Кола от Италия - откъде?
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Кола от Италия - откъде?
Здравейте отново след известна почивка.
С няколко приятели мислим да си купуваме коли от чужбина, най - вече мислим за Италия.
Проблемът е обаче че не знаем откъде. Чувал съм по смътни спомени за някакви концесионери, но нямам идея какви са те. Ако можете да ми кажете нещо повече....
Какви са тези концесионери, какви са им фирмите и какво се иска за да се пазарува от тях? Защото в обявените по сайтовете в Италия цени простата сметка показва, че няма сметка да се купува кола оттам и да се транспортира.
Благодарен съм на всякаква информация, също и на фирми, занимаващи се с транспорт с автовози от Италия.
С няколко приятели мислим да си купуваме коли от чужбина, най - вече мислим за Италия.
Проблемът е обаче че не знаем откъде. Чувал съм по смътни спомени за някакви концесионери, но нямам идея какви са те. Ако можете да ми кажете нещо повече....
Какви са тези концесионери, какви са им фирмите и какво се иска за да се пазарува от тях? Защото в обявените по сайтовете в Италия цени простата сметка показва, че няма сметка да се купува кола оттам и да се транспортира.
Благодарен съм на всякаква информация, също и на фирми, занимаващи се с транспорт с автовози от Италия.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Може и тъй да е. Във всеки случай ако нямаш какво да кажеш, и туй което каза е нещо.
Не мисля че вносът на здрави коли от Италия все още е печеливш за търговията, а не мисля да си купувам счупени коли, най-малкото -нямам сервиз.
Сигурно е, че не съм толкоз занитен, че да чакам само на форумите, но пък информацията е винаги от полза и често едно нещо може да наведе на други.
А и нали сме уж сплотен колектив
Може някой да помогне въпреки прозрението ти.
Не мисля че вносът на здрави коли от Италия все още е печеливш за търговията, а не мисля да си купувам счупени коли, най-малкото -нямам сервиз.
Сигурно е, че не съм толкоз занитен, че да чакам само на форумите, но пък информацията е винаги от полза и често едно нещо може да наведе на други.
А и нали сме уж сплотен колектив

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Благодаря за насоката, писах му на човека. Но го гледам, че пише през 2-3 седмици... А и в края на краищата е търговец и може да реши, че съм конкурент та да не ми отговори, така че темата остава отворена.
А що за чудо са тея кончесионарии и какво се иска за да пазаруваш от тях, знае ли някой?
А що за чудо са тея кончесионарии и какво се иска за да пазаруваш от тях, знае ли някой?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Koлега за една кола нямаш шанс да получиш добра цена от въпросните кончесионарии
За единична покупка става ,ама от човек по обява от вестника,а и не всеки ден е великден,в смисъл схемата е следната:
Отиваш в италия,отсядаш в хотел купуваш си вестник и почваш да четеш обявите ,да се разхождаш по улиците и да гледаш по колите дали някоя няма табела че се продава.
Голям късмет се иска за да намериш това което търсиш

За единична покупка става ,ама от човек по обява от вестника,а и не всеки ден е великден,в смисъл схемата е следната:
Отиваш в италия,отсядаш в хотел купуваш си вестник и почваш да четеш обявите ,да се разхождаш по улиците и да гледаш по колите дали някоя няма табела че се продава.
Голям късмет се иска за да намериш това което търсиш

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
в Италия има автокъщи специално за БМВ където колите са с проверено състояние и сервизна история ,аз от там бих си купил ако отида
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Стефо, къде се изгуби ве човек
Здрасти! Абре тука съм, ама си дадох малко почивка, че се ядосах нещо

Лошото е, Alexi, че аз вероятно ще гледам за БМВ. Приятелчето обаче е сигурен ,че иска А4-ка, а за баща му ще купува ОРЕЛ.
С нас има и едни вероятен четвърти, който не се знае какво ще купува.
Така че не е за една, вероятната цифра е 3 или 4 коли. Затова търсим и нещо общо, за снижаване на разходите, иначе един по един и така можем да си се оправим.
Тъй де. Освен туй за отсядането аз и сега имам отседнали хора там за доста дълго, не е проблем голям, но ми се искаше да имам някакви насоки. Честно казано аз даже не знам от северна Италия ли да търся, от Южна ли, покрай кои градове да се завъртя и какво да търся. Иначе номера с вестника е ясен. Той е последния вариант, ако никой с нищо не помогне.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
живот и здраве април мисля и аз да преско4а до там,имам познат който патува сяка седмица до там и кара автовоз,тва което аз знам е 4е няма как да докараш колата на собствен ходD3BEP написа:Стефо, къде се изгуби ве човек
Здрасти! Абре тука съм, ама си дадох малко почивка, че се ядосах нещо![]()
Лошото е, Alexi, че аз вероятно ще гледам за БМВ. Приятелчето обаче е сигурен ,че иска А4-ка, а за баща му ще купува ОРЕЛ.
Така че не е за една, вероятната цифра е 3 или 4 коли. Затова търсим и нещо общо, за снижаване на разходите, иначе един по един и така можем да си се оправим.
Тъй де. Освен туй за отсядането аз и сега имам отседнали хора там за доста дълго, не е проблем голям, но ми се искаше да имам някакви насоки. Честно казано аз даже не знам от северна Италия ли да търся, от Южна ли, покрай кои градове да се завъртя и какво да търся. Иначе номера с вестника е ясен. Той е последния вариант, ако никой с нищо не помогне.

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
10x, bavareca_86.
Може да стане, но моята организация не зависи само от мен, даже май от мен най - малко зависи - аз съм най лесен.
Драсни на лично кога ще пътуваш като се наканиш... Но при мен всички други са тежки гемии, то отпуски, то пари... Та ако не могат да се наконтят, няма да тръгнем веднага.
Ако човекът ти има автовоз, перфектно. Това е другото затруднение.
Откъде мислиш да купуваш кола - в смисъл от кой район?
И как мислиш да се пътува - с автобус ли?
Може да стане, но моята организация не зависи само от мен, даже май от мен най - малко зависи - аз съм най лесен.
Драсни на лично кога ще пътуваш като се наканиш... Но при мен всички други са тежки гемии, то отпуски, то пари... Та ако не могат да се наконтят, няма да тръгнем веднага.
Ако човекът ти има автовоз, перфектно. Това е другото затруднение.
Откъде мислиш да купуваш кола - в смисъл от кой район?
И как мислиш да се пътува - с автобус ли?
Re: ..
bavareca_86 написа:живот и здраве април мисля и аз да преско4а до там,имам познат който патува сяка седмица до там и кара автовоз,тва което аз знам е 4е няма как да докараш колата на собствен ходD3BEP написа:Стефо, къде се изгуби ве човек
Здрасти! Абре тука съм, ама си дадох малко почивка, че се ядосах нещо![]()
Тъй де. Освен туй за отсядането аз и сега имам отседнали хора там за доста дълго, не е проблем голям, но ми се искаше да имам някакви насоки. Честно казано аз даже не знам от северна Италия ли да търся, от Южна ли, покрай кои градове да се завъртя и какво да търся. Иначе номера с вестника е ясен. Той е последния вариант, ако никой с нищо не помогне.,в момента вапрсосният 4овек е с две с4упени раце и като се оправи по4ва да патува пак,та мисалта ми е за една евентуална организация и да патуваме заедно
сигурен ли си ,че не може на самоход?В предишни постове съм писал как става.Ако има проблеми това ще са в България,че караш с рисувани номера.на Кулата си купуваш винетка и си правиш гражданска.
Но този вариант става само през Гърция.

- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Колега,що не вземете да се разходите до Германия с твойте авери.
Харесвате си коли от мобилето и действате.
Пък и има големи пазари уикенда,където излизат добри попадения.
После на ход до България.
Сега пролетта между другото има доста изгодни чартъри от морето до Германия,така че може да се спести доста време и пари
А за вноса от Италиа и аз знам,че само автовоза е вариант.
На собствен ход излиза доста скъпо.
Харесвате си коли от мобилето и действате.
Пък и има големи пазари уикенда,където излизат добри попадения.
После на ход до България.
Сега пролетта между другото има доста изгодни чартъри от морето до Германия,така че може да се спести доста време и пари

А за вноса от Италиа и аз знам,че само автовоза е вариант.
На собствен ход излиза доста скъпо.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
най-добрите коли от Италия.....са от Германия!!!
не ти требва от тия жабари да им зимаш кофторите. иди си у немски и си земи кола...не кошница!!
не ти требва от тия жабари да им зимаш кофторите. иди си у немски и си земи кола...не кошница!!

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Няма къде да спЪ у Германия. Да спиме по - точно.
Иначе немския по - го джарам от италианския, в Германия ше мога да си поискам хлеб и да ме депортират, докато в Италия и това не мога и за да ме депортират ще трябва да нападнем някого.
Ама....
В Германия гледам цените... Зле? А е малко трудно аз да си взема от Мюнхен, приятелчето от Берлин а баща му от отвъд границата - в Ротердам, и то в различни дни. Най - малкото автовоза ще излезе... захаросан.
Търсим един пазар с добри цени, където да има избор, даже и да се наложи някой да направи компромис. В Германия требве да търсим лични автомобили, хе тоя, хе оня, хе другия послъгал малко, ама малко... Цените са като тука. Все повече изскачат коли с ръжда... Ква е файдата? И в Германия, и в Италия пак е БМВ, тъй си мисля аз, ама в Германия са го пръскали с луга за по - добра корозия... Е на места де, ама все пак...
Иначе немския по - го джарам от италианския, в Германия ше мога да си поискам хлеб и да ме депортират, докато в Италия и това не мога и за да ме депортират ще трябва да нападнем някого.
Ама....
В Германия гледам цените... Зле? А е малко трудно аз да си взема от Мюнхен, приятелчето от Берлин а баща му от отвъд границата - в Ротердам, и то в различни дни. Най - малкото автовоза ще излезе... захаросан.
Търсим един пазар с добри цени, където да има избор, даже и да се наложи някой да направи компромис. В Германия требве да търсим лични автомобили, хе тоя, хе оня, хе другия послъгал малко, ама малко... Цените са като тука. Все повече изскачат коли с ръжда... Ква е файдата? И в Германия, и в Италия пак е БМВ, тъй си мисля аз, ама в Германия са го пръскали с луга за по - добра корозия... Е на места де, ама все пак...
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3