Сатърдейс Икстрийм

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 28 Юни 2004, 12:35

Беше с една дума - ЯКО :yes:
Но да започна отначало - към обяд отидох до Константин Величков, да оставя моята талига и да поема със Спийдмастер и неговия парен локомотив към ОМВ - Бояна. За съжаление бях получил смс от Тано, че ще отсъства, Милър не беше сигурен дали ще дойде и се бях подготвил за самотоно каране.
Много се зарадвах, когато разбрах, че семейство Милерови с тяхната е21-ца са на линия, на ОМВ за лепенки дойде Плешивия и момчето с готиния ник 54321 (пет - четири - три - две - едно) :wink: и още един техен приятел, който доколкото разбрах не е регнат тук, но е голям фен :D
След кратка спявка и оглед на колите поехме към Витоша, като по околовъстното 54321 с колата на Плешивия правеше димни завеси, а Спийдмастер използваше всеобщото объркване след това за да кара по тревата с двете дясни гуми и по този начин доста ефектно се придвижихме до разклона за стария път към Самоков. Намерихме готино баирче за спускане, което водеше към някакво поделение. Качихме се и аз направих първото си спускане. За тези, които не знаят какво е да летиш с 50 км/ч (на правите дори 55) на 8 колела с диаметър няколко см и да усещаш всяка тръпчинка на асфалта, докато пътя се свива пред теб, не бих могъл да го опиша. По време на спускането цари як страх от падане, защото без защитно облекло ожулване на големи участъци кожа не са рядкост. Спуснах се до долу, но не ми се качваше в кола, за да се изкача. Извадихме едно въже, вързах се за колата на брат му на МИлър, пилотирана от последния и газ нагоре. Направо като на водни ски, опъвайки въжето и минавайки настрани си доставях някакво зверско ускорение и кеф на душата :twisted:
Второто ми спускане вървеше добре до последния десен завой, на който бях забравил, че има пясък от моя дясна страна (движа се в дясно, въпреки заслона, който ми правиха момчетата с БМВ-тата, за всеки случай). Виждайки пясъка се опитах да намаля, защото върху пясък стават неуправляеми кънките. Е да, но и със спирането не стана нищо и аз просто се врязъх с 40-тина км/ч в една крайпътна мантинела. Не знам как точно съм се преметнал, защото както каза една костенурка, обрана от двама охлюва , в съда - ми всичко стана много бързо. Единственото, което помня можете да си представите така - един ТВ екран, на който от човешки ръст виждате път с десен завой, пред вас мантинела обвиат в храсти и под вас пясък. В следващия момент вие вече сте на около 30-тина см от земята, виждате нещо размазано под вас, сивата мантинела изпълва дясната част на екрана, а напред виждате гъста трева и тук таме малко по-високи стръгчета. И изведнъж тъмно - екрана се забива рязко надолу, към тъмнината. По дирите си съдя, че съм се влачил почти 3 метра, но не знам как и къде съм се ударил. Пончеих да стана, но в първия момент тялото отказа и останах да лежа няколко секунди, докато дойдат уплашените момчета за да видят, че се хиля. Всичко беше ок. Поражения по кънките - предно водещо колело на дясната кънка почти отсечено на една трета. Поражения по мен - надран нос, дясна ръка, срязан малък пръст на лявата ръка, дясната ръка не можех да я използвам и да превключвам скоростите на колата си дори, нещо й беше станало и две натрървания на врата, заради които сега не мога да се въртя рязко.
Но не ми е за първи път и бях готов след кратка почивка да се пусна отново, но реших да не рискувам с триъгълното колело, което служи в голяма степен за завиване и определя стабилността на кънката, затова се качихме по колите и отидохме за бира :D
Посетихме камбаните, където след внимателно проучване дали последните издават само един тон, когато ги удариш и колко време остава резонанс, със задовослтво стигнахме до извода, че абсолютен първенец беше Българската камбана, следвана от Руската :twisted:
Полсе към нас се присъедини и Тео от Младост и паркирахме 4-те коли на паркинга и в горичката си направихме страхотен пикник. Който искаше се качваше в която кола поиска да направи няколко кръгчета на паркинга, говорихме си, смяхме се, пълна идилия :D и така до към 8 вечерта, когато отидохме да гледаме едни страхотни клипчета и един филм.
Деня беше незабравим и невероятен.
Вечерта се прибрах без спирачки до нас и въпреки близката среща с мантинелата се чуствах много добре. Някак се възвърна чуството, че съм жив, изчезна тази летаргия, в която бях изпаднал.
Вярвам, че и остналите са си изкарали чудесно.
И всички се зарекохме - трябва пак :twisted:
Не знам дали ще мога за тази събота/неделя, но определено няма да чакаме дълго до друго такова пътешествие :D
Благодаря Ви за страхотното изкарване, момчета :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от BMW323i » 28 Юни 2004, 13:32

Ати-луда глава другия път поне една каска сложи бееее бих искал да пробвам тези твои кънки.....що не ги донесеш на ЕКОто в четвъртак
Опитаи смъртта но не умираи

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Miler » 28 Юни 2004, 18:47

Атии за теб винаги човече :bowdown: Ати :bowdown: :lol:
ИзображениеИзображение
E-21 Team Bulgaria
http://milerr.data.bg

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 28 Юни 2004, 22:01

Aз също карам ролери .. оба4е знаех че не могас да дойда с вас .. и затова и не писах по темата ... но следващия път ако мога ще дойда с вас да ви понауча на туй унуй :)
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Аватар

Мнение от ati » 29 Юни 2004, 12:15

BMW323i написа:Ати-луда глава другия път поне една каска сложи бееее бих искал да пробвам тези твои кънки.....що не ги донесеш на ЕКОто в четвъртак

Ми къките са обикновени Роджес Стрийт, с най-нисшия клас лагери - ейбек - 1, нищо особено, доста дървени дори, но за толкова имах пари на времето, а и тогава не можех да карам така, че да достигна границите им.
Няма проблем, някой път ще ги донеса :D
Милър :D

Аватар

Мнение от ati » 29 Юни 2004, 12:16

BMW323i написа:Ати-луда глава другия път поне една каска сложи бееее бих искал да пробвам тези твои кънки.....що не ги донесеш на ЕКОто в четвъртак

Ми къките са обикновени Роджес Стрийт, с най-нисшия клас лагери - ейбек - 1, нищо особено, доста дървени дори, но за толкова имах пари на времето, а и тогава не можех да карам така, че да достигна границите им.
Няма проблем, някой път ще ги донеса :D
Милър :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 29 Юни 2004, 15:52

като се върна в БГ сте дойда с вас(сте zема баика) и сте ви покажа как се пражи дрифт,цялата ми zадна гума е като слик :D
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 30 Юни 2004, 9:52

И аз постегнах байка, но няма с кой да карам по пресечени местности :shock: като се върна от морето ще се включа с удоволствие.. даже и багажник си метнах отгоре на колата за целта :!:
stay tuned
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 30 Юни 2004, 18:54

Ами ati ако си свободен някой ден този уикенд казвай, ние безработните сме на линия този път.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 30 Юни 2004, 18:55

Ами ati ако си свободен някой ден този уикенд казвай, ние безработните сме на линия този път.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

Предишна

Назад към Събори/Мероприятия