GAZ t.e AGU
Модератор: Технически модератори
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
Pepo 520i, ти кат си такъв патрон що не караш 540
пък и другия ми въпрос е като са ти толкова много парите, защо казваш че дизела е скъп за тебе
ама много ми е интересно, че и да даваш квалификация какъв ми е паричния статус спрямо горивото на което карам
за разлика от тебе аз имам възможността да КАРАМ БМВ КАТО ЕЖЕДНЕВНА КОЛА
щом за теб БМВ не е ежедневна кола- съветвам те да си купиш нещо с предно предаване, комфортна возия тип "опел кадет" стабилност и ИКОНОМИЧНОСТ.... и най-важното го карай на бензин
пък както каза колегата по-горе - щом обикновената газова разваляла мотора, защо ГИ не го разваля
я вземи се стегни и пиши по-малко хапливи мнения, щото километрите, които изминавам аз за един ден - ти ги изминаваш за 15 години, съдейки по приказките ти
и като почнеш да даваш по 60-70 лева за бензин на ден... говори ми че няма смисъл от агу
и... щом имаш пари да си караш колата не бенз що не си купиш нещо по-ново.... е60 примерно
всеки си има акъл да си прави сметките на парите и да прецени каква част от парите да задели за колата, за семейството си и други важни работи... и аз си карах бмв-то на бензин... кво си мислиш, че не съм пробвал ли... ама по едно време почнах да се замислям да гледам и разходомера, да не стои все на 30... все пак парите си ги печеля с мой си труд
не чакам да ми дойде заплатката и през другото време да кисна по форумите и да нареждам другите
айде и мир да има
честно казано не ми пука къв си и що си ... просто има и хора с различно от твоето мнение и не мисли че твойта кула е най-високата 

айде и мир да има

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
bmwfena, много готина котка имаш на аватара си (в нас имам същата ама не прави такива стойки). Как я накара да заеме тая поза 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
твае пазача на гумите ве...досега е изяла трима крадциdj_ennsy_1 написа:bmwfena, много готина котка имаш на аватара си (в нас имам същата ама не прави такива стойки). Как я накара да заеме тая поза

- bmwfena
- БМВманиачения
-
не разбрали ли за кво я пусна ве колега--отивай слагай газовица за да караш много БМВнцето си...ако искаш газ инжекция ако искаш обикновенна като мене...оня ден за 30 лв минах 270 км и ми свърщи газта а съм автоматик карал съм както ми кефне щото горивото не ми е 2лв отгоре а левче и 10.Колко мнения ти трябват ощеddevels написа:за ко пуснах темата

- bmwfena
- БМВманиачения
-
никога 12 газ не ми е горяла извънградско градско си похапва лятото миналото с 4 човека и пусната клима с скорост 120-140 по магистралата ми даваше 11 на 100 газ отук на татък си мисли как ще е мислиш----иначе газ инжекцията си е най найddevels написа:гледам,гледам аз аз газта съм я решил че ще я сложа трябваше да видя ко ще кажете само и така си и мислихсъс 100-120 км трява да ми гори 10-12 гас някаде което е мн добре

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
ква яка тема,браво
някой карат е34 за ежедневка други за спорта,трети заради газарията,на някой им е била детска мечта
колеги,тв просто е една 20 годишна кола испреварила времето си с поне 10 години,за съжаление заради ряското поскъпване на горивата колата вече влезе в историята,прекалено е тромава и с много висок расход на гориво,но за 3,4 хилки получаваш това,аз лично карам е34 защото е задно,става за дрифтиг зимата е пълен купон и и и във всяка морга има по два тира части!!ако ви кефи карайте на гас на мазут или с вода,спора е безмислен,ако искате икономична кола потърсете друга марка или по ново бмв.между другото гаста няма винаги да е с толкова ниска цена,след месец метана скача с 35 процента а пропана поне с 20,така че разликата няма да е голяма.

колеги,тв просто е една 20 годишна кола испреварила времето си с поне 10 години,за съжаление заради ряското поскъпване на горивата колата вече влезе в историята,прекалено е тромава и с много висок расход на гориво,но за 3,4 хилки получаваш това,аз лично карам е34 защото е задно,става за дрифтиг зимата е пълен купон и и и във всяка морга има по два тира части!!ако ви кефи карайте на гас на мазут или с вода,спора е безмислен,ако искате икономична кола потърсете друга марка или по ново бмв.между другото гаста няма винаги да е с толкова ниска цена,след месец метана скача с 35 процента а пропана поне с 20,така че разликата няма да е голяма.
- pepo_520i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 520i
- Мечтае да кара: кара това, за което мечтаеше...
- Детайли за колата: Simply the best
Колега не си купих 540, защото не намерих. Намерих 530, но беше много офрашкано. Иначе даже да ти кажа мислих варианта и за 745, но пак нямаше налични. Иначе при следващата възможност, бих го добавил в списъка. Надявам се това да те удовлетворява. Относно кадетите, ти благодаря за предложението. Запази го за себе си. И нещо друго, сигурен съм че ти правиш същите километри на ден , които аз за 15 години. Значи си голям мастер.
Възхищавам ти се. Трябва да се срещнем някога да ми разкажеш какво е чувството да караш всеки ден, господи, дали ще го изпитам някога. Сигурно е писано на малцина да изминават на ден такива рекордни километри. Така е, жалко.
Ще го преживея.

Ще го преживея.
Последна промяна pepo_520i на 18 Мар 2008, 9:03, променена общо 1 път
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Да... цяла седмица да карам малолитражка 60коня (за да избивам за уикенда) и като дойде събота да се направя на гъзар и да изкарам лимузината... Аз мойто го карам всеки божи ден, понеже да ида до работа и обратно ми лягат 40км. Отделно ходя напред-назад, а неделя задължително си правя разходка нанякъде (понеже събота също съм на работа, не че пестя
). Защо не приключим с темата. Колегата получи достатъчно отговори... няма смисъл да продължават караниците тука... Дано Пенчев види темата и я заключи вече...

- pepo_520i
- кандидат ентусиаст
-
dj_ennsy_1 написа:Да... цяла седмица да карам малолитражка 60коня (за да избивам за уикенда) и като дойде събота да се направя на гъзар и да изкарам лимузината...
Интересно, защо сметна че трябва да е малолитражка.
- pepo_520i
- кандидат ентусиаст
-
kirililiev написа:ква яка тема,бравонякой карат е34 за ежедневка други за спорта,трети заради газарията,на някой им е била детска мечта
![]()
Най-накрая още един, който се опитва да обясни че цените не са вечни. Само да вметна, нещо за колегата, който ме пита защо не карам на дизел. Отговорът е прост и той се крие в добивно-преработвателния процес на двете горива. Нека да помислим, кое е по-трудно за рафиниране и има по-голяма трудоемкост? Бензина, разбира се. Дизелът е скъп, защото някой иска да бъде скъп.Просто рафинирането му става много по-лесно. Самата суровина е много по-евтина. Затова казвам, че е неоправдано скъп. А и икономическата ситуация е съвсем друга днес. Преди внасяхме петрол от братска Русия. Днес обаче там работите са като в АМерика, там царува т.нар. "ускорено капиталонатрупване". Или просто казано, всеки иска да направи пари от нищото. Затова и бензина е толкова завишен (да не забравяме акциза). Има и друг факт, кой ти казва, какъв е делът на руския петрол у нас? Всеки употребява, думата "висок". ОБаче само те ли са на пазара, ами ОАЕ...
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Градски не си хаби времето. В началото и аз така се вързвах на вяка тема но няма смисъл.pepo_520i написа:kirililiev написа:ква яка тема,бравонякой карат е34 за ежедневка други за спорта,трети заради газарията,на някой им е била детска мечта
![]()
Най-накрая още един, който се опитва да обясни че цените не са вечни. Само да вметна, нещо за колегата, който ме пита защо не карам на дизел. Отговорът е прост и той се крие в добивно-преработвателния процес на двете горива. Нека да помислим, кое е по-трудно за рафиниране и има по-голяма трудоемкост? Бензина, разбира се. Дизелът е скъп, защото някой иска да бъде скъп.Просто рафинирането му става много по-лесно. Самата суровина е много по-евтина. Затова казвам, че е неоправдано скъп. А и икономическата ситуация е съвсем друга днес. Преди внасяхме петрол от братска Русия. Днес обаче там работите са като в АМерика, там царува т.нар. "ускорено капиталонатрупване". Или просто казано, всеки иска да направи пари от нищото. Затова и бензина е толкова завишен (да не забравяме акциза). Има и друг факт, кой ти казва, какъв е делът на руския петрол у нас? Всеки употребява, думата "висок". ОБаче само те ли са на пазара, ами ОАЕ...

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.