За колко пари си купихте колата?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- lord-viper
- Потребител
-
Ми на мен ми стъпи 7000лв. с всичко ама гуми не съм взимал ударих кьоравото с чисто нови гуми дори и консумативите ми бяха сменени септември 2007 ама ги смених за всеки случай. Моя е от 02/2008г.
П.С.- А накладките също ми бяха сменени заедно с акумулатора:)
П.С.- А накладките също ми бяха сменени заедно с акумулатора:)
- changethegame
- младши ентусиаст
-
колеги май трябва да се направи анкета не за колко е купена колата, а колко са вложени след това, така вече ще се види на кой му е най-голям

- Krassi_kn
-
моргаджия
-
- Кара: Всичко
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
- xts
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, E87, F25
Моята е 318tds Touring 08/96. Карам я от тази година, доста запазен сток вариант без излишни екстри, но все пак с необходимите.
След стандартните процедури, докато се кача, излезе малко по-малко от 7К. Виждам, че резултатите от анкетата в тази граница са също най-високи 41% (74 гласа). До момента само нафта съм наливал. Сега предстои преобуване с нови летни гуми, оправяне на някои дребни забележки и т.н. Както колега по-горе каза и аз мисля, че около 350-400 лв. средно месечно ще си гълта.
След стандартните процедури, докато се кача, излезе малко по-малко от 7К. Виждам, че резултатите от анкетата в тази граница са също най-високи 41% (74 гласа). До момента само нафта съм наливал. Сега предстои преобуване с нови летни гуми, оправяне на някои дребни забележки и т.н. Както колега по-горе каза и аз мисля, че около 350-400 лв. средно месечно ще си гълта.
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- a4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318TDS Touring `96 г.
11000 лв. закупена преди 2 г. Имаше екстри. платени застраховки и др. , но сега като гледам много скъпо съм я взел, ноо.... върви!
Със здраве!
Със здраве!
Не е важно дали вървиш, важното е да не спираш!
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
- blackrider
- младши ентусиаст
-
вчера 19.03.08 за 6500 лв,компакт за жената -97-ма края с всичко платено ,джанти ,клима и Т.Н.Т.
А мойта преди 9 месеца 316-ка седан 08.97-ма за 6800 лв + 500лв за каско и регистрация = 7500 лв.

А мойта преди 9 месеца 316-ка седан 08.97-ма за 6800 лв + 500лв за каско и регистрация = 7500 лв.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Тея, който са си взели колата някъде преди април 2007 най - вероятно са натоварени в цените и с едни мита...
Така че разликата е основно оттам.
Аз взех моето зверче на 6500.
И мисля, че толкова стига.
Иначе мога да му впиша лагер на главина, нови гуми, две паразитни ролки, смяна на масла и филтри...
Само гумите са 6 стотака.
А ако му впиша и аптечката
Вложеното след това е според съвестта на купувача
Аз иамм приятели дето викат:
"УААААА. Колко работи си сменил по таа кола(ролките и лагер на главината). Защо я взе въобще."
После качвам се на тяхната. Оная дрънчи. Клати се и вози твърдо като магарешка каручка. Нещо хлопа яко отзад. Съединителят е леш, боксува, замисля се колата, стърже яко на задна. На места ръждичка. И викат "Добре си е, добре си е, чудесна кола, има още време да носи и чак тогава ше я оправя".
Така че май е излишно да питаме кой колко е вложил.
Така че разликата е основно оттам.
Аз взех моето зверче на 6500.
И мисля, че толкова стига.
Иначе мога да му впиша лагер на главина, нови гуми, две паразитни ролки, смяна на масла и филтри...
Само гумите са 6 стотака.
А ако му впиша и аптечката

Вложеното след това е според съвестта на купувача

Аз иамм приятели дето викат:
"УААААА. Колко работи си сменил по таа кола(ролките и лагер на главината). Защо я взе въобще."
После качвам се на тяхната. Оная дрънчи. Клати се и вози твърдо като магарешка каручка. Нещо хлопа яко отзад. Съединителят е леш, боксува, замисля се колата, стърже яко на задна. На места ръждичка. И викат "Добре си е, добре си е, чудесна кола, има още време да носи и чак тогава ше я оправя".
Така че май е излишно да питаме кой колко е вложил.