За или против новите коли!
Модератор: Общи модератори
За или против новите коли!
Здравейте колеги!Изкам Да израза уважение към всички който са членове на БМВ тук и да се извиня за тожа че не се вклучвам често птосто съм началник за автосервиз и през деня нямам време много....а ето сега имам една минута и искам да ви питам нещо от чисто любопитствто...ЗА ИЛИ ПРОТИВ НОВИТЕ КОЛИ(по специялно какво да изберем класика и сила като Е30 или някой от новите модели....интересно ми как ще отговорят хората
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Аз мисля , че новото си е ново , следователно трябва да е по добро от старото. Незнам кой ще е тоя , който ако му дават да си избира между Е30 и Е90 320-ки например ще си вземе Е30-ката. Тия неща може само да си ги пишеме тука и сами да си вярваме , ама ако на някой това му се случи реално едва ли ще предпочете Е30-ката. Е30 си е хубава кола , но за времето си. Все пак автомобилните компании вървят напред във времето и е нормално да изкарват по добри модели от предишните. Сега Е30 се търси повече от истински ценители на този модел , които се превръщат в колекционери.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Най-якото като ти предложат такава оферта е, че можеш да вземеш Е90-ката и да я бартеросаш за Е21+Е30+Е36+Е46 и да ти останат пари да сипнеш до горе
Така че винаги е по-добра оферта:)

BMW only!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Въпрос на личен вкус, колеги.
Аз лично Е39-ките ги харесвам най-много, но в никой случай не бих отказал Е60.

Аз лично Е39-ките ги харесвам най-много, но в никой случай не бих отказал Е60.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз така и направих...!!! Е39-взех 2000г и я търкалях 5г. беше излязло Е60 -сега съм с такова,което взех на 1,5г. красавица е - особено отпред!!!
аз съм само против чисто новата кола-от магазина! иначе последният актуален модел си е чиста работа! просто за от магазина засега си мисля ,че е ненужно набутване 40% отгоре спрямо цена на кола ,която е на година-година и половина и си е като нова.
така че съм ЗА новите коли,но не чисто новите!
аз съм само против чисто новата кола-от магазина! иначе последният актуален модел си е чиста работа! просто за от магазина засега си мисля ,че е ненужно набутване 40% отгоре спрямо цена на кола ,която е на година-година и половина и си е като нова.
така че съм ЗА новите коли,но не чисто новите!
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
SKISA, въпрос на възможности. Аз бих предпочел чисто нова кола*, ако можех да си го позволя.
------------------------
* БМВ
------------------------
* БМВ

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Feanor написа:SKISA, въпрос на възможности. Аз бих предпочел чисто нова кола*, ако можех да си го позволя.
------------------------
* БМВ
аз мога,ма не искам! така ,че не е въпрос на възможности ,а на преценка. просто нова струва над 100бона ,а на една година и половина е 65хил. според мен е безсмислено да пръдна пръв в нея за 50 бона. колата е като нова-все едно не е карана. ако исках да си врътна километража/някакви си 80хил.км/ и да забравя ,че съм го направил-все едно съм я взел от магазина.
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Тука в БГ гаранционна поддръжка и т.н. за нов автомобил си е малко объркано понятие.
Един познат викаше "Купувам си един Хюндай и 5 години гаранция и няма проблеми..." Викам си...братле в какво ще се забъркаш с тия 5 години гаранция...като отидеш за сервизна инспекция и си тръгнеш олекнал с 700кинта за филтри и масла, които можеш да смениш навсякъде за не повече от 250лв...земи тая гаранция...а съм чувал от първа ръка за случай на "сменено" масло...
В сервиза на Ситроен се оставя баничарка и се маркират гумите...след 3 дни мъки се обаждат да се вземе баничаркатаи всичко и ок и е обслужена...и тия там или са много добри и изминават един и същи път до милиметър или колата изобщо не е помръдвана...
Един познат викаше "Купувам си един Хюндай и 5 години гаранция и няма проблеми..." Викам си...братле в какво ще се забъркаш с тия 5 години гаранция...като отидеш за сервизна инспекция и си тръгнеш олекнал с 700кинта за филтри и масла, които можеш да смениш навсякъде за не повече от 250лв...земи тая гаранция...а съм чувал от първа ръка за случай на "сменено" масло...

В сервиза на Ситроен се оставя баничарка и се маркират гумите...след 3 дни мъки се обаждат да се вземе баничаркатаи всичко и ок и е обслужена...и тия там или са много добри и изминават един и същи път до милиметър или колата изобщо не е помръдвана...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
SKISA има право според мен, че си заслужава да вземеш нова, но не и чисто нова кола.
Аз лично с кеф бих се качил на последен модел, но задължително ще имам в гаража и някоя класика - от чисто сантиментални чувства и естетическа гледна точка класиките ме привличат многократно повече от новите БМВ-та. За шофиране и возене нямат нищо общо с новите, това е ясно. За здравина е трудно да се говори, защото макар и по-лефтерни новите модели са...нови
и все още не са така амортизирани.
Аз лично с кеф бих се качил на последен модел, но задължително ще имам в гаража и някоя класика - от чисто сантиментални чувства и естетическа гледна точка класиките ме привличат многократно повече от новите БМВ-та. За шофиране и возене нямат нищо общо с новите, това е ясно. За здравина е трудно да се говори, защото макар и по-лефтерни новите модели са...нови

BMW only!
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5