1ва Серия

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 26 Юни 2004, 18:34

Нема кво да си говориме колата си е ЧУК :!: :!: :!:
Изображение

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 26 Юни 2004, 22:01

bmw maniqk ivo bmw написа:Нема кво да си говориме колата си е ЧУК :!: :!: :!:

Добре де, чухме ти мнението ....

Според мене по едни снимки никога не можеш да придобиеш представа за един автомобил ... бях нарочил Х3 за грозен автомобил .. обаче когато го поогледах на автовсалона .. бе да ви кажа хич не ми се дивя грозен .. даже е доста агресивн с тая предница ...

П.С. Преди си бях сложил за подпис една фраза .. ма една вечер се бях напил мноо и я махнах ... та .. пишеше "Най-хубавата кола е новата след това БМВ!" така, че не се карайте ... коя кола е най !
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Iliikata » 27 Юни 2004, 1:08

Аз като чуя думата BMW си представям нещо голямо и мощно,а не някаква градска кола.Въпреки,че вече нищо не може да ме изненада след комбито на Ягуар. :D
Аз съм Speedster от Audi-форума:)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 27 Юни 2004, 2:07

На мен ми харесва, отзад само не ми допада особено, но ще свикна :) Иначе Ауди А3 също е много класен автомобил, който харесвам много. Голф и т.н. не ги коментирам :lol:
човек се учи докато е жив...

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 27 Юни 2004, 7:56

Iliikata написа:Аз като чуя думата BMW си представям нещо голямо и мощно,а не някаква градска кола.Въпреки,че вече нищо не може да ме изненада след комбито на Ягуар. :D

Вълшебната думичка в този бизнес е "ПАРИ"!!! Всичко се прави за пари! Чест им прави на BMW, че влагат много сърце и дух в правенето на пари, но без да си кривим душата са си комерсиализирани типове, които по една или друга причина са нашите любими комерсиализирани типове .. :D Неможе една фирма да направи два модела и да стои и да чака на тях да пожъне успехи .. Пример е Rover 75 ... MG продължават да го правят от времето, когато BMW го създаде, сега има няколко MG-та базирани на Rover 75, с друг мотор, с малко променена решетка ... но си остава Rover 75. Макар и безкрайно добър автмобил, колко хора ще си го купят? Малко! Една фирма трябва да се развива било то противно на очакванията на BMW хардлайнерите, в противен случай има голям риск след 10 години просто да няма BMW AG ... :roll:

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 27 Юни 2004, 14:43

Turturelo написа:[БМВ] са си комерсиализирани типове, които по една или друга причина са нашите любими комерсиализирани типове .. :D

Точно ;)

Ако нямаше милиони и милиони 318-ки продадени, от къде щяха да имат капитала да направят чудеса като М3 и М5? Вярно е че са средностатистически коли, че нямат достатъчно мощнот, че са надебелели с годините, обаче е най-продавания модел и носи най-големите печалби.

Айде сега да му ударим балтията, щото не е спортен модел, а? Ама ако го няма него, нямаше да има и БМВ... За да растат трябват нови модели, нови пазари - било то и коли като 1ва серия. И въпреки че всичко е за пари направено, карайте го като излезе, сравнете го с пряката му конкуренция, пък тогава ще си говорим пак. Факта е, че ако имаш 30,000 лв. за нова кола, кое би си купил - Голф 5 дето по нищо не се отличава от милионите Голф 4-ки дето се търкалят или БМВ, да се правиш на гъзар? Може да е грешна обосновката, ама БМВ това целят. Пък и всички се оплакват, колко много била надебеляла 3тата серия - ами ето ви кола с теглото на Е30ка със съвременно окачване и двигател ;)

Френски баничарки... :roll:

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 27 Юни 2004, 18:19

Turturelo написа: Вълшебната думичка в този бизнес е "ПАРИ"!!!

Да очакваме ли в скоро време автобус или камион БМВ ? 8)

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 27 Юни 2004, 18:59

Засега не ... макар от доста време да се говори за евентуално представяне на ван BMW, но засега няма нищо сигурно ..

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 27 Юни 2004, 19:18

Ами вана на БМВ каква серия ще бъде? 2, 4 или...? Дали има концептуални снимки някъде в нета? Сигурен съм че на всички ни ще е интересно да го видим :D

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 28 Юни 2004, 7:54

Бях чел преди доста години за ван на BMW ако не ме лъжеше паметта беше V5 ...

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 28 Юни 2004, 8:27

A Z22 не беше ли нещо като ван :?: :roll: :roll: :roll:
what a helluva ride

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gavril » 28 Юни 2004, 14:51

аz 4етох наскоро в едно немско списание, 4е ван би бил против спортната концепция на БМВ. Това беше по повод на това, 4е МБ ще пускат ван. Отговора от Мunich e, огромно комби със седем седалки. Поне толкова се виждаше от снимката, а тя си беше 4иста комп. анимация.

Предишна

Назад към Основен Форум