL бях по-доволен
ПС. всички Американски организации са с DELL
ПС. всички Американски организации са с DELL
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Sony или HP ако имаш пари
Ако искаш далаверка виж ASUS.
П.С. За TOshiba не се подлъгвай по доброто име, само тва им е останало

Ако искаш далаверка виж ASUS.
П.С. За TOshiba не се подлъгвай по доброто име, само тва им е останало

- Anthony_J
- ентусиаст
-
Ами в крайна сметка всеки ще ти каже нещо различно и сам ще трябва да си направиш изборът. Не знам колегите на каква база дават оценки, ама аз продавам по 80-100 ноутбука на месец и мисля, че имам доста повече наблюдения. А личният си го сменям през 3-4 месеца и въртя различни марки за да видя разликите. Много зависи и какъв клас търсиш. В ниският всички са еднакви. Успех в преценката 

- Azrail
- UFO Pilot
-
Anthony_J написа:Тъй като се занимавам с това, ще ти дам съвет базиран на много опит:
1. Тошиба
2. Acer
3. Lenovo
4. Dell

Базирайки се на твоето изказване, базирано на дългогодишния ти опит, би трябвало да си АДСКИ доволен от сервиза на Тошиба, за да ги препоръчаш... Щото ако си вземеш Тошиба, гледай да си намериш добър сервиз, където да ти го поправят, защото определено ще си използваш гаранцията

MORE BEER!
- nabora
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1987 e30
Не съм кой знае колко компетентен, но ще изкажа и аз мнение.
Имам HP Pavilion и сега имам проблеми с него и гаранцията ми важи само за САЩ. Познат си беше донесъл от там Тошиба и му приеха гаранцията в сервиз в България. Скоро и на мен ще ми се наложи покупка на нов лаптоп, та ще следя темата.
Коя марка, закупена от САЩ, се поддържа гаранционно и в България?
Имам HP Pavilion и сега имам проблеми с него и гаранцията ми важи само за САЩ. Познат си беше донесъл от там Тошиба и му приеха гаранцията в сервиз в България. Скоро и на мен ще ми се наложи покупка на нов лаптоп, та ще следя темата.
Коя марка, закупена от САЩ, се поддържа гаранционно и в България?
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Никога HP и Сони.
Ти Sony имаш ли че говориш така???????Аз от 4 години имам 2 Sony Vaio и няма други такива лаптопи просто са уникални!Преди 2 години докарахме на приятели още 3 Vaio-та и още не са дали нито един проблем ти какви наблюдения имаш че говориш такива неща!От клиенити и приятели мога да ти дам равносметка 3 развалени MSI-иа за парвите 6 месеца,2 дефектни HP и един се развали след 8 месеца и две фуджицута без коментар ги оствям пални боклуци!
Забрвих и една багаа Тошиба дето право и изгоряха колоните после дисплея!

Последна промяна Nukem на 21 Мар 2008, 10:37, променена общо 1 път
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
Aз си взех леново от джар... за една година нещо батерията се прецака и ми я смениха директно. Машинката верно няма някъв страшен дизайн, но е стабилна. Тогава бързах нещо, но сега ако си взимам лаптоп то ще е мак. Верно са скъпички, но поне знаеш какво получаваш. Иначе от гореспоменатите марки и аз знам, че тошиба имали читави сервизи и не са лоши, имам приятел, който определено е в час и си взе нарочно тошиба по този повод.
Mens sana in corpore sano
- Anthony_J
- ентусиаст
-
Nukem написа:Никога HP и Сони.
Ти Sony имаш ли че говориш така???????Аз от 4 години имам 2 Sony Vaio и няма други такива лаптопи просто са уникални!Преди 2 години докарахме на приятели още 3 Vaio-та и още не са дали нито един проблем ти какви наблюдения имаш че говориш такива неща!От клиенити и приятели мога да ти дам равносметка 3 развалени MSI-иа за парвите 6 месеца,2 дефектни HP и един се развали след 8 месеца и две фуджицута без коментар ги оствям пални боклуци!
Забрвих и една багаа Тошиба дето право и изгоряха колоните после дисплея!
Никъде не съм казал, че Сони са лоши, а че нямат сервиз в БГ. Имам доста повече опит с тях от твоите 2 броя. Продал съм поне 50. Един прост пример. На мой клиент му се развали клавиатурата на Сони ноутбук. Единственият шанс за ремонт е в лицензиран Сони сервиз, защото тяхната политика забранява продажба на резервни части. Най-изгодно излизаше във Франция. С транспорт в двете посоки, 150 евро за диагностика (задължително се плаща, въпреки че знаем какъв е проблемът), 120 евро труд по смяната на клавиатурата и 173 евро е самата клавиатура. Общо излизаше малко над 1000 лв. и цялата процедура щеше да отнеме "само" месец. Сега клиентът е с "прекрасна" външна клавиатура за 20 лв. Грозно, но практично. Сами си правете изводите. Колкото за това на кои марки им важи гаранцията в БГ... Просто машината трябва да се купи задължително с международна гаранция и тогава ще ти важи и тук. Ако вземещ Dell дори без международна гаранция, ще си платиш само резервната част, а труда е безплатен. Повечето Тошиба се продават само с международна гаранция (хубвите модели с по 2 или 3 години) и за това не е имал проблем. А сервизът им е наистина добър. Спорът кое е по-добро е вечен. Виждам много компетентни мнения, коите веднага ме нападат, въпрелки че през живота си са имали 2-3 ноутбука максимум. Аз говоря от гледна точка на професионалист и не защитавам пристрастно нито една марка, защото съм си купил такава, а просто споделям опит.
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3