Със Задно в кал не
Модератори: mitaka7, Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
абе вий сте големи шемети
как можахте са омажете така,аз цяла зим не закъсах с тоя моя ръждояд вий снега изчезна и зехте да търтсите кал да дрифтите с тия М40-ски
На ти и моя тел 0887575253 другия пат може и да помогнем ако съм си опрайл биелните лагери

На ти и моя тел 0887575253 другия пат може и да помогнем ако съм си опрайл биелните лагери

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
МнениеПуснато на: 11 Мар 2008, 20:23 Заглавие: Отговорете с цитат
аве и 4х4-то е зян хехех
всичко нормално
след 15 мин джипа е закопан до праговете
та не ходете със зимни гуми на плаж ...
(ако няой ми каже как да дръпна снимката от едно тъпо HTC ще видите и закопаната снимка)
_________________[/quote]
Кън него трябва да има диск и кабел и трябва да имаш MS Outlook на компа.
аве и 4х4-то е зян хехех
всичко нормално
(ако няой ми каже как да дръпна снимката от едно тъпо HTC ще видите и закопаната снимка)
_________________[/quote]
Кън него трябва да има диск и кабел и трябва да имаш MS Outlook на компа.
Sharo написа:аве и 4х4-то е зян хехех
всичко нормално
И другия път като ще влизаш в пясъка спадаш гумите, да станат "вальоци" и си ти

Само внимавай с по реските завой че да не изплесне гумата от джантата че тогава става интересно

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Аз още преди да взема моето купе карах на бащата компакта.. Вземам аз мацката с мене и викам си ще я водя на едно хубаво място, че гледката добра... тръгваме ние ама аз като се натиках в една кал и то точно преди това минал некакъв трактор от там че като заседнах няма мръдване.. ужас.. звъня аз на познати никой не може.. най-накрая звъна на едно приятелче с един варбург.. човека веднага тръгва взел 3 въжета , защото аз много навътре в калта..(пък и аз не бях близко до града).. Мина час час и нещо, ама то вече тъмно.. никой от там не минава.. най-накрая дойде тоя моя вързахме ние въжетата ама варбургчето слабичко а печката по корем не мръдва.. та за щастие мина един с една корса и веднага се съгласи човека да помогне.. яко настъпа корсата и в крайна сметка излязох от калта
викам да почерпя подавам му 10лв ама човека вика остави нема проблеми и не ми иска парите.. Евала.. ако го видя тоя човек в някоя дискотека веднага има бутилка от мене.. както и да е прибрах колата, първо през мивката обаче и от тогава в кал не влизам и бягам надалеч от нея 

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Аз затова и лятото си нося вериги в колата. Бях закъсал е една такава кал и тогава веригите ме спасиха.
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2