здраво 328i продават полицайте в Дортмунд
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
здраво 328i продават полицайте в Дортмунд
ей така както си разглеждах по Инет и попаднах на интересна продажба
Полицайте или митницата в Дортмунд продават следното БМВ, което според мене по неизвестни причини е конфискувано от некой като нас ... щото така направено просто само на манияк требва да е ... цената и засега е 3950 EUR ... ако някой има интерес да наддава
Връзка към аукциона

Връзка към аукциона
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Хмм, за тази кола парите са смешни, но митничарите си знаят
Махаш пейката за влюбени и кошмарните фарове и се получава перфектна машина
Само ДДС-то на 328 за БГ ще дойде солено (9441лв.), но предвид цената, някой германец ще удари БИНГОООО 

Never mistake motion for action...
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Тя началната цена е около 8 000лв.Кво очакваш да има под капака.А и мисля че за детайлите,която тази кола има,а и като се има на предвид че е БМВ и на всичкотоо отгоре е купе.Какво повече искаш за 8 000лв
.Вярно че това е начална цена но....да стигне най-много до 15 000лв.Според мен си заслужава.

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Тя началната цена е около 8 000лв.Кво очакваш да има под капака.А и мисля че за детайлите(всъщност само те струват колкото началната цена!),която тази кола има,а и като се има на предвид че е БМВ и на всичкотоо отгоре е купе.Какво повече искаш за 8 000лв
.Вярно че това е начална цена но....да стигне най-много до 15 000лв.Според мен си заслужава.

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
ati написа:pAbLo написа:ZOLL не е ли МИТНИЦА
ZOLL = Митница

Verkäufer = Продавач

и ако човек се загледа и ще види, че срещу продавач стои следното "Polizeipräsidium Dortmund"

Polizeipräsidium Dortmund = Дирекция Полиция Дортмунд

сега да обясня .... страницата е на митницата, но и ченгетата я използват да продават туй онуй от конфискуваните работи ...

vraca написа:Тя началната цена е около 8 000лв.Кво очакваш да има под капака.А и мисля че за детайлите(всъщност само те струват колкото началната цена!),която тази кола има,а и като се има на предвид че е БМВ и на всичкотоо отгоре е купе.Какво повече искаш за 8 000лв.Вярно че това е начална цена но....да стигне най-много до 15 000лв.Според мен си заслужава.
А я пробвай да я вкараш в България, да видиш как цената стремглаво ще се покачи!!!

The Throttle remains in sport mode, the DSC is off and the smile just gets wider and wider!
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2