Кола от Италия - откъде?
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
аве що приказвате глупости:
1.ка ще ти извадят транзитни номера без колата да е в КАТ?
2. транзитните номера важат за БГ само, знаеш ли какъв проблем ще си навличеш?(ако не снесеш тук там и то дебело) Абе за..би този номер!!!
2. транзитните номера важат за БГ само, знаеш ли какъв проблем ще си навличеш?(ако не снесеш тук там и то дебело) Абе за..би този номер!!!
аве що приказвате глупости:
виж сега колега не говоря глупости щото това нещо е правено преди в седмица и що да не може да земеш номера транзитни без колата да е там ? а затава за каде важат нямам идея колата си доиде от италия с тея номера ......
виж сега колега не говоря глупости щото това нещо е правено преди в седмица и що да не може да земеш номера транзитни без колата да е там ? а затава за каде важат нямам идея колата си доиде от италия с тея номера ......
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
cherepa83 написа:....виж сега колега не говоря глупости щото това нещо е правено преди в седмица и що да не може да земеш номера транзитни без колата да е там ? а затава за каде важат нямам идея колата си доиде от италия с тея номера ......
С черепа няма с спорите Много ги чува работите.

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
Вносът на кола от Италия или от Германия
Според мен това са абсолютни глупости и предубедености
Дали ще е от Германия или Италия се същата кочина ще е,стара кола
Имам опит с коли които са нов внос и мога да кажа че като купе от Италия е по добрия избор
П.П Инъче знам едно с сигурност ..... дизелова кола от Германия никога няма да си купя

Според мен това са абсолютни глупости и предубедености

П.П Инъче знам едно с сигурност ..... дизелова кола от Германия никога няма да си купя

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Аве не знам кво знаете.
Знам ,че Черепа е единственият, дето ми даде идея и ме свърза с автовози.
Останалите, дето ги разбират по - работите, всъщност не ми помагат особено и не ми отговарят на въпросите. Питам ви "кола от Италия - къде" и получавам отговор
- от Германия
- в Италия няма къде да спиш
- от Италия далавера от коли имам само АЗ
И т.н...
Така че е излишно да се ядете с човека.
Поздрави!
Знам ,че Черепа е единственият, дето ми даде идея и ме свърза с автовози.
Останалите, дето ги разбират по - работите, всъщност не ми помагат особено и не ми отговарят на въпросите. Питам ви "кола от Италия - къде" и получавам отговор
- от Германия
- в Италия няма къде да спиш
- от Италия далавера от коли имам само АЗ
И т.н...
Така че е излишно да се ядете с човека.
Поздрави!
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
///vlado написа:Вносът на кола от Италия или от Германия![]()
Според мен това са абсолютни глупости и предубеденостиДали ще е от Германия или Италия се същата кочина ще е,стара кола
Имам опит с коли които са нов внос и мога да кажа че като купе от Италия е по добрия избор
![]()
Ела да ти покажа Нов Внос Италия че и купе ква кочина пък и тъкмо да ми покажеш дизелово Мондео от Германия къде са му забележките,че за 3 години издевателства още не съм ги видял.От кола до кола разлика огромна,проблема е,че в Италия добрите коли са рядкост

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

здрасти колега
значи така наречените комерчанти т.е. прекупвачи са тези без които не можеш да вземеш нито една кола на добра цена.те обикалят оказионите всеки божи ден и не може нищо да им убегне,даже и собствениците им се обаждат,тези хора така са си разпределили пазара все едно продават наркотици ,и никой не влиза в оказиона на другия заштото понякога стават инфекции,а не даи си боже влезе ниякои външен тогава всички стават като че си влязъл в тях посред нощ
мисля че ще ме разбереш какво искам да ти кажа
познавам доста от тези момчета защото имам авто къща и работя с тях
ако искаш може да ти дам няколко телефона в италия
значи така наречените комерчанти т.е. прекупвачи са тези без които не можеш да вземеш нито една кола на добра цена.те обикалят оказионите всеки божи ден и не може нищо да им убегне,даже и собствениците им се обаждат,тези хора така са си разпределили пазара все едно продават наркотици ,и никой не влиза в оказиона на другия заштото понякога стават инфекции,а не даи си боже влезе ниякои външен тогава всички стават като че си влязъл в тях посред нощ
мисля че ще ме разбереш какво искам да ти кажа
познавам доста от тези момчета защото имам авто къща и работя с тях
ако искаш може да ти дам няколко телефона в италия
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3