За колко пари си купихте колата?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
абе правилният въпрос тук е 'за колко заплати си купихте колата' - това е проблема поради който е36 вече има меко казано лоша слава
това само в .бг го има да събираш ГОДИНИ за да си 'гъзар' навън на някви 4 колела. 2-3 до 6 заплати макс е нормално според мен, оттам нататък поддръжката на колата ти е в тежест но това маса хора едва ли ще го разберат скоро.
това само в .бг го има да събираш ГОДИНИ за да си 'гъзар' навън на някви 4 колела. 2-3 до 6 заплати макс е нормално според мен, оттам нататък поддръжката на колата ти е в тежест но това маса хора едва ли ще го разберат скоро.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
t0sh написа:абе правилният въпрос тук е 'за колко заплати си купихте колата' - това е проблема поради който е36 вече има меко казано лоша слава
за пръв път сме на едно мнение

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
t0sh написа:това само в .бг го има да събираш ГОДИНИ за да си 'гъзар' навън на някви 4 колела. 2-3 до 6 заплати макс е нормално според мен, оттам нататък поддръжката на колата ти е в тежест но това маса хора едва ли ще го разберат скоро.

Това е като онова което видях миналата седмина.Минавам покрай Христо Ботев (циганската махала, до летището) и гледам между къщите така се показват 3-4 Е36-тици...
Логиката е яка, ще живуркат в барачки, но ще карат БМВ

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
t0sh написа:абе правилният въпрос тук е 'за колко заплати си купихте колата' - това е проблема поради който е36 вече има меко казано лоша слава.
Неам заплата?...??
Събирах кколо година, но не много сериозно и не само за това.
t0sh написа:абе правилният въпрос тук е 'за колко заплати си купихте колата' - това е проблема поради който е36 вече има меко казано лоша слава

Beautiful Mechanical Wonder
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
преди 4 дена 6.150 с винетка и бензин от софия до русе
320 купе с ванус , кожа, двузонов климатроник....